arkadaşlar mi 11 lite imei atarken 4,5 gli bir telefonun imeisini mi atmak gerekiyor? Yoksa tuşlu telefon imeisi de atılabilir mi? |
Xiaomi mi 11 lite ana konu (82. sayfa)
-
-
hocam ne kadara yaptırdınız 4,5g li cihaz imeisi mi lazım yoksa tuşluda oluyor mu?
-
Hepsi olur farketmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 13.0.9.0 sürümü nasıl dır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kötü. şimdilik miui 12.5'ta kalmaya devam et.
-
Eyvallah... 12.5 teyim bende. O zaman böyle devam
Arkadaşlar mi 11 lite için Tam ekran koruyucu tavsiyesi alabilir miyim
Arkadaşlar en son gidip arızalı tuşu yaptırdım. Mi genpa kadıköy şubesi 2 saat içerisinde telefonu hazırlayıp verdiler. Donma ve kapanma problemlerimde bununla birlikte çözüldü. Bu kadar hızlı çözüme kavuşacağını bilsem daha önce verirmişim.
bu sistem güncelleme bildirimini kapamanın bir yolu yoknu
318mb güncelleme geldi.
açma kapama tuşunu ne kadara yapıyorlar arkadaşlar? Var mı yaptıran garanti yok yd
-
son güncelleme ile mobil veri kısmında bug olduğunu düşünüyorum. volte kısmını kapattığımda aynı anda mobil veride kapanıyor, restart yapmadan düzelmiyor. Bir süre voltesiz sadece mobil veriyi açık tutarak kullanabiliyorum sonrasında ayarlar kısmında mobil verim açık olmasına rağmen 4.5g bağlantısını kesiyor, volteyide açarsam tekrar açıyor. Bunu güncellemeyi adıktan sonra ilk açılışta volte açık olarak başlamasından dolayı fark edebildim. Normalde volte kullanmıyorum.
ekleme: 2. fark ettiğim bug bildirim penceresinde 4-5 tane bildirim olduğu sırada ekran ışığı açma kısma çubuğu çalışmıyor, bildirimleri silip tekrar yapmak gerekiyor (eski tip arayüz kullanıyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Visam Lord -- 13 Aralık 2022; 8:22:5 > -
1,5 yıllık telefonun parmak izi/açma kapama tuşu çok zor çalışıyor. Parmak izi hiç çalışmıyor ve menüdende kaybolmuş durumda.
Aynı sorunla karşılaşan varmı? Servis garantili olarak yapıyormu?
-
Evet bu kronik bir sorun. Serviste yapılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mi 11 lite 5G 128 gb 6750tl sıfır yurt dışından alınır mı? Yurt dışındayım var mı ciddi kronik sorunu veya alternatif cihaz?
Mi note 10 lite var ön kamera 2 sene sonra öldü. Tr garantili resmi cihazdı ama garanti geçince ön kamera iptal oldu.
Bizde tek sorun çıktı Oda yakınlık sensörü.
Mi note 10 lite var bende aynı soruna vakıfım.
Aslında telefonum dan memnunum da ön kamerası açılmaz oldu.
Sanırım tamiri de yok
Ne yapmak lazım. Var mı alternatif cihaz aynı fiyat bandına? Samsung vs
Çözemediğim bir problem var. Mi 11 lite kaynaklı olarak, mobiett'ye giremiyorum, sorun telefon kaynaklı diğer telefonsa deniyorum sorun yok. Az önce de trendyol yemekten sipariş veremedim, ödeme yöntemi sıkıntısı verdi, diğer telden denedim sorunsuz oldu. Uygulamaları silip tekrar yüklemek, önbelleği temizlemek, giriş çıkış yapmak vs etki etmiyor. Acaba sorun ne olabilir dostlar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X