Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.473
Cevap
98
Favori
133.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ayarı ilk kez gördüm kapalıymış hocam. Benim tahminim ya bir uygulama sonrasında bu durumu yaşıyorum ya da araç çubuğu ile wifi'a bağlandıktan sonra sebep oluyor. Olay da hep akşam saatinde başıma geldi.
  • 14t pro ve düz 14 arasındayım yurtdışı olacak hangisini tavsiye edersiniz
  • babayı izle kullanıcısına yanıt
    Çok problem olduğunu düşünüyorsanız olmasına yakın zamanda logcat dökümü alın adb üzerinden inceleyelim
  • sefaMseven kullanıcısına yanıt
    Düz 14 yurtiçi cihaz kullanıyorum. Boyut olarak ve kullanım olarak harika. 16 pro da deneyimlemiş olarak kesinlikle her açıdan xiaomi 14 öneririm. 14t ve pro modelinin benzeri çok ürün var. Xiaomi 14 ise paket olarak daha premium bir cihaz.
  • DrB77 D kullanıcısına yanıt
    14T pro ile düz 14 arasında neredeyse hiç fark yok. 14 kamerası bir tık iyi, ekranı kavisli. Ben düz sevdiğim için 14T Pro ekranı daha cazip geliyor. Onun dışındaki işlemci, şarj gibi özellikler de 14T Pro'da daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelife27 -- 24 Kasım 2024; 19:39:33 >
  • Kutuzov K kullanıcısına yanıt

Siparişi iptal ettim. Siz ekran koruyucu kalkıyor deyince içim rahat etmedi

Bu kılıf nasıl?

https://www.n11.com/urun/xiaomi-mi-14t-pro-kilif-kamera-korumali-yumusak-renkli-silikon-63370116?magaza=casestore

Tabii ki 14T pro ✌

nanoreview.net
    Compare Xiaomi 14T Pro vs Xiaomi 14: which is better? | NR
    https://nanoreview.net/en/phone-compare/xiaomi-14t-pro-vs-xiaomi-14
  • saidim47 kullanıcısına yanıt
    Bu güzel hocam iyi koruyor bunlar bende de bir benzeri var
  • Vatan Bilgisayar' dan 14T aldım. 1500 TL hediye çeki ile. 28500 Oldu diyelim. Fare de alacaktım. Üstü ona denk geldi.   Cihazı sevdim yaw. Güzelmiş. 1500 TL çek, Aralık sonuna kadar geçerli. 5 Gün var. Niyeti olan baksın.

14T pro almamı pek istese de oradaki eleman, Eğer ki Oradaki Pro cihazda bir sorun yoksa, Aynı şartlarda düz 14T'nin daha keskin, daha detaylı fotoğraflar verdiğine oda ben de şahit oldu. İkinci olarak Hafiflik tercihim oldu. CPU ile işim olmaz. Oyun vs sıfırım.  

• Eski konu sahibine ne oldu? Daea idi sanırım nicki? Biz tartışmıştık bir iki kez. Ben biraz gereksiz çıkışmıştım. Şimdi hem konu sahibi değişmiş hem konuda da göremiyorum arkadaşı.
  • Bu cihaz 144Hz değilmi? Test ettiğimde, 120 den yukarı görmedim? 144'hz e kadar anlamı en ola ki?

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.