7000 Mah ayrı bir seviye. Kıyas kabul edemez. Samsung o bataryayı amirallerine koymaması ayrı bir gariplik. |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (179. sayfa)
-
-
Pille sorun olan arkadaşlar pili performans moduna alarak kullanın çok garip bir şekilde performans modunda telefonun ısınması ve pilin çabuk bitmesi gerekli tam tersine daha soğuk çalışıyor oyunlarda bile ısınmıyor normal dengelide 39.5 görürken şuan 35.5 görüyor pilde ona göre az daha uzun gidiyor ,👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kaldırmanın ne anlamı var anlamadım. Kaldırınca kullanmak için tekrar yüklemek zorunda kalıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7000 ne hocam, telefon değil Powerbank mübarek. Onla tabi ki kıyaslanamaz, S serisi veya iPhone ile kıyaslarsanız 14T Pro bataryasının farkını anlarsınız.
Eski konu sahibi arkadaş hep söylüyordu ama emin olamıyordum. Demek ki doğru.
ilginç valla ama şu soru aklıma geliyor, performans modunda sürekli kullanmak pil sağlığını önemli ölçüde azaltmaz mı?
-
Neden azaltsın pil sağlığını?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sonuçta adı üstünde performans modu, telefonun tüm olanaklarından en son hızla yararlanıyorsun, eğer pil sağlığını olumsuz yönde etkilemezse bende geçiş yapayım, farkı göreyim.
-
arkadaşlar ben de sizin gibi ekran süresini kafama takıyordum. şarj 48 saat gidiyordu ama 4-5 saat arası ekran süresi alıyordum. olay telefonu sürekli kullanmakmış. bi kaç gün önce sabahtan akşama kadar telefonla uğraştım internet, sosyal medya, dizi vs. izledim ekran süresi 8 saati geçti.
-
aynı durumu ben de düşünüyordum hocam, 50-55 saat arası pil kullanım süresi alıyordum, bir hafta sonu sabahtan akşama kadar kullandım 9 küsür saat ekran süresi aldım. Sanırım şarj ettikçe ve kullandıkça bu şarj durumu bir süre sonra rayına oturacaktır.
-
telefonu servise göndermeyi bile düşünmüştüm ben. ama sıkıntı yokmuş. diğer arkadaşlar da bi kaç kez bu şekilde kullanmayı denerse sorun olmadığını görürler muhtemelen. geceleri de saatlik ortalama %1 şarj düşüşü oluyor, zaten telefonu 2 gece şarja takmadığınızda kafadan %14-15 şarjınız ekran kapalıyken gitmiş oluyor. aktif kullanımda %15lik dilimden de ekran süresi olarak faydalanıyorsunuz
-
Herşey sonuçta yazılıma bağlı şuan performans modu iyi çalışıyor bir dene istersen hyperos 2 ile değişebilir bu durum.
Merhabalar
14t kullanıyorum
Galeride video açıyorum
Video bitince güçlü olan mi videoya geçin diyor
Bu yazıyı kaldırabilir miyiz
açtım hocam deniyorum bakalım hayırlısı :)
-
Sanırım gece beklerken şarj eksilme durumu operatör çekme kalitelisi ile alakalı az sinyal varsa çok şarj harcıyor
Msa uygulaması ve mi videoyu kaldırdığınızda pop up açmıyor olması gerek
Merhaba arkadaşlar, 14T kullanıyorum. Kutusunda cihazın üstünde gelen ince jelatinden bulabilir miyim? Ya da aynı incelikte bir koruma da olabilir.
-
Cihaz nano cam ile geliyor onu mu demek istediniz dış kutudaki jelatini mi kastettiniz anlamadım.
14T cihazın üzerindeki ince jelatinden bahsediyorum. Cihazı kutudan çıkardığınızda üzerinde ince bir jelatin kaplı oluyor, ekranında yani.
-
Tamam bahsettiğiniz şey nanocam. İnternette bulursunuz da el ile takılmıyor. Pressli bir makinesi var cihazı ona camla yerleştiriyorsunuz makine takıyor. Alacaksanız bunu bilerek alın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X