Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.160
Cevap
122
Favori
172.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Naısl yapılıyor o?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 007messi kullanıcısına yanıt
    Bunu aldığımdan beri deneyimliyorum. Çekim azsa kesinlikle şarj hızlı gidiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
    Hadi hayırlısı yazılım verilmeye başlanmış. Turkey olana da aralıkta gelir muhtemelen.
  • jenas J kullanıcısına yanıt

Bunu indirebilme şansımız var mı?

• Slash kullanıcısına yanıt
    Mi topluluk bölgenizi globale çevirip betaya başvurun. Kabul edilirseniz beta test sürümü ota olarak geliyor. Günlük cihazınızda yapmanızı önermem.

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Ana mesajda anlatım linki var. Paket adı msa_global ile bitiyor. Tam adı com.miui.msa_global di sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 28 Kasım 2024; 15:33:41 >
  • mesajimi neden sildiniz ki?Burada bir eleman vardi firma personeliydi sanirim.xiaomi herseyiyle savunuyordu.
    neden uyeligi iptal oldu?Bilen varsa teşekkür ederim

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Hyperos 2.0 beta dağıtımı mı başlamış? Stabil sürüm verilmeye başlanmıcak mıydı kasım ayında?

• popturceyn P kullanıcısına yanıt
    Telefonu çok beğenmiş ve sorunsuz olabilir cihazı savunması onun mi personeli olduğu anlamına gelmez,kışkırtıcı ve tahrik edici cümleler kurmayalim.
    Burası bilgi alma kiyaslama formu. Herkes birbirine saygılı olup, yazdıklarımıza dikkat edelim.

• DeJaVu7887 D kullanıcısına yanıt
    Public beta. Adı üstünde kasım ayında başladılar hyperos 2.0 dağıtımına. Normal sürümün gelişi +2 hafta daha önce de konuda yazdığım gibi

• jenas J kullanıcısına yanıt

ÖHHHH..

Windows 11 bile 4.5 GB. Neymiş bu böyle be

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 28 Kasım 2024; 16:22:31 >
  • asyagrafik kullanıcısına yanıt

başka modellerde 10.3-10.5 gb gördüm :)

• Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt
    hocam mesajlari silinmiş ve üyeliği ucurulmus neden peki?cok memnun olanlarin basina bu mu geliyor?

• popturceyn P kullanıcısına yanıt
    Mesajlar DH yönetici tarafından silindi sorun kışkırtma tartışma yönelik mesajlar.
    Dae 5 gün ceza aldı cezası bitti ama gelmedi.

• Öölümüne güncelleme bekleyen arkadaşlar çıtayı çok yüksek tutmasyın. Üzülürsünüz...

A15 Ho2 geldiği zaman şu mesajları göreceksiniz emin olun...

"Ben yükledim ama hiç bir değişiklik göremedim"

"Güncellemeden sonra kamera takılıyor sizde de böyle mi"

"Beyler sizin de pil su gibi gitmeye başladı mı"

"Geçen Ho2 videosu izledim ondaki özellikleri bulamadım yok galiba ya"

"Arkadaşlar güncelleme sonrası aşırı yavaşladı telefon"

"Valla ben güncelledim mis oldu mis akıyooo"

Sakin olun. Acele etmeyin. Xiaomi bu. Gösterir ama elletmez emin olun Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

• babayı izle kullanıcısına yanıt

Ben hep nano cam kullandım. Elle kendim taktım. Daha önce mi 9 lite kullanıyordum. Nano cam takılı.

• Telefon hafızasında 512+16 GB yazıyor. +16 ne oluyor?

• Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Çoğu yazdığına katılıyorum en büyük iyilestirme arayüz ve geçişlerde olucak onun haricinde 3 beklentim var tabii olursa
    1.Oyunlarda pil tüketimi azaltılması
    2.Kameraya Makro çekim modu
    3.Kameranin belgeyi oto algılayıp 2x almış gibi etrafı pürüzsüz çıkması .
    Şuan ki normal kullanım pill gerçek harika onu bozmazlarsa iyi.

• saidim47 kullanıcısına yanıt
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• Herkese selamlar arkadaşlar. xaomi ye mi8 lite, mi9t, 11t pro, sonrasında 16pro Max kullandım bir süre, inanın yıllar önce bırakmıştım iphonu en son 8 plus kullandım bir süre. inanın apple hala aynı arayüz, aynı simgeler, aynı zil sesleri, yani yeni farklı bişi kullanıyorum hissine kapılamadım. tmm ekran 120hz,işlemci hızlı, fakat bana yıllar öncesinden, çok bir bir farklılık yaşatmadı. ekran renkleri hala bir amoled değil. sarımtırak bir ekran var. true tonu kapatmama rağmen. soluk bir sarı ekranı var, ardından 14t pro alarak xaomiyle yoluma devam ettim. sonrasında bu teknoloji aşkı başa bela s24 ultra yı denemek istedim. Amazon iade konusunda sıkıntı çıkarmadığı için aldım. 14t pro ile kıyaslamama neden oldu. yeminle söylüyorum, kamera, ekran, xaomi akıllara zarar helal olsun parlaklık renklerin canlılığı s24 ultra söndü yanında. hatta ayarlardan renk doygunluğunu canlıya alıp, canlılığı sonuna kadar açmama rağmen, 14t pro açık ara önde ekran olarak. seste bi tık daha iyi s24 ultra. kamera ile denemeler yaptım xaomi renker keskinlik harikulade bir daha xaomiden başka telefon asla almam yıllardır bir çok telefon kullanan teknoloji aşkı olan biri olarak söylüyorum Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirhünel1982 -- 29 Kasım 2024; 1:19:14 >

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.