Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cirex Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (8 Mobil) - 4 Masaüstü9 Mobil
5 sn
4.153
Cevap
122
Favori
172.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
37. Sırada  bugün en iyi #24
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özelden yazmışsınız ama özele kapalı olduğu için buradan yazıyım hocam
    Ay harici denemedim ay Süper duvar kağıdı cok iyi gayet stabil çalıştı sadece dünya olanı denedim siyah ekran verdi duvar kâğıdı siyah olarak kaldı hocam
  • YNAKLKN kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim ay bendede harika oldu

• YNAKLKN kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık, oyunla ilgili bir şey yazan pek olmamıştı bu zamana kadar.
  • bluelife27 kullanıcısına yanıt

Hocam super duvar kağıtları bende de siyah ekranda kalıyor. Çözüm nedir acaba, benimle de paylaşabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Estağfurullah, okumak biraz zor oluyor da…

Haklısınız, devamlı kullandığım iPhone 15 Pro Max ile birlikte 2 hafta kadar bir süre Xiaomi 14T Pro kullanma imkanım da oldu, bence de 14T Pro kullanması çok daha keyifli, çok daha elde rahat ettiren bir telefon, şirket uygulamaları gereği Apple kullanmak zorunda olduğum için tamamen geçemedim ama kullandığım süre boyunca i15PM’i sadece mecbur olduğumda kullandım, diğer zamanlarda hep 14T Pro elimdeydi. Ekran kalitesi, hızı, hafifliği, şarj süresi gibi özellikleri ile 14T Pro efsaneler arasına girebilecek bir telefon olmuş bence de…

Şöyle şeyler yazıp benim canımı sıkmayın ya...

Zaten param yok alamıyorum  

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Keşke Amazon 9 taksit satarken alsaydınız…
  • Telefonu çok övdüm sonunda düştü Allah'tan ekran koruyucu kalın da baya parçalandı ekranda sağlam birşey gözükmüyor şimdilik mini bir sağlamlık testi yapmış oldum😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 29 Kasım 2024; 14:25:17 >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

O zaman da alamıyordum Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

• Hyperos 2 Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt

Kasım bitti...

• Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Kasım dedikleri çin sırayla Avrupa'da başlıyor formdaki bir arkadaşın dediği gibi 2 hafta sonra bize gelir diye tahmin ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 29 Kasım 2024; 14:44:44 >
  • 14 Ultra başlığı olmadığı için burada paylaşayım..

Direnç kayıtlı Xiaomi 14 Ultra kullanan arkadaşlar varsa Hyperos 2.0 güncellemesi yapmasınlar çok fazla çöken cihaz olmuş server kayıtlı olanlarda herhangi bir sorun yok sadece direnç kayıtlı olanlarda problem mevcut nv data hatası verip çöküyor şuan için güncelleme yapmamakta yarar var.
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir durum olabilir Xiaomi 15 ve bundan sonraki serisi ile birlikte direnç ve yazılım olayını bitirmeyi hedefliyor büyük ihtimalle hyperos 2 ile adım attı.
  • Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt
    muhtemelen böyle bir düşünce olabilir.
  • süper duvar kağıdı nasıl yapılıyor arkadaşlar

• Evet hocalar şu Aliexpress'teki meşhur kamera korumalı kılıfım elime ulaştı. TC'deki bütün kılıflar Kuran yırtan kıza benzediği için mecbur 2 hafta bunu bekledim. İlk izlenim olarak malzeme kalitesi premium hissettirdi. Tabi ben zamanında iPhone'da UAG kullanıyordum görüp görebileceğiniz en iyi kılıftı. 3. senesinde kılıf kendi kendine parçalandı gitti. Her gün bir yerinde kopmalar oldu bulgur gibi dağıldı. Bunda inşallah böyle bir durum yaşamam. Kamera kapağı kısmı kolay açılıp kapanacak şekilde değil. Hem açık hem de kapalı konumda en uç kısımda tırnaklar var yani bir yerine oturma durumu söz konusu. O yüzden iki elle açmak zorunda bırakıyor. Bunun avantajı cepte kendi kendine açılır mı endişesi yok. Dezavantajı acil bir durum olduğunda vampire haç çıkarır gibi kamerayı açmaya kalksak kafadan 10 saniye eksideyiz. Öyle yolda bir kazaya denk geldik diyelim "Durun arkadaşlar, kardeşler kameranın kapağını açayım." dediğiniz zaman kimse bir tarafına takmayacaktır. Kılıfın ele oturuşu da bir garip hissettiriyor. O kamera sürgüsü kılıfın yarısı kadar alan kapladığından avuç içinizde tuhaf bir tutuşu oluyor. Zaten kılıf masaya koyduğunuz zaman telefonu havada tutuyor fotoğraflardan bakarsınız. Tek eksi diyebileceğim şey kılıfın tüm kenarlarının cam seviyesinin üzerinde olmasını isterdim. Sadece köşeleri bu şekilde yapmışlar. Diğer kenarlar telefonla aynı seviyede diyebilirim. Neyse yapacak bir şey yok elimizdeki en iyi seçenek bu. "İlim Çin'de bile olsa gidip alın." demişler ben de aynı şekil "Kılıf Çin'de bile olsa gidip alın." diyorum. Telefona dünyanın parasını verdik yapacak bir şey yok.

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Bakalım 14T Pro'da ne olacak ortalık karışıyor yavaştan.. Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

• Bu yüzden kayıtsız aldık işte
  • DeJaVu7887 D kullanıcısına yanıt
    Hocam super duvar kağıdı hiç kullanmadım açıkçası, yanlış mesajı alıntıladınız bence. Benden bir üstteki mesajda arkadaş bu durumdan bahsetmiş.
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.