Evet yanlış olmuş kusura bakmayın. |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (183. sayfa)
-
-
Geçmiş olsun. Nazara geldiniz. Rabbim beterinden korusun.
-
İşte bu yüzden yurt dışı cihazı almaktan uzak durmak lazım diye düşünüyorum. Orijinal olsun kafan rahat olsun.
-
Arkadaşlar benim cihaz ağda 2.4 GHz görünüyor normalde 5 GHz olması gerekmiyormu -
Uygulamalara gir
Otomatik başlat kısmından uygulamayı seç
Otomatik başlatmayı etkinleştir
Uygulama simgesine uzun bas
Bilgilerden İzinleri girin ve tüm izinleri etkinleştirin
Pil tasarrufunu devre dışı bırakın
Tüm bildirimleri etkinleştirin
-
Arkadaslar guncellemenin gelmesi kullanilmasi daha 2 hafta var,Aralikta son modeller,ocakta da gecen seneki modellere subatta da soz verdikleri diger modellere gelir.yani aralik ocak subat gibi sirasiyla alirlar. -
Ben 12t kullanıyorum pubg oynamayıda severim,12t'den gayet memnunum yani daha iyi ne olabilirki yeterli diyordum.geçen hafta eşimin 14t prosuyla pubg oynadım....12t artık bana bozuk gibi geliyor :) -
Hocam oynarken gamer turbo dan dokunmatik hassasiyeti felan artır o zaman daha iyi oluyor -
Eski telefonumda (12T Pro) Xiaomi.eu rom kuruluyken herhangi bir fontu yüklemek/kurmak çok kolay geliyordu. Bu telefona bu işlemi yapmak mümkün görünmüyor. Zaten Mediatek işlemciler için Xiaomi.eu rom da yok.
Var mı root olmadan bu işi başarabilen?
-
14t pro Kamerasi nasıl acaba diyenler için ana kamera olarak yeni çıkan amiral telefonlar olan
Mi 15 pro ve honor magic 7 pro ile aynı 👍 -
Hyperos 2 dirençli cihazlarda sorun çıkartıyormuş ultra da felan o sorunlar olmus 14t pro da aynı sorun olurmu acaba ? -
Game turbo 12t'dede var biliyorum.
-
Zannediyorum artık bundan sonra mümkün olmayacak, bootloder kilidini bile açtırmıyor maalesef, hadi onu geçtim sadece çağrı kaydını kolay bir şekilde Samsung telefonlarda olduğu gibi csc değiştirerek root ile uğraşmadan aktif edebilirsek o bile bana yeter, fakat Xiaomi katı politikası ile buna müsaade etmiyor eu rom evet güzel ama artık o bile ücretliye döndü, ne yapacağımı bilemiyorum, çağrı kaydı işim gereği çok önemli bir konu
-
Olur diye düşünüyorum sorun yazılımda değil sorun artık Xiaominin sert tutumu diye düşünüyorum, dirençli telefonlara artık herhalde desteği kesecekler böyle giderse, Xiaomi ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim
-
Mi 15 Pro'nun diyafram f1.4, Mi 14T Pro'nun diyaframı f1.6 farklı yani. OmniVision Light Fusion 900 (15 Pro) vs Omnivision OV50H (14T Pro)
-
-
-
14T Pro kameraları. Kaynak GSMARENA
-
Sensör ana temelde ov50h onu özel olarak gece fotoğraflama ve leica için geliştirdiler ovx9000 oldu bak yaninda ne yazıyor lyt900 yani parantez içi ov50h..şöyle birşey de var fabrika videosu vardı ilk kez lens ve sensör aynı iş ortaklığı ile yapıldı diye onuda izleyebilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X