Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zorbey27 , cirex , egemet Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.135
Cevap
122
Favori
171.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet yanlış olmuş kusura bakmayın.

• Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun. Nazara geldiniz. Rabbim beterinden korusun.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

İşte bu yüzden yurt dışı cihazı almaktan uzak durmak lazım diye düşünüyorum. Orijinal olsun kafan rahat olsun.

• Arkadaşlar benim cihaz ağda 2.4 GHz görünüyor normalde 5 GHz olması gerekmiyormu
  • acabuco3 A kullanıcısına yanıt

Uygulamalara gir

Otomatik başlat kısmından uygulamayı seç

Otomatik başlatmayı etkinleştir

Uygulama simgesine uzun bas

Bilgilerden İzinleri girin ve tüm izinleri etkinleştirin

Pil tasarrufunu devre dışı bırakın

Tüm bildirimleri etkinleştirin

• Arkadaslar guncellemenin gelmesi kullanilmasi daha 2 hafta var,Aralikta son modeller,ocakta da gecen seneki modellere subatta da soz verdikleri diger modellere gelir.yani aralik ocak subat gibi sirasiyla alirlar.
  • Ben 12t kullanıyorum pubg oynamayıda severim,12t'den gayet memnunum yani daha iyi ne olabilirki yeterli diyordum.geçen hafta eşimin 14t prosuyla pubg oynadım....12t artık bana bozuk gibi geliyor :)
  • sharpie kullanıcısına yanıt
    Hocam oynarken gamer turbo dan dokunmatik hassasiyeti felan artır o zaman daha iyi oluyor
  • Eski telefonumda (12T Pro) Xiaomi.eu rom kuruluyken herhangi bir fontu yüklemek/kurmak çok kolay geliyordu. Bu telefona bu işlemi yapmak mümkün görünmüyor. Zaten Mediatek işlemciler için Xiaomi.eu rom da yok.

Var mı root olmadan bu işi başarabilen?

• 14t pro Kamerasi nasıl acaba diyenler için ana kamera olarak yeni çıkan amiral telefonlar olan
    Mi 15 pro ve honor magic 7 pro ile aynı 👍
  • Hyperos 2 dirençli cihazlarda sorun çıkartıyormuş ultra da felan o sorunlar olmus 14t pro da aynı sorun olurmu acaba ?
  • YNAKLKN kullanıcısına yanıt

Game turbo 12t'dede var biliyorum.

• egemet E kullanıcısına yanıt

Zannediyorum artık bundan sonra mümkün olmayacak, bootloder kilidini bile açtırmıyor maalesef, hadi onu geçtim sadece çağrı kaydını kolay bir şekilde Samsung telefonlarda olduğu gibi csc değiştirerek root ile uğraşmadan aktif edebilirsek o bile bana yeter, fakat Xiaomi katı politikası ile buna müsaade etmiyor eu rom evet güzel ama artık o bile ücretliye döndü, ne yapacağımı bilemiyorum, çağrı kaydı işim gereği çok önemli bir konu

• YNAKLKN kullanıcısına yanıt

Olur diye düşünüyorum sorun yazılımda değil sorun artık Xiaominin sert tutumu diye düşünüyorum, dirençli telefonlara artık herhalde desteği kesecekler böyle giderse, Xiaomi ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim

Mi 15 Pro'nun diyafram f1.4, Mi 14T Pro'nun diyaframı f1.6 farklı yani. OmniVision Light Fusion 900 (15 Pro) vs Omnivision OV50H (14T Pro)

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Mi 14t pro senser ov50h değil o honor 200 pro da kullanılıyor t proda bu telefon için özel üretilen ovx9000 var bu sensör leica summilux iş ortaklığı ile yapılan ilk özel sensör ve lensli kamera👍 çok başarılı olduğu için son çıkan telefonlarda kullanılması normal. pMi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 30 Kasım 2024; 20:59:12 >

14T Pro kameraları. Kaynak GSMARENA

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Sensör ana temelde ov50h onu özel olarak gece fotoğraflama ve leica için geliştirdiler ovx9000 oldu bak yaninda ne yazıyor lyt900 yani parantez içi ov50h..şöyle birşey de var fabrika videosu vardı ilk kez lens ve sensör aynı iş ortaklığı ile yapıldı diye onuda izleyebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.