15 Pro ile aynı değil, çift diyafram özelliği yok ve bazı farklı ana konumuz bu hocam Birebir aynıymış gibi sunmak doğru olmaz. |
Bildirim
15 Pro ile aynı değil, çift diyafram özelliği yok ve bazı farklı ana konumuz bu hocam Birebir aynıymış gibi sunmak doğru olmaz. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
O Zaman bende 1 ay boyunca bu uygulamayı kullanıyım bakalım sağlık 100 çıkacakmı |
Oho.. Benim 14T de 1 hafta olmadı daha alalı. 3. şarjını yapacağım. Ekran süresi 7 saat gibi geliyor bana az geldi. Fakat Battery Guru denen uygulama, pil sağlığını saçmalıyor. %96 demekte bana. Ha doğru çıkarsa fiyasko. Nasıl sizce durum? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 30 Kasım 2024; 23:22:16 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam bende 1 yillik poco f5 var,7/8 saat ekran suresi veriyor,pil ile ilgili ayarlarini yapmak lazim ,bu telefonlar en az 2/3 yil gidiyor sonra zaten telefon degistiriliyor.2/3 yil kullanip buyuklere veriyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güzel sürelermiş. Büyüklere bizden gidiyor genelde evet |
battery guru doğru ölçmüyor olabilir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence saçmalıyor sağlık konusunda. |
Sağol, bu güzel cevap için. |