< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (185. sayfa)
-
-
-
Yapılıyor hocam ana ekran tuşuna basılı tutun çıkıyor ekranda zaten navigasyon kullanıyorsanız alttaki çizgiyi açık hale getirip o çizgiye basılı tutun çıkar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ana ekran tuşuna basılı tutarak google asistanı açmanın bir yolu var mı acaba bu cihazlarda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tuşa uzun bastığım zaman gemini açılıyor. Bir türlü şu özelliği yapamadım ya
-
Hocam Allah için nasıl başardınız yahu günlerdir deniyorum olmuyor Xiaomi topluluk hesabım 30 günlük değil ama mi hesabım oldukça eski, nerede hata yapıyoruz hep kota doldu diyor, bir acabilsem şu kilidi ya rusya romu yükleyeceğim yada root atıp çağrı kaydını aktif hâle getireceğim olmuyorsa da satacağım bu telefonu gidip s24 ultra alacağım 🙂
-
Önce 30 günü doldurun hocam o olmadan kesinlikle olmaz . Ayrıca unutmayı görevler kısmı var her gün yapın orada istediklerini beğeni yorum felan basit. Benim hesabım 10 yıldan eskidir gün daha yeni 51 oldu bu arada bir hafta acount error verdi çok eski hesap olmasına rağmen.
Evet aktifleştirdim. Şu orta tuşa basınca gemini ya da Google asistan açılıyor. Bir türlü kapatamdım. Sinir oldum.
Hocam navigasyon u aktifleştir alt çizgi açık hale getir alt çizgiye basılı tut bide öyle dene bana da dert oldu smdi 😀😀
Bahsettiğim burdaki alt çizgi ye basılı tut
O zaman kesin açılır değil mi hocam, benim daha 11 günüm var 30 gün dolmasına bekleyeceğiz öyleyse mecburen, görevleri de yapayım madem inşallah faydasını görürüz
Dediğinizi yaptım tuş değil de altçizgi yaptım ama yine olmadı
bu şekilde yapınca olması lazım videoya aldım
Hocam ekran görüntüsündeki günden mi bahsediyoruz 30 vs diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKHino -- 1 Aralık 2024; 20:43:31 >
Evet hocam sizin gün sorununuz yoktur.
Teşekkürler hocam şantiyedeyim eve dönünce toz vs aparatlarını alıp takacağım sonra kilidi açacağım
Kafayı yiyeceğim şimdi niye olmuyor. Şu gemini niye açılıyor!!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X