Almanya romu kurulmuyor sadece Türkiye'de telefon almışsın ama gezmeye Almanya'ya gitmişsin gibi oluyor, cihaza farklı bir yazılım kurulmuyor.Sadece o ülkenin kanunlarına uygun rom kuruluyor. Eskiden bazı özellikler devre dışı kalıyordu arama ses kaydı gibi o zamanada hindistan seciyorduk oda geliyordu, ama artık öyle bir fark da bulamadım. Cihazda tekrar Türkiye'yi seçince zaten bir sonraki güncellemeyi Türkiye'den alacaksınız sorun çıktı falan deseniz bile 15 gün sonra hyper os 2 çıkınca tekrar düzelir. 6-7 senedir bu şekilde bölge değiştiriyorum. Sadece yazdığım gibi arama ses kaydı gibi Avrupa'da yasak olan şeyler kapandı, Ama şuan bunlar Tr de zaten yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (187. sayfa)
-
-
Ben de İngiltere, Çin, Almanya denedim değişen bir şey olmadı. Cihazı Amazon'dan aldım. 1.05 yüklü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sık kullanılmayan uygulamaların arka plan etkinliğini kısıtlamak bataryada ciddi bir fark yaratıyor. Dün hepsini önerilen ayara alıp test edeyim dedim yine ilk günlerdeki gibi durduğu yerde şarj yemeye başladı. Bankacılık, telefon-mesajlaşma, takvim-saat, sık kullandığınız sosyal medya uygulamaları dışında hepsini kapatın gitsin. Ram kullanımı da hafifliyor.
Bu dediğini illa tek tek yapmakmı lazım tek yerden yapılamazmı tek tek uğraşmak yorucu ve 😀
iOS'teki gibi merkezi ayar yok tek tek giriliyor ne yazık ki.
-
Dün gece 00:00 da %100 ile şarj dan aldım. Gün içinde standart bir kullanımım oldu. 19 saat geçti. Şarjım %55. Sizce nasıl ? 14T
-
Arkaplan ok google hizmeti yiyor. Google ın arkaplan etkinliklerini kısıtlayın
-
Hocam bu telefonun pil grafikleri hatalı, ben telefonu kapattığım zaman bile %20 düşmüş görünüyordu ama çoğunlukla %1-2 düşüyormuş. Uyumadan pil %'sine bakıp sabah tekrar kontrol edin.
-
Hangi kırılmaz koruyucu ve kılıfı kullanıyorsunuz arkadaşlar. yarın telefon geliyor kılıf koruyucu filan almadım daha. iphone tarafında yok ekran koruyucular dokunmatiği bozdu, yok benks kılıflar vs. 3000 TL ye kılıflar uçuşuyor. xiaomi de en mantıklı olan ne spigen sitede daha gelmemiş.
14 t pro cihaz
-
Nillkin kılıf, smartdevil cam. Konuda daha önce bahsedildi. İkisini de kullanıyorum gayet güzel ürünler.
-
Kontrol merkezine sesi çeviri ekleyin. İzinlerini verin çalışıyor. Arama çevirisi de arama ekranındaki kayar pencere üzerinden açılıyor. Debloat listesindeki aiasst.vision uygulaması bu işlemleri yapıyor.
aliexpress'ten alıcaz sanırım hocam. 13 euro gibi kendi sitesinde oradan versek gelir mi acaba en azından orijinal olur
-
Aynen aliexpressten aldım ben de. 5-6 gün gibi bir sürede elime sorunsuz ulaştı. Başka yerden almayı denemedim hiç o yüzden bir şey demeyeyim ama ürün muhtemelen aynı üründür, en çok sipariş verilenden alın. Black friday indirimi vardı bitmediyse eğer kaçırmayın 7-8 dolar civarına düşüyordu yanlış hatırlamıyorsam.
-
eyvallah hocam
-
-
oluyor karşı telefon infinix idi şebeke üzerinden denedik 2 taraftan da
-
Nasıl oluyor peki? Şebeke üzerinden nasıl görüntülü arıyor? Ben rehberden kişilere giriyorum oradan görüntülü ara deyince Google meet ile arıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi uygulamaları kaldırdını hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X