Güzel değer... tüm uygulamalar duruyor bende 9 saat ekran süresi de ben aldım performans modunda... bu gereksiz uygulamaları kaldırmak için bir video olsa iyi olur aslında... bende yapmak istiyorum bu konuda yardımcı olabilicek var mı arkadaşlar? |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (188. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkür ederim ☺️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
82 . Sayfada gereksiz ugulamari kaldırmak için program ve anlatım var uygulamanın önerdiği bütün uygulamalari kaldirdir sorunsuz calisiyor
Merhaba arkadaşlar reklamlarda aí translate özelliği vardı. Onu nasıl aktive ediyoruz?
Yukarıdan aşağı kaydırınca sesi çevir var oradan açıyorsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihsahin45 -- 3 Aralık 2024; 3:6:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye cihazlarına güncelleme geldi.
-Güvenlik güncellemesi Kasım 2024 e yükseldi.
-Seçerek arat aktif oldu.
-Boyut yaklaşık 1 GB.
-Sürüm 1.0.3.0 oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberbrkk -- 3 Aralık 2024; 7:59:25 >
hocam benim sürüm 1.0.5.0 ama güvenlik güncellemesi ekim görünüyor bi gariplik yok mu
-
-
-
OS sürüm 1.0.5.0.UNETRXM
Android Sürümü 14 UP1A.231005.007
Android Güvenlik Güncellemesi 2024-10-01
bu şekilde hocam
-
Ee hani Android 15?
Ufak güvenlik güncellemesi zor geldi hocam :) HyperOS 2 ye daha çok var bence 😃
Yayinlandiya 2. Ben mi yanlis biliyorum. Telefonlardan cokta anlamam ama :)
Türkiye Romuna otadan çok geç geliyor hocam. Yurt dışına çok hızlı geliyor.
Anladim hocam tesekkurler.
Selamlar. O yöntem ile "GetApps"yi kaldırmak istiyorum. Ama merak ettiğim 2 şey var:
- Bu uygulama gerekli mi? Kaldırmamın yerleşik uygulama güncellemesi açısından bir zararı olur mu?
- APK adı ne olarak geçiyor sistemde?
-
hocam çok saçma ama kişi üzerine basınca geçmiş simgesine giriyorsun, ordan sol altta kamera işareti var görüntülü görüşme ordan yapılıyor eğer karşı tarafın telefonu ve hattı açıksa arayabiliyorsun değilse google meet e yönlendiriyor, emin olmak için iş yerimde 3 telefonda denedim, biri Vivo onu aramadı google meet e yönlendirdi, diğerlerinden biri samsung biri infinix onları direkt olarak operatör üzerinden aradım ve arandım sorunsuz
-
Guncellemeden sonra 4.5G yazmiyor artik :)
sürüm nedir hocam
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X