< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (181. sayfa)
-
-
Haklısın dostum çok dil bilgisine sahip değilim mazur görün bir zahmet iyi forumlar dilerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirhünel1982 -- 28 Kasım 2024; 21:7:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Estağfurullah, okumak biraz zor oluyor da…
Haklısınız, devamlı kullandığım iPhone 15 Pro Max ile birlikte 2 hafta kadar bir süre Xiaomi 14T Pro kullanma imkanım da oldu, bence de 14T Pro kullanması çok daha keyifli, çok daha elde rahat ettiren bir telefon, şirket uygulamaları gereği Apple kullanmak zorunda olduğum için tamamen geçemedim ama kullandığım süre boyunca i15PM’i sadece mecbur olduğumda kullandım, diğer zamanlarda hep 14T Pro elimdeydi. Ekran kalitesi, hızı, hafifliği, şarj süresi gibi özellikleri ile 14T Pro efsaneler arasına girebilecek bir telefon olmuş bence de…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle kardeşim 14t pro kullanması çok keyifli bir telefon olmuş alacak olan ve kararsız kalan arkadaşlar size canı gönülden öneriyorum gerçekten efsane bir cihaz olmuş carx street pubg cod warzone akıyor en yüksek ayarlarda mediatek gerçekten yapmış bu sefer 9300+ plus açamadığı oyun yok arayüz yağ gibi en ufak donma takılma yok cihaz orta üst seviye değil resmen amiral gemisi olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirhünel1982 -- 28 Kasım 2024; 21:36:34 >
ya arkadaşlar bunu nasıl yakalıyorsunuz? 3 haftadır 14t pro kullanıyorum maksimum yakaladığım 44 saat ve 7 saat ekran süresi... defalarca denedim yoğun kullanırsam 30 saati geçmiyor...
-
Aldığın süre zaten iyi daha ne bekliyorsun 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulamalar bildirim yolllamiyor
Wp busi
Wp
Sahibinden
Sahibinden pro
Bankalar.
Genel bi bildirim sorunu var. Her seyi denedim.
Tr garantili cihaz.
Cozene yemek ismarlayabilirim.
Pm atarsaniz tel no da veririm. Destek olcak var mi?
arkadaş paylaşım yapmış 60 saat bekleme 8 saat üzeri ekran süresi bu nasıl oluyor anlamıyorum...
-
Sadece 1 kişi atmış o kadar saat normal değil zaten
Günlük kullanımda 2 gün ideal ekran süresi 7-8 saat arazi veriyor cihaz 👍
Sürekli kullanım da ortalama %1 lik şarj düşmesi wifi ağında bağlı iken 7 dk, mobil ağda 6 dk civarında pil düşüyor video izleme olarak... 3 haftadır kullanıyorum genel anlamda hiç bir sıkıntı yaşamadım... şöyle bir şey dikkatimi çekti.. pil tamamen şarj olduğu zaman şarj kablosunu çıkartıp tekrar taktığım zaman battery guru uygulamasından gözlemledim şarj devam ediyor... hatta 5 bin mah bataryanın üstünde mah değeri gösteriyor. maksimum 5230 civarı gördüm. acaba cihazı kullandıkça batarya daha fazla mı dolum yapacak?
-
Bende 1 aydan fazla bir zamandır kullanıyorum. Ama en fazla aldığım ekran süresi %100 ile %1 arasında 5 saat civarı %80 İle %30 Arasında en fazla 2 veya 3 saat ekran süresi alıyorum.
-
Otomatik başlat yapın
Pil optimizasyonu kısıtlama yok olarak değiştirin
Kullanılmıyorsa etkinliği duraklati kapatın
Tüm APK lerde ayrı ayrı
Almayı düşünenler için güzel indirim var amazonda 14t 256 gb 27.199 TL - 14t pro 256 gb 36.474 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadillakkk -- 29 Kasım 2024; 0:51:34 > -
Hocam warzone mobil de gerçekten iyi performans veriyormu.Biliyorsunuz oyun biraz sıkıntılı.
bu dediklerinizi uygulamaları yönet kısmından tek tek yüklediğimiz uygulamalara yapınca pil de değişme mi olur diyorsunuz?
-
Hepsi bu sekilde ama bildirim gelmiyor malesef ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acabuco3 -- 29 Kasım 2024; 1:3:37 >
cod warzonu gayet sorunsuz oynatıyor yüksek ayarlarda fakat oyunun optimizasyonu sıkıntılı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirhünel1982 -- 29 Kasım 2024; 1:29:10 > -
S.a. Arkadaşlar 14T Pro da kronik bir sorunla karşılaşıldı mı acaba birde cihazda ısınma sorunu var mı?
-
arkadaşlar bendede 14t 512gb var telefonda süper duvar kağıtları kasma yapıyor ve düzgün çalışmıyor sizde de öylemi deneyen odu mu?
-
14t pro 1tb modeli var 600gb yakın hafıza dolu
GSHİNA İMPACT (Sadece bu oyun 32 GB civari boyutu)
PUBG
COD WARZONE
CALL OF DUTY
ASPHALT
Black desert
Diablo V
Aklıma gelemeyen bi sürü oyun en yükse boyutlu hemde
Yüksek kaliteli oyunları en üst kalitede yüksek grafikle sıfır takılma olmadan kasma olmadan gayet güzel oynatıyor
Isınma oluyor ama öyle aman aman bi ısınma değil işlemci beklediğimden iyi çıktı
Sadece COD warzone oyundan kaynaklı pek stabil gelmedi silahlar binalar değişik şekillerde kendni gösterdi onun dısında PUBG özellikle baya güzel oynatıyor oyunlarla ilgili şüpheniz olmasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X