Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Yen@l Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.160
Cevap
122
Favori
172.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xiaomi' nin kendi uygulama uygulamasına gir. Profil' den güncellemeler sekmesinde görmen lazım. Ben 10T Pro kullanıyorum. 14T Pro eşimde. Bulamazsan eğer akşam ekran görüntüsü paylaşarak yardımcı olurum.

• Benim pil sıkıntım çözülmediği gibi daha kötüye gidiyor. Dün 3 kere şarja takmak zorunda kaldım. Gece 2' de kapattığım telefonu sabah 9'da açtığımda şarjı %25 gitmişti. Sabah 1 saat kullandığım zaman telefon hemen ısındı.

• WalterBishoff kullanıcısına yanıt
    Telefon kapali şarj yiyorsa bana göre ya anakart yada pil sorunludur iade edebilirsen yolla gitsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bluelife27 kullanıcısına yanıt

Bende sizin gibi yapacağım sanırım, hayırlı olsun bu arada :) şuan cihaz kesinlikle her işimi görüyor fakat malum yeşil ekran sorunu yüzünden garanti sonrası başımızı ağrıtabilir...

• Ue-Gazi kullanıcısına yanıt
    Sağ ol hocam. İnternette herhangi bir canlı duvar kağıdını ayarladıktan sonra süper duvar kağıdını yapınca oluyor diye bir yorum gördüm. Onu bir deneyeceğim.

• WalterBishoff kullanıcısına yanıt
    Hocam benim eski iPhone'da o sıkıntı vardı. Gece tam şarjda yatıyordum sabah %10 falan şarjım kalıyordu. Zorlu'ya götürdüm. Başta yazılımsal falan dediler bir ton test yaptılar. Sonra şikayet tekrarlayınca yine gittim pil değişimi oldu. Sorun çözüldü.

• Ue-Gazi kullanıcısına yanıt

Dediğiniz yerde bulamadım. Akşam bana da ekran görüntüsü atabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun Google Dynamic Color kaynaklı da nasıl değişeceği hakkında bilgi bulamadım.

• babayı izle kullanıcısına yanıt
    Shizuku+ColorBlendr

• saidim47 kullanıcısına yanıt
    Biraz nakit ihtiyacı doğdu hocam başka telefonum var onu kullanacağım bir süre

• Merhabalar, telefonla ilgili arama problemi yaşanıyor diye yazanlar. Karşı taraf arandığında meşgul çalma, bir defa çalıp kendiliğinden kapanma gibi. Böyle problem yaşayan var mı?

• Father Torque kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar RGB ayarını nereden yapıyoruz, yardımcı olabilir misiniz?

Ekran - renk şeması - gelişmiş ayarlarda srgb yi seçiyoruz değil mi?
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o_delibas -- 26 Kasım 2024; 16:5:46 >
  • o_delibas kullanıcısına yanıt

Ben en iyi sonucu bir üst menüde gösterilen "canlı" seçeneğinde alıyorum ama bir inceleme sitesinde en iyi sonuç için P3 ile sıcak renk tonu ikilisi de önerilmiş.

• AhmetA00 A kullanıcısına yanıt

Bende yaşıyordum da üstte bir arkadaş volte yi kapatın demişti kapattım tekrar olursa başka çözüm bakıcaz artık

• Father Torque kullanıcısına yanıt
    Bence en canlı görüntü veren net P3 modu. Tercih meselesi tabi.

• Super duvar kağıtlarıyla ilgili sorun var. Mars uygulanmıyor mesela. Siyah ekran kalıyor. Nasıl çözeriz bilen var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeJaVu7887 D kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bahsi geçti, uygulamanın güncellemelerini kaldırın denmişti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • o_delibas kullanıcısına yanıt

sRGB tercih ediyorum CGI' olarak. Diğerleri gerçeği yansıtmıyor Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

Düzeltme;

Oda patlıyor telefonda. ''orjinal renk pro '' seçinde miss. Doğru gelen bu oldu monitörüme kıyasla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 26 Kasım 2024; 22:48:30 >
  • Telefonun sağlamlık derecesini bilen var mı acaba, ekran kalitesi filan da doğru dürüst bir bilgi bulamadım

• Arkadaşlar şuan android 14 deyiz. Android 15 ne zaman gelecek bilginiz var mı?

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.