Xiaomi' nin kendi uygulama uygulamasına gir. Profil' den güncellemeler sekmesinde görmen lazım. Ben 10T Pro kullanıyorum. 14T Pro eşimde. Bulamazsan eğer akşam ekran görüntüsü paylaşarak yardımcı olurum. |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (177. sayfa)
-
-
Benim pil sıkıntım çözülmediği gibi daha kötüye gidiyor. Dün 3 kere şarja takmak zorunda kaldım. Gece 2' de kapattığım telefonu sabah 9'da açtığımda şarjı %25 gitmişti. Sabah 1 saat kullandığım zaman telefon hemen ısındı.
-
Telefon kapali şarj yiyorsa bana göre ya anakart yada pil sorunludur iade edebilirsen yolla gitsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende sizin gibi yapacağım sanırım, hayırlı olsun bu arada :) şuan cihaz kesinlikle her işimi görüyor fakat malum yeşil ekran sorunu yüzünden garanti sonrası başımızı ağrıtabilir...
-
Sağ ol hocam. İnternette herhangi bir canlı duvar kağıdını ayarladıktan sonra süper duvar kağıdını yapınca oluyor diye bir yorum gördüm. Onu bir deneyeceğim.
Hocam benim eski iPhone'da o sıkıntı vardı. Gece tam şarjda yatıyordum sabah %10 falan şarjım kalıyordu. Zorlu'ya götürdüm. Başta yazılımsal falan dediler bir ton test yaptılar. Sonra şikayet tekrarlayınca yine gittim pil değişimi oldu. Sorun çözüldü.
Dediğiniz yerde bulamadım. Akşam bana da ekran görüntüsü atabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun Google Dynamic Color kaynaklı da nasıl değişeceği hakkında bilgi bulamadım.
Shizuku+ColorBlendr
Biraz nakit ihtiyacı doğdu hocam başka telefonum var onu kullanacağım bir süre
Merhabalar, telefonla ilgili arama problemi yaşanıyor diye yazanlar. Karşı taraf arandığında meşgul çalma, bir defa çalıp kendiliğinden kapanma gibi. Böyle problem yaşayan var mı?
-
-
Ben en iyi sonucu bir üst menüde gösterilen "canlı" seçeneğinde alıyorum ama bir inceleme sitesinde en iyi sonuç için P3 ile sıcak renk tonu ikilisi de önerilmiş.
-
Bende yaşıyordum da üstte bir arkadaş volte yi kapatın demişti kapattım tekrar olursa başka çözüm bakıcaz artık
-
Bence en canlı görüntü veren net P3 modu. Tercih meselesi tabi.
Super duvar kağıtlarıyla ilgili sorun var. Mars uygulanmıyor mesela. Siyah ekran kalıyor. Nasıl çözeriz bilen var mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarıda bahsi geçti, uygulamanın güncellemelerini kaldırın denmişti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sRGB tercih ediyorum CGI' olarak. Diğerleri gerçeği yansıtmıyor
Düzeltme;
Oda patlıyor telefonda. ''orjinal renk pro '' seçinde miss. Doğru gelen bu oldu monitörüme kıyasla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 26 Kasım 2024; 22:48:30 > -
Telefonun sağlamlık derecesini bilen var mı acaba, ekran kalitesi filan da doğru dürüst bir bilgi bulamadım
Arkadaşlar şuan android 14 deyiz. Android 15 ne zaman gelecek bilginiz var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X