Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Father Torque , A.N.E.Y.H. , egemet , Aven123 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir - 15 Masaüstü
5 sn
4.162
Cevap
122
Favori
172.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 144 Hz kadar destek var onu veren uygulama ile bu Hz alabilirsiniz Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ULTIMATE93 kullanıcısına yanıt

Geliştirici seçeneklerini açmadım. Siz yaptınız mı bu ayarı? Kaç gösteriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt

Resmi cihaz alınacaksa Xiaomi almayın.

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

Nillkin kılıfları taş gibi oluyor hocam, hayırlı olsun, aynı modelini GT2 PRO telefonumda kullanıyorum, telefon kaç kez düştü bu kılıfla, cihaz hala ilk günkü gibi duruyor. 14T Pro alırsam ilk alacağım kılıf yine Nillkin olur.

• saidim47 kullanıcısına yanıt
    120 gösteriyor tek

• Arkadaşım 14t aldı kurulumu yapar yapmaz 1.0.5.0 güncellemesi aldı. Bende 14T pro var daha hiç güncelleme almadı, hala 1.0.1.0 da. Pro da güncelleme alan oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebze -- 26 Kasım 2024; 0:50:22 >
  • ruaF1912 kullanıcısına yanıt

Valla bilmeden almışım kamera korumalı diye. Gelsin bekliyorum. Mevcut kılıfı zk gibi.

• sebze S kullanıcısına yanıt

Bende 14T pro kullanıyorum. Henüz güncelleme gelmedi.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Neden?

• saidim47 kullanıcısına yanıt

Aynı ürüne 2 katı para verip 2. Elde ekstra değer kaybına uğramaya ne gerek var. Samsung Ultra serisi veya Oneplus alınır geçilir. Bu cihazların cazibesi YD alınabilmesinde.

• ruaF1912 kullanıcısına yanıt
    Ben de o telefondan geçtim 14T Pro'ya.

Hocam olması lazım benim su anda 1.0.8.0 geldiğinde güncelleme geldi yapmstim

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın. Bende de Nillkin' in 10T Pro için olanı var/dı. Temizledim kutusuna koydum çekmecede duruyor.

Benim deneyimlerim şu şekilde. İki üç hafta kullandım sonra kılıfı değiştirdim. Fark ettim ki kamera kapak kısmını bir süre sonra kullanmıyorsunuz. Sebebi ise kamera kapağının ilerlediği ince yolların içi bir süre sonra cebe gir çık derken toz topluyor ve kapak bir süre sonra ileri geri yapmak istediğinizde takılıyor v.s. ilk günkü performansını kaybediyor. Sonra sürekli açık bırakıyorsunuz. Açık kalacaksa da bu şekilde kapaklı almanın manası kalmıyor. Bu Nillkin' in genelinde değil genel manada sanırım böyle oluyor. Çünkü o yollar çok ince olduğu için içi çabuk toz topluyor ve bir süre sonra zorlanıyor. Bir de anlık foto çekmek istiyorsunuz mesela anı kaçırmamak adına kapağı aç v.s. bir süre sonra işkenceye dönüşüyor. Uzun kullanım neticesinde sizin deneyimleriniz nasıl olur merak ediyorum.

Benim cihaz yurt dışı global versiyon 1.0.8.0 yazılımında yeni güncelleme bekliyorum

• Beyler bu süper duvar kağıtlarından sadece ay ve geometri çalışıyor. Diğerlerinde siyah ekran alıyorum. Neden olabileceği hakkında bilgisi olan var mı?

• babayı izle kullanıcısına yanıt

Süper duvar kâğıdı güncellemelerini kaldır düzeliyor.

• Ue-Gazi kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğin ayarı her yere baktım bulamadım. Tarif eder misin lütfen?

• 007messi kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Saçma sapan bekliyorlar. Hala temmuz ayı güvenlik güncellemesi. HyperOS 2 gelecek bir de. Önceki ara güncelleme bile gelmedi.

• Ue-Gazi kullanıcısına yanıt

EVet, daha evelki bazı başka markalarda deneyimlerim de onun gibiydi. Sanırım aralarını temizlersek belki düzelir. Aldım geçtim . Bilmeden de iyi marka almışım sanıyorum.

• Doğru düzgün ekran süresini görebileceğimiz saçmalamayan uygulama var mı?

Accubattery saçmalıyor. Ekran süresini kendi kendisine durduk yere sıfırlıyor.

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.