Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cnkcoskunn , astrafe , sozman1 , sozman1 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
4.162
Cevap
122
Favori
172.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

20 bin liraya yakın fazla vermeye değmez diye bu cihazı almayı düşünüyorum.

Samsung S24 ultra, One plus 12, Honor magic 6pro

diğer baktıklarım. Bu cihaz 6,8" ekran olsa tadından yenmezdi. Yine de yorumları, karşılaştırmaları okuyup izliyorum. Gönlüm bunu almaktan yana. Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

• por favor kullanıcısına yanıt

6.67 inç pek de küçük sayılmaz hocam 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben psikolojik sınırımı çoktan aştım. 2 senede bir cihaz değişsem ortalama, Ayda 1250 TL ye geliyor cihaz Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu  / 14T

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Elbette küçük değil. Aradaki fark çok az ama ben S23 ultra kullanıyorum ve hep ekranımın kocaman olduğuna, çok beğendiğine vurgu yapıyor. Marka takıntısı yok, hatta Iphone hiç sevmiyor. Doğum gününde sürpriz yapacağım. Şimdi 60 bine yakın versem mi yoksa yaklaşık 40 bin ile sıyırıp sonradan senin ekran daha büyük muhabbeti mi dinlesem bilmiyorum. Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

S24 Ultra alın, kafanız rahat olsun. Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

Hocam yd ile sorununuz yoksa server kaydı ile 30a civarına geliyor s23 ultra. Ama 14T kullananlarda cok memnun orası ayrı tabi

• Server kayıtlı vs alengirli şeylere girmem arkadaşlar.
    Neyse, bu hafta karar verip alırım. Biraz ben de kuracalayıp izlenimlerimi yazarım.
    S21 plus ile başladım inceleme yazmaya.
    S25 ultra merak ediyordum ama bir değişiklik olmayacak gibi. Özellikle batarya kapasitesi konusunda bir gelişme olmazsa artık sık cihaz degiştirmek anlamsız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • babayı izle kullanıcısına yanıt

Ayarlardaki özel dns modunu kapalı konuma getir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_gokturk -- 26 Kasım 2024; 9:21:33 >
  • hakan_gokturk kullanıcısına yanıt
    Sağ ol hocam yaptım bakalım. Bu arada meraktan pc'de claudflare kullanıyorum bunda da deneyince hem wifi hem hücresel bağlanamadı nedeni nedir bilginiz var mı? Bu arada ayarı kapayınca wifi inanılmaz yavaşladı.

• Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
    3 gündür telefonu şarja takmadım 8 saat ekran süresi aldim pili bitmiyor bu telefonun

• Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konualiexpress.
    Nillkin Xiaomi 14T Pro/14T Kılıf CamShield Pro Gizlilik Slayt Kamera Koruma Darbeye Dayanıklı Sert Arka Kapak Mi 14T Pro - AliExpress 509
    https://tr.aliexpress.com/item/1005008073109022.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.214d3d12QExNKj&gatewayAdapt=glo2tur

Bunu spariş ettim. gelsin bakalım.

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

Ben de merak ettim test edeyim dedim. Bizler hep 144 Hz sanıyorduk ama 144 Hz e kadar imiş 🥲

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun🤲

• aureus06 kullanıcısına yanıt

Sorması ayıp neden satıyorsunuz? Memnun kalmadınız mı?

• saidim47 kullanıcısına yanıt
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
    Gelişmiş seçeneklerden yenileme hızını gösteri işaretleyin ekranın sol üst kısmında fps gostergesi gibi Hz gostergesi belirecek

• Mi optimizasyonu kaldırınca anlık bi 144 Hz gördüm. Sonra yine 120Hz. MI optimizasyonu da, '' geliştirici seçenekleri '' en altında, varsayılan ayarları yükle'' ye birkaç kez tıklayınca çıkıyor. Amma takla attırıyorlar he...

Ebene tüküreyim şayomı! Yazılımını sssym.... 144Hz sanırım paneli OC ediyor. Ama biz bunu hiç görmüyoruz neredeyse. Garip. Mantıklı bir açıklama bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 25 Kasım 2024; 23:6:34 >
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.