çalışıyor kullaniyorum, guncellemedim daha hyper os 1.0dayim sorun yok ok google ile ilgili, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (211. sayfa)
-
-
ben rahatsız olmadım o durumdan bende kapatmadım
bu arada xiaomi nin telefon arama uygulamasını hyper os 2 ye yükledim çalışıyor google uygulamasından bıkanlar kullanabilir
-
satılan en ucuz kılıf 150tl civarı şeffaf telefonu göstersin diye aldım iyi duruyor
-
Hangi sürüm hocam link atar mısın sana zahmet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam benim telefon yurtdışı global sürüm yükledim çalıştı ayarlardan uygulama varsayılan ayarı değiştirmezseniz yine google ın olanı kullanır
aşağıdaki 2 dosyayı da yüklemeniz gerekiyor
apkmirrorXiaomi Contacts and dialer 16.20.05.04 (noarch) (nodpi) (Android 6.0+) APK Download by Xiaomi Inc - APKMirrorhttps://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc-2/contacts-and-dialer-xiaomi/contacts-and-dialer-xiaomi-16-20-05-04-release/xiaomi-contacts-and-dialer-16-20-05-04-android-apk-download/apkmirrorXiaomi Phone 4.0.1.129 (arm64-v8a) (Android 12+) APK Download by Xiaomi Inc - APKMirrorhttps://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc-2/phone-xiaomi/phone-xiaomi-4-0-1-129-release/xiaomi-phone-4-0-1-129-android-apk-download/
-
Çalıştı hocam teşekkür ederim
10 12 saat arası alırım 144hzde
evet bu direkt çalışıyor
-
Hocam merhaba telefonu bugün kurdum tam şarj ettim çıkardım çok kullandığımı söyleyemem ama şuan %77 etkinleştir kısmında 3 saat 36 dk olmuş ekran süresine vs nasıl bakıyoruz ve bu değer şuan normal mi bana pek mantıklı gibi gelmedide.
-
14T de 12 saat nasıl aldın?
-
-
10 de şarj sonra tekrar görüşelim.
-
Peki hocam takipleyim 10 defadan sonra yine yazarım size anladığım kadarıyla normal şimdilik.
-
Üstad bunlar çok iyi oldu sağolasın birde Xiaomi mesajlaşla APK sı varmıdır ?
-
Aldığım vakit program kurulumunda, cok olmasada normal üstü ısındı. İlk günler şarjı 1 gün içinde %30 lara düştü. . Şuan iki gün geceleri ucak mod, günlük kullanım veriyor. Herşeyden önce 38 dk da ful...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 20 Aralık 2024; 0:6:0 > -
Benimde öyle oldu hocam
Normal kullanımda oto ekran parlaklığında nette gezinip film izleyerek gerek YouTube gerek telde kayıtlı olanlardan
Eğer zorlasaydim 15 saati gorecektim
Bluetooth ve konumun sürekli açık olduğunu da belirteyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTIMATE93 -- 20 Aralık 2024; 9:33:23 >
10 saat alınca ne oluyor 12 saat alınca?
Video ağırlıklı ve WiFi kullanırsan her 14T serisi alır o ekran süresini.
Ya da 5-6 saat ekran süresi alsan ne olacak??
Bir de OS 2 takıntısı olanlar var.
Yapmayın arkadaşlar. Çiçek gibi telefon. Kurun istediğiniz uygulamaları, silin istemediğiniz uygulamaları kullanın.
Milletçe OKB olduk yav...
-
İsyaniniz bana değil diye umuyor arkadasa cevap verdiğini belirtiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X