Tamam, beklemedeyim :) ROM'um 1.0.8.0.UNNMIXM |
Bildirim
Tamam, beklemedeyim :) ROM'um 1.0.8.0.UNNMIXM |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 20 Aralık 2024; 22:12:0 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 20 Aralık 2024; 22:18:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
75dolar fiyat aldim ama degisebilir tabi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bu durumda bazı modemler ve bazı cihazlar arasında bir takım uyumsuzluklar olduğundan bahsedebilir miyiz? Yaklaşık 5 yıl kadar önce başka yerlerden de benzer problemi duymuştum. Ama internette araştırdığımızda çok yaygın bir problem olmadığı da belli. Yani bazı istisnalar olabilir. Ama bahsettiğim sıfırlama işlemini yaptığımda da gayet hızlı ve cayır cayır internet alıyorum telefonda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 21 Aralık 2024; 8:51:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 21 Aralık 2024; 8:52:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi 14T Pro YD direnç kayıtlı Hyperos2 geldi. Direnç kayıtlı olduğu için herhangi bir sorun olur mu çökme vb. Birde HyperOS 2 güncellemesinde şarj sorunu ısınma sorunu gibi olumsuzluklar var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 21 Aralık 2024; 9:59:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2.0 da herhangi bir şarj sorunu ısınma vb. sorunlar var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |