14T Pro alalı 2 gün oldu, 1 TB Çift SIM direnç kayıtlı. Önceki telefonum Oneplus 9 Pro'ya göre ekran parlaklığı ve çözünürlüğü düşük, bu can sıkıcı. Dün Hyperos 2.0a geçtim. Arka odalarda WiFi'da az çekiyor 5GHz yerine 2.4GHz ile bağlanıyordum, 2.0 sonrası mı bilmiyorum telefon 2.4 GHz ile bile sık sık kopuyor. Aynı yterde Oneplus 9Proda problem yok... |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (214. sayfa)
-
-
H. OS 2 güncelleme sonrasında telefonu fabrika ayarlarına getirdiniz mi? Kişisel tavsiyem, her güncelleme sonrasında bunu yapmanız olası bir çok hatayı engeller. Ha derseniz ki her seferinde fabrika ayarlarına getiremem o halde hemen güncelleme yapmayın. Bekleyin, bekleyin uygun bir anda hepsini yapın.
-
14t nasıl arama ve WiFi sıkıntısı var diyorlar doğer mu
-
14 t nasıl güzel telefon mu şarjı nasıl gidiyor arama WiFi vb sıkıntısız var mı?
-
14t kullananlar bana yardımcı olabilir mi şarjı nasıl WiFi arama vb sıkıntısı var mı? Verilen paraya değer mi? -
Bende 14t pro var şuan ,net şu sıkıntısı var dedim sorun yaşamadım
14 t parasına göre iyi telefon ..ekran kavisligi ve tasarım sorun degilse honor 200 pro da alabilirsin -
evet ekran bencede olumsuz tarafi 4000nit diye pazarliyorlar ama o hdr iceriklerde anlik deger , samsung note 5 bile daha iyidir ekran konusunda
-
TR cihazına güvenlik güncellemesi gelmiş.1.05 den 1.06 ya cıktı :D
-
1 ay olacak. 14T, TR cihazı. Her hangi bir sorun sıkıntı hissetmedim. Her yönüyle stabil. Fotoğraf konusunda ayrıca büyüleyici. Düşünen soran eden olursa diye mesajım bulunsun.
-
ben 14t pronun renklerini pek sevmedim dogal degil, yanliz denklansor gecikmesi 23ultradan bile iyi, s24 portre modunda ezip geçiyor pek abartilacak kamera yok, youtube sisirmelerine bakmayin, orta sinif cihaz bu -
Güzel ve mantıklı bir değerlendirme olmuş S24 Ultra ile kıyaslama yapan oldukça fazla kişi var her iki cihaz ayrı kulvarda ayrı segmentte yer almaktadır.. -
Oneplus 9 dan 14t 512gb a geçtim.
Pili iyi gitmiyor diye telefon değiştirdim.
Çok özlüyorum eski telefonumu :)
-
kesinlikle huaweinin yaptigini şimdide xiaomi yapmış, tüm youtuberlara kaynak ayır cihaz gönder, uçup kaçsın s24ultrayi geçsin vs , kafayi yemişler, onceki cihazim s23ultra, bu onun yarısı etmez, tr fiyatini hele asla karsilamaz, spot hali ve fiyatinin cihazi , hatta yerlisi bu fiyata olmalı, cihazın güzel noktalari var ama dedigim gibi 20k yi baz alırsak, islemci ram depolama kamera başarılı, 40k yi baz alirsak almayalim kalsin
-
bu arada konudan bağımsız sizinle uzaktan işlem yapicaz hocam maasi bekliyorum
-
Neden -
sıkıntı yok üstad her daim yardımcı oluruz. -
Tercih meselesi ama sen samsung alabilirsin
Ben 14 t pro 512 GB aldım 41.500 TL verdim saat hediye artı çek aldım 1000 TL bence parasına göre en iyisi bende s22 ultra ve s24 ultra da var kameralarını testini bilgisayara yükleyerek test ettim s24 ultra ile ana kameralar birebir gece de t pro önde ekran 4000 nit ekran parlolakligini veriyor s24 den daha parlak istediğin heryerde test edebilirsin portre modunda 15 pro max la test ettim onu geçen telefona yok s24 eziliyor felan demek doğru değil cihazi alıp kullanın yorumlarınızi ona göre paylaşırsanız daha sağlıklı olur -
hocam elimde olmayan cihazı anlatacak değilim , ayrıca uzun yıllar fotoğrafla ilgilendim profesyonel ekipmanlarla, neye nasıl nesine bakacağımı bilirim , yapmayın fanatizme gerek yok, s23u yu geçtim, s24 bile bariz daha iyi çekiyor, neyse laf yarıştıracak halim yok bu cihaz 40 bin etmez o net, s23u çok daha Premium bir cihaz, ben YD 22bine aldım önceki cihazım s23u , nakite sıkıştığım dönemde sattım, onunda bariz sıkıntıları var mesela deklanşör gecikmesi sebebi ile çocuk yada haraketli hayvan çekmek zor, shutter speed den ayrı bir konu bu rolling shutter var bariz, bakın onuda gökyüzüne çıkarmıyorum , tekrar s23u kullanan bunu beğenmez, ama tatmin edebilecek noktalarıda var
-
Biz burda fanatiklik yapmıyoruz binlerce kullanıcı mesajinda kameranın beğenildi ve benim aynı düşüncede olduğumu söylüyorum sadece benim fikrim değil sana göre iyi olmaya bilir istediğin markayi alabilirsin ama bir gerçek var bu cihaz donanımsal olarak tr de 40 bin bandindaki en iyi cihaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X