Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: asyagrafik Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.743
Cevap
136
Favori
206.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oneplus stabil bir telefon. Ben de kullana kadar güzel olduğunu bilmiyordum. Pili çok iyi gitmiyor gibi. Onun dışında süper.

14t aldım yurtdışı yoksa aklımda s23ultra vardı

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Yurt dışı kayıt kolay mı telefon zarar görür mü sistemi hiç bilmiyorum sorum ondan
  • Merhabalar, video çekimi için en iyi ayar hangisi? 4k 60 mı? Mastersinema ve HDR de her ayarda aktif olmuyor?
  • Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt
    herhangibir sorun yok 2 tane ayni cihazdan aldik , yd sadece hyper os guncellemedik henuz
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt
    Ayarlarında bir sorunda olabilir güncelleme ile düzelebilir belki 👍
    Neden bloklayayım ki, her işime gelmeyen veya karşıt olan görüşü bloklamam mı gerekiyor :) Profil fotoğrafındaki atamız karşıt görüşteki insanları dinler, kendi tezini sunarak yorumlardı. Neyse zaten önceki 30'a yakın mesajımda Samsung'un tek artısı kamerası ve bunun çoğunluğu da yapay zekanın kamerada oynama yapması diye belirtmiştim, belli ki okumamışsın. 14T Pro için ekran ayarı bile yaptığını zannetmiyorum zaten, görüntüye çamur dediğine göre. Hayırlı eleştiriler diliyorum.
  • Gene kavgalar çıkmış.

HyperOS 2 güncellemesinden sonra uygulama geçişlerinde ve açılışlarinda ekranın en dış uygulama çerçevesinde yeşil ışık patlamalari olmaya başladı, sizde de var mı? Nasıl halletcem bunu. Çok sinir bozucu.
  • babayı izle kullanıcısına yanıt

Süper, teşekkürler hocam bilgilendirme için🙏🏻🙏🏻

• Khalasar kullanıcısına yanıt

önceki mesajlarda bahsettik bir arkadaşla bende beyaz oluyor ama patlama şeklinde değil hiç rahatsız etmiyor beni, animasyonları tamamen kapatmak için geliştirici modunu açın ve ordaki animasyon kısmını bulun hepsi 1x tedir onları kapatın herhangi bir animasyon olmayacağı için öyle bir patlamada görmeyeceksiniz geçişler daha hızlı olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: bigthink91

Merhaba bende şubat veya ocak ayında alacağım tr ürünü ürüne zam gelir mi, arama sıkıntısı WiFi sıkıntısı vb sorun var mı?

Sorun ile karşılaşmadım.

• asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yardım için
  • Yeni yılda da zam ihtimali olabilir. Stopaj vergisinden bahsediyorlar.

• telefonu cuma akşam saat 22 gibi şarjdan çekmiştim bu akşam saat 8 gibi şarja taktım

normal kullanım harici 2 saat kadar whatsapp görüntülü görüşme var bu sefer şarjı çok iyi bana göre aşırı kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor, normal kullanım 1 buçuk, biraz daha az kullanımda 2 günü buluyor, telefonu elime almasam 3 belki 4 gün gider

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• bu telefona klavye+mouse bağlayıp kullanan oldu mu
  • asyagrafik kullanıcısına yanıt
    zam olmasa şaşırtır hocam yurtdışı alışveriş limiti olan 30 euro yu 27 ye düşürüp ücretsiz kargo olsa bile ücret 3 euro taşıma bedeli eklenecek şu zihniyetten artık ne gibi kalemlere vergi artışı ve icadı çıkacağını öngörmek zor değil bu bağlamda yeni yıla kadar bir şey alacak olan ertelemesin..
  • Arkadaşlar 14T Pro cihazım var ilk aldığımda cihazı bl kilidini açmıştım üstünde global rom var ama romu değiştireyim dedim sizce bu cihazda çalışan en stabil en iyi rom hangisi.

• Arkadaşlar trendyoldan 35200tlye 14tpro 256 aldım başka markalarda vardı aklımda ama 1 aydır takip ediyordum bu fiyatı yakalayınca diğer markalara göre fiyat performans olarak düşünüp almış olduk.
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

KAtılıyorum. Ertelemeyin. 2 lira fazla verin, alacağınızı alın. En fazla yerinde sayar. Zarar olmaz derim.

selam yanıtınızı yeni fark ettim. Tuş kilidi açık ve ekran kapalı iken ok google xxx ara deyince devreye girdi mi? Yabancı forumlardada çalışmıyor diye okudum bende kendi mi 11 lite ımda kullanmamamıştım. Ama ekran açıkken veya power tuşu ile asistanı devrye sokunca problem olmuyordu.

• jagatai J kullanıcısına yanıt
    çalışıyor sikinti yok
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.