sırf pil ömrü yüzünden alasım gelmiyor, huawei watch gt3 var ayda 3 kere ancak şarja takarım çok iyi sürekli bağlı telefona |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (218. sayfa)
-
-
wear oslarin hepsinde sim yok, sncak telefonun küçüğü gibi dusunenilirsin , diger os olarda donanim yok, arkaplanda calisan gereksiz uygulamalar yok pil ömrü uzuyor elbette, wear oslu samsung kullaniyorum pil 2 gün anca gidiyor ama asistani cok kullaniyorum, odeme yapabiliyorum, kendince artilari var spor yapanlar icin wear os onermiyorum, sarji antrenmani anca cikartir, Huawei cok iyi hep ölçüm tutarliligi hemde uzun pili ile bence en iyi saatler huaweide
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba herkese,
Telefonla birlikte Xiaomi Watch S3 saat geldi. Bunu üzerindeki bezel, çerçeve değişebiliyor ama nette düzgün bir muadil bulamadım. Kullanıp böyle bir ekstra bezel alan varsa link verebilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki teşekkürler bazı forum yorumların da vs hyper OS 2.0 dirençli Xiaomi olduğu için güncellemiyor yapıyorlardı
Evet bu da normal. Belirtmişsiniz zaten, ciddi foto yükü var ve whatsapp yedekleri cihaza geç aktarılıyor. Dünden bu yana şimdiye bitmiş olmalı tabii...
-
14t pro için mi yazıyorlardı peki,
14 ultra için problem oluyormuş ama 14t pro için şimdilik bişey yok forumda kullanan arkadaşlar var
-
14T Pro da titanyum gri renginde ses tuşlarında çıt çıt ses geliyor mu, elinizle oynattığınız da? Sanki bendeki tuşlar yerine oturmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 24 Aralık 2024; 15:38:35 >
Cnc tolerans değeri çok yüksek olduğu için boşluk kalıyor. Sızdırmazlık contasını ses soketinin arkasından verdikleri için de ses çıkıyor. Mühendislik hatası...
Merhaba arkadaşlar, cihazın pilini nasıl şarj ediyorsunuz? Genellikle %20-80 arası mı şarj ediyorsunuz. Kullanım alışkanlıklarınızı paylaşırsanız sevinirim. Pil koruması için ne önerirsiniz
Kasım 2019 dan alınma mi9T den yeni 14T ye geçtim
mi9T yi 5 yıl kullandım hiç güncelleme yapmadım (yazılım kayıtlı olduğundan birazda sıkıntı çıkmasın diye ) her akşam yavaş bir şarja takıp sabah %100 ile aldım. benim standart kullanımıma göre günü rahat çıkarıyordu 5 yıl sonra son zamanları artık öğleden sonra 3-4 gibi sarj ihtiyacı oluşmaya başladı ki bence normal
Genelde %5 in altına indirmemeye dikkat ederdim şarj edemeyeceksem ultra pil moduna geçerdim. standart kullanım dışı ihtiyaç oldukça vakitte varsa %100 e yoksa olduğu kadara şarj ettim hiç sınır koymadım.
Şimdi mi14T ilede aynı şeyi yapıcam 1 hafta oldu mi14T benim kullanımıma gece sarja koyarken kalan pil %40 cıvarında oluyor sabah %100 ile başlıyorum
-
%7 / den %100 yapıp geçiyorum. O zaman 5400 mah yapsınlar da 5000 gibi kullanıyoruz olsun. :D sevmedim ben bu olayı.
-
18W Xiaomi şarj cihazı bulsam bende alacağım. Şu anda elimde Xiaomi nın orijinal 33 W şarj cihazı var. Onunla şarj ediyorum ben. genelde %20 altına düşmeden 90-95 e kadar şarjnetmeyi planlıyorum. Ayrıca cevaplar için teşekkürler
Hocam spigenin düşük watt değerli boyut olarak da ufak şarj aletleri var, onlardan edinmemenizin özel bir sebebi var mı?
birebir aynı senaryoyu ben yaşadım hocam. pilden dolayı bende 9tden mi14t proya geçtim.
Xiaomi maceram sanırım 10 yıl evvel Mi4 ile başladı. Kısa sürede annem el koydu.
Sonra Mi 5s aldım ama ghost screen çıktığı için 6 ayda iade ettim.
Akabinde uzunca bir süre Mi6 kullandım ve 2020 yılında ise Redmi Note 9 pro aldım. Geçen haftaya kadar RN9pro'yu sadece batarya eskimesi sorunu ile kullandım. Dediğiniz gibi öğlen saatlerinde şarj isteği başladı.
Son 7 gündür de Mi 14t Pro kullanıyorum.
Bütün telefonlarımı Huawei 1 amperlik şarj cihazı ile gece yatarken şarj ediyorum. Evdeki bir cihazın yanında çıkan orjinal bir şarj aletiydi. O nedenle. Başka bir özelliği olduğu için değil.
Evde orjinal 33w ve 120w şarj cihazları ve kablolarım var ama acil şarja ihtiyaç duyduğum zamanlar dışında hiç kullanmam. Tecrübelerime göre bir bataryayı ne kadar yavaş şarj edersem performansı o kadar uzun sürüyor. O nedenle 1 ampere devam.
-
genelde hangi marka telefon aldıysam, kendisine ait şarj cihazını kullanmanın doğru olduğunu düşünürüm. başka özel bir sebebi yok
Arkadaşlar 14t almayı düşünüyorum. Fotoğrafta böyle bir durum varsa çok kötü. Bir o kadarda çok saçma. Son durum nedir.
Macro modunu ben de beğenmedim, kenarlar bulanık...
-
Arkadaşlar merhaba, Samsung s24 fe bakarken 14t gözüme çarptı. Yurtiçi 256fe alacağına bir tane fiyatına iki tane Yurtdışı alırım diyerekten yorumlara bakayım dedim. Kameranın iyi olmadığı, Ayrıca görüşme sırasındaki ahize sesi ve arayanın ulaşamaması gibi sorunlardan bahsedenler oldu. Bunlar genel sorun mu. Bilgi verirmisiniz.
Merhaba, 14TL kullanıyorum. Bu bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamıyorum. Kamera kötü diyenlerin kıyas noktaları çok farklı. Telefon kamerasından ne beklediğinize bağlı olarak değişir. Değişik telefonlarla kıyaslayan, amatör veya pro fotoğrafçı olup slr fotoğraflarla kıyaslayanlar bile oldu bu başlık altında. Bence kamerası son derece yeterli ve iyi. Ahize sesi, arayanın ulaşamaması gibi bir sorun hiç yaşamadım ki yoğun olarak işim gereği telefon görüşmesi yapıyorum. Cihazdan fazlasıyla memnunum. Sadece flat tasarımı bile benim için yeterliydi aslında almak için ama cihaz gerçekten çok iyi. Titanyum rengini aldım ve kasa plastik olmasına rağmen dokusu nedeniyle çok kaliteli görünüyor ve elde tutma hissi çok iyi. En ufak bir sorun yaşamadan kullanıyorum. Bu arada cihazım mi Türkiye...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X