< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (217. sayfa)
-
-
teşekkürler.
-
Evet, fotoğraflarınızı yavaş yavaş ekleyecektir. Siz de uygulamalardaki galeri bölümünden ara ara kontrol edebilirsiniz. Biraz sürüyor...
-
Bu kullanım nasıl hocam komple wifi bağlı vs iken mi? Bende akşamları wifi genel mobilde vs iken 1 gün tam görüyorum.
-
kullanıma göre değişiyor, genelde 24 saatten fazla kullanım sürem oluyor,
wifi 7/24 açık hiç kapatmam işyerinde mobil bağlı akşam evde wifi bağlı, bağlı olsun olmasın bu 2 si hep açık
bluetooth açık huawei watch gt 3 saatim hep bağlı hiç kapatmam, işte bazen kablosuz kulaklıkta bağlarım
konum sürekli açık
ödeme yapacağım zaman duruma göre NFC açarım
genel ayarlarım bu şekilde
kullanım olarakta işyerinde telefon görüşmesi, whatsapp, telegram sık sık kullanırım
bunların harici de sosyal medyaya bakarım
44 saatleri genelde haftasonu görüyorum telefon kullanımım daha az oluyor, bluetooth, kullanmadığımda wifi mobil veri konum vs kapatsam daha çok gidecek gibi
-
Maşallah bende iş yerinde wifi kapalı mobil açık konum,nfc ve bluetooth kapalı konumda duruyor 1 gün çıkarıyor bende saat almayı düşünüyordum bluetooth ile bağlı kalsın diye de emin olamadım şimdi sanki hızlı gidiyor telefonun üçüncü günü bugün ilk güne göre daha stabil olmaya başladı.
-
kullandıkça batarya oturacaktır, saat alacaksanız xiaomi alın tam uyumlu olsun, bende huawei idi telefon saati de ona göre aldım saat fena değil şarjı 10 gün üstü gidiyor ama basit kalıyor özellikleri fena değil ama daha iyi olabilirdi
-
Whatsapp geri yüklemesi bitti aslında. Ama dosya yöneticisine girdiğimde ekran bazen 5-10 saniye bu şekilde kalıyor. Sonra resimler yükleniyor. Bu durum normal mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MERHABA BENDE HALA GÜNCELLEME GELMEDİ BU DURUM NORMAL Mİ?
TELEFON Mİ 14T 12-512
-
Dirençli Xiaomi 14t Pro güncelleme yapılırsa hyper OS 2.0 sorun yaratıyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır.
-
14T Pro yanına akıllı saat almayı düşünüyorum, Xiaomi modeller telefon özelliği de barındırıyor anladığım kadarıyla, Redmi'ler ise telefon üzerinden bağlanıyor? Doğru mudur?
-
Telefon ayarlarında DNS kısmını bul. ÖZeli seç ve dns.adguard.com yaz bitti.
-
Katılıyorum. Bu telefonun hakkı 43k falan değil. O paralara çıkmamalıydı bence.
-
Saatin işletim sistemine bakacaksınız. Pahalı olan tepe modellerde WearOs olur genelde. Diğer modellerde kendi işletim sistemi. Ucuz olanları alırsanız WearOs olmaz
-
watch 2 pro ucuz geldi bana nedense sim özelliği de var
-
bu telefonda ekranı sağa sola çekerek ileri-geri gitme ayarı var mı? iphone'dan geçtim buna twitterı öyle kullanıyordum pratik oluyordu bunda geri butonuna basmak gerekiyor kesin bir ayarı vardır diye tahmin ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekranın en sağından ya da solundan ekranın ortasına doğru çekmen gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
WearOS'lular (sanırım SIM var bunlarda) 2-3 gün pil ömrü verirken daha ucuz HyperOS'lualr 15-20 gün ömür veriyor. WearOSun esprisi ne?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X