Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir (5 Mobil) - 15 Masaüstü5 Mobil
5 sn
4.757
Cevap
137
Favori
206.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hyperos 2 sonrası telefonu sıfırladım ve whatsapp yedeğimi geri yükledim. Sorum şu. Dosya yöneticisine girdiğimde son kullanılanlar ekranındaki whatsapp yedegiyle gelen resimlerin yüklenmesi biraz sürüyor. Sizde de benzer bir durum var mı? Yaklaşık 9k resim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt

teşekkürler.

• DeJaVu7887 D kullanıcısına yanıt

Evet, fotoğraflarınızı yavaş yavaş ekleyecektir. Siz de uygulamalardaki galeri bölümünden ara ara kontrol edebilirsiniz. Biraz sürüyor...

• sezar61 kullanıcısına yanıt

Bu kullanım nasıl hocam komple wifi bağlı vs iken mi? Bende akşamları wifi genel mobilde vs iken 1 gün tam görüyorum.

• Lemansky kullanıcısına yanıt

kullanıma göre değişiyor, genelde 24 saatten fazla kullanım sürem oluyor,

wifi 7/24 açık hiç kapatmam işyerinde mobil bağlı akşam evde wifi bağlı, bağlı olsun olmasın bu 2 si hep açık

bluetooth açık huawei watch gt 3 saatim hep bağlı hiç kapatmam, işte bazen kablosuz kulaklıkta bağlarım

konum sürekli açık

ödeme yapacağım zaman duruma göre NFC açarım

genel ayarlarım bu şekilde

kullanım olarakta işyerinde telefon görüşmesi, whatsapp, telegram sık sık kullanırım

bunların harici de sosyal medyaya bakarım

44 saatleri genelde haftasonu görüyorum telefon kullanımım daha az oluyor, bluetooth, kullanmadığımda wifi mobil veri konum vs kapatsam daha çok gidecek gibi

• sezar61 kullanıcısına yanıt

Maşallah bende iş yerinde wifi kapalı mobil açık konum,nfc ve bluetooth kapalı konumda duruyor 1 gün çıkarıyor bende saat almayı düşünüyordum bluetooth ile bağlı kalsın diye de emin olamadım şimdi sanki hızlı gidiyor telefonun üçüncü günü bugün ilk güne göre daha stabil olmaya başladı.

• Lemansky kullanıcısına yanıt

kullandıkça batarya oturacaktır, saat alacaksanız xiaomi alın tam uyumlu olsun, bende huawei idi telefon saati de ona göre aldım saat fena değil şarjı 10 gün üstü gidiyor ama basit kalıyor özellikleri fena değil ama daha iyi olabilirdi

• spinmaster kullanıcısına yanıt

Whatsapp geri yüklemesi bitti aslında. Ama dosya yöneticisine girdiğimde ekran bazen 5-10 saniye bu şekilde kalıyor. Sonra resimler yükleniyor. Bu durum normal mi?

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERHABA BENDE HALA GÜNCELLEME GELMEDİ BU DURUM NORMAL Mİ?

TELEFON Mİ 14T 12-512

• Dirençli Xiaomi 14t Pro güncelleme yapılırsa hyper OS 2.0 sorun yaratıyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt

Hayır.

• 14T Pro yanına akıllı saat almayı düşünüyorum, Xiaomi modeller telefon özelliği de barındırıyor anladığım kadarıyla, Redmi'ler ise telefon üzerinden bağlanıyor? Doğru mudur?

• b_b_b kullanıcısına yanıt

Telefon ayarlarında DNS kısmını bul. ÖZeli seç ve dns.adguard.com yaz bitti.

• hakanlevent kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Bu telefonun hakkı 43k falan değil. O paralara çıkmamalıydı bence.

• wellwet W kullanıcısına yanıt

Saatin işletim sistemine bakacaksınız. Pahalı olan tepe modellerde WearOs olur genelde. Diğer modellerde kendi işletim sistemi. Ucuz olanları alırsanız WearOs olmaz

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

watch 2 pro ucuz geldi bana nedense sim özelliği de var

• bu telefonda ekranı sağa sola çekerek ileri-geri gitme ayarı var mı? iphone'dan geçtim buna twitterı öyle kullanıyordum pratik oluyordu bunda geri butonuna basmak gerekiyor kesin bir ayarı vardır diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    Ekranın en sağından ya da solundan ekranın ortasına doğru çekmen gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

WearOS'lular (sanırım SIM var bunlarda) 2-3 gün pil ömrü verirken daha ucuz HyperOS'lualr 15-20 gün ömür veriyor. WearOSun esprisi ne?

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.