Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.175
Cevap
142
Favori
228.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim. Acaba sorun yaşayanlar direnç kayıtlı olanlar mı. Bu cihazlar global çünkü. Yurtdışı olanlar ile Türkiye de satılanlar aynı cihazlar. Yurtdışı alıp Server Kayıt düşünüyorum. Ama bu bahsedilen sorunları anlamaya çalışıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14T Pro kullanıyorum arkadaşında dediği gibi beklentileriniz ne derece bilemem ama bu zamana kadar bir çok marka model kullandım senede bir telefon değiştiririm ben 14T Prodan çok memnunum kamerası profesyonel bir fotografçı değilseniz fazlasıyla yeter ve bu çekim sorunu hat kesilme sorunu vs ben hiç yaşamadım daha doğrusu telefonu alalı 2 ay olmuştur sanırım aldığımdan beri tek bir sorun bile yaşamadım desem yeridir.

• ekrana çift dokunarak ekranı açıyorken, aynı şekilde ekranı kilitleyemiyorum.

Kilit ekranı kilitliyken çift dokunmalarda ekranı aç kapa yapıyor.

Samsung da alıştığım bir özellik. Her kilitlemede yan tuşa basmak cansıkıcı.

Sınırsız tema da yapılır gibi bir uyarı var? Baska yolu varmı ?

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

Hocam ayarlar - kilit ekranı - cihaz kilitlendiğinde ekranı uyandırmak için dokunun ayarı var bu ayar açıkmı ? bende sorun yok çift tıkladığımda hem açıyor hem kapatıyor eğer ayar açıksa yazılımsal hata olabilir sizde isterseniz cihazı sıfırlayıp temiz bir kurulum yapın.

• Bu çift tıklayıp açma-kapama sadece Classic ve Limitless temaları uygulandığında geçerlidir diye not var.

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

Kilit açıkken kilitlemeyi soruyorsanız widgetlarda kilitle var. Onu kullanabilirsin.

• 2 haftadır 14T pro almak için siteleri takip etmekteyim 256gb için fiyatlar 37700 ile 38500 arasında hepsiburada , trendyol ve amazonda bir indirim yakalayamadım.

son zamanlarda yeni alanlar daha uygununa alabilen veya kampanya yakalaya bilen oldu mu ?

YD düşünmüyorum.

alırsamda amazondan almayı düşünüyorum. amazondan alıp sorun yaşayan oldu mu?

amazonun sattığı 14t pro hangi firma garantisinde bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilzi -- 25 Aralık 2024; 12:24:2 >
  • anilzi A kullanıcısına yanıt

YD düşünmüyorum demişsiniz. Yine de bilgi vereceğim. 1tb modeli orjinal 120w şarj cihazı ve kablosu ile 20bine aldım geçen hafta.

Mi resmi servisi, onuo, genpa; mi türkiye yani dg teknolojinin ürünlerini satıyor amazon.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blkgl B kullanıcısına yanıt

14T pro kullanıyorum bende de aynı durum var maalesef. Kenarlar bulanık ortası net çıkıyor

• Merhabalar. Bir 14T pro telefonum mevcut kayıtsız. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum 1 numaralı sim yuvasında. Ama daha bir ay süresi var. Yılbaşı gelmeden 2 numaralı sime geçeyim mi yoksa süresi bitince mi geçeyim. Bir arkadaşım bir numaralı simi boşaltırsan ocak ayından sonra sıfırlanır dedi.

Amazon, Trendyol ve Hepsiburada eğer satıcı kendileri ise hiç bir sorun olmaz onlar direk distribütör ürünü satıyorlar. zaten kampanya yaptılar mı üçüde aynı zamanda yapıp fiyatlarıda çok yakın oluyor. ama bu platformlarda satış yapan diğer firmaları araştırıp satın almanız daha iyi olabilir.

Kamerası yeterli bence, birçok iyi telefon kullanan biri olarak beğeniyorum. Yalnız arayıp ulaşamama konusundan bana da bahsedildi. İşim gereği telefon çekmeyen yerlerde bulunabiliyorum ama onunla mı alakalı emin değilim, hepsi o zamana denk gelmiyor gibi. Önceki telefonlarda ulaşılmadığını söyleyen yoktu çünkü.

• bluelife27 kullanıcısına yanıt

Hocam telefon yurtiçi mi.

Evet. Bu olay benim için çok önemli değil ama elimdeki telefonda böyle bir durum var gibi hissettirdi ve söylendi. Onun dışında her şeyinden memnunum zaten.

• Thaleee kullanıcısına yanıt

Benim 14T Pro direnç kayıtlı, macro çekimlerde kenarda bulanıklık yaşayanlar telefonları müdahaleli mi paylaşabilir mi?

• Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

mesela bunu 20 cmden çektim, kenarlarda bulanıklık var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wellwet -- 25 Aralık 2024; 15:27:50 >
    Ben alalı 1 hafta oluyor 35.270tl fiyat yakaladım 14t pro 256gb trenyol satıcısı xiaomi türkiye garantili.

• BerkayBSK05 B kullanıcısına yanıt
    Bende de bu problem var. Klasik tema seçili üstelik

• wellwet W kullanıcısına yanıt

hocam hepimizde aynı durum, önceki mesajlarda baya tartışıldı bu konu belki kamera güncellemesi ile sorun çözülebilir ama onun harici şimdilik böyle

benimde hoşuma gitmiyor bu durum belge vs çekip tarama yapıyordum eski huawei ile böyle bir sorun yoktu ama bunda var,

kamera yakın çekim harici her konuda iyi

14T Pro YD ama işlemsiz benim telefon

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.