Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: asyagrafik Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.176
Cevap
142
Favori
229.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kamera olarak çok fark var mı 14t Pro ile s23 ultra

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    gece ve portre modunda dağlar kadar fark var birisi amiral gemisi diğer cihaz orta segmentte yer alıyor.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Peki hocam s23 ultra gibi kamerası olup ergonomik ne gibi cihazlar önerirsiniz

Xiaomi 14 şuanda alabileceğiniz en ergonomik cihaz.. Xiaomi 14 Global varyantı tavsiye ederim..

• Arkadaşlar,kutunun içeriğinde kullanım kitapçıkları ve garanti belgesi çıkıyor mu?

• constantine05 kullanıcısına yanıt

resmi garantili ise çıkar, yurtdışı ise başka kutuya koyup yolluyorlar kitapçık falan olmuyor genelde yollayana göre değişiyor

• sezar61 kullanıcısına yanıt
    mi14t daha önce hepsiburadan almıştım,satıcı kendisi idi.Türkiye resmi gatantili idi fakat kutunun içinden kitapçıklar ve garanti belgesi çıkmamıştı.Bu nedenle iade etmiştim.Sonrasında migros sanal marketten aldım,ürünü açtım,onun içinden de kitapçık ve garanti belgesi çıkmadı.

Satıcı kim ona dikkat etmek lazım, teknosa online da bile başka satıcı satabiliyor alırken trendyolsa trendyol, hepsiburada vb yerde ise kendilerinin sattığına bakmalısınız. Yoksa paranız boşa gidebilir

• bigthink91 B kullanıcısına yanıt
    hepsiburada üzerinden aldığımda satıcı hepsiburada idi.migros sanal marketten aldığımda satıcı olarak biri gözükmüyor.kendileri sanırım orada da.

Orada onların hatası olmuş o zaman çok nadir yaşanıyor sizin başınıza gelmiş o zaman inşallah bir daha olmaz

Ben de cihazımı hb üzerinden aldım va satıcı hb olmasına rağmen kutunun için kitapçık ve garanti belge kağıdı çıkmamıştı. Ürünle ilgili talep oluşturdum ve iade etmemi istediler ama cihazın faturası olduğu ve bunun da yeterli olduğunu düşündüğüm için iadeden vazgeçtim ve keyifle kullanıyorum.

hepsiburada'dan aldığımda iade ettim bu nedenle.Dün ise migros sanal marketten sipariş verdim.https://www.migros.com.tr/elektronik/xiaomi-14t-12256gb-titan-gri-cep-telefonu-p-255eaf9
    Bunun içinden de çıkmadı kitapçık ve garanti belgesi.

şimdi baktım kutu açılış videolarına, bazılarında belgeler var bazılarında yo, kutular açılıp kapatılmış değil bu arada elemanlar jelatini söküp açıyor, demekki duruma göre değişiyor, genelde kutu içinde belgeler çıkan kısım kılıfın olduğu kapalı kutu gibi bişeyin içinde kılıfın içine koyulmuş şekilde çıkıyor

Evet,ben de araştırdığımda öyle gördüm.Kılıf var,sarj aleti var,ama kitapçık ve garanti belgesi çıkmadı.2 farklı yerden aldım öyle denk geldi.İade ürün mü,içine koymayı mı unuttular dedim ilkinde ama 2.defa aldığımda yine çıkmadı.Hangi yetkili servis bakıyor bilmiyorum garanti belgesi çıkmadığı için.

xiaomi türkiye garantisi ya da resmi distiribütör garantili ise çok önemsemeyin xiaomi sitesinden servislere bakarsınız

Birçok yerde bir satıcı var aynı isim disbirütör garantili diyor ama şikayetvar da çok şikayet var onlar hakkında bazen dikkat etmek lazım.

satıcıların yorumlardan anlaşılır az çok, ben onlara çok dikkat ediyorum hepsiburada da pek yok ama trendyol da var dediklerinizden adam 2 yıl garantili yazıyor çakma kutuda imei atılmış yurtdışı telefon yolluyor çok denk geldim, tabikide bunlardan uzak durmak lazım o yüzden trendyol yerine hepsiburada dan almaya çalışıyorum, onun harici firma ismini netten araştırıyorum kafamı çok kurcalarsa

Kesinlikle bende hepsiburadadan almıştım o dönem enteresan şekilde trendyoldan da ucuzdu. Telefon redmi note 13 pro 4 g 512 /12

14t pro al geç kamerasıda portresi herşeyi Seni fazlasıyla tatmin edicek ,emin olabilirsin

• İlk kutu açılımı yapanlardanim videosunu çekmiştim kılıfın iç kısmında çıkıyor kullanma kılavuzu,garanti belgesi yok faturası direk garanti belgesi yerine geçiyor 👍

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.