Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: grolof , grolof , Wallla Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.192
Cevap
143
Favori
230.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazima server islemi @zayifbatarya isimli arkadas tarafindan yapıldı, 1tb cihazlarda şöyle bir durum var imei atilinca mutlaka sifirlayip imeinin gidip gitmedigini kontrol edin, ben bu sorunu baska bir arkadaştan okuduğum için sordum denedik ve imei sifirlaninca orjinale döndü, fakat zarar etmeyi goze alıp farkli bir dosya ile tekrar islem yapildi ve şimdi sifirlama sorunsuz, guncelleme yapildi yapildiktan sonra tekrar sifirlandi test edildi problem yok , burdan @zayifbatarya nickli arkadaşa teşekkürlerimi sunarim,

Onun disinda hyperos 2 yi begenmedim bug dolu 1.0 daha iyidi bilginize

Whatsapp mesela eskiden varsayilan yenileme hizinda bile akiciydi, simdi degil 144hz alinca akıyor istagramda o sekilde cok takintiliyim bu konuya dikkatimi direk cekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 27 Aralık 2024; 22:26:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt
    güzel yorumlarınız için teşekkür ederim üstadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz normalde bütçem yurt dışı s24 ultra kadar vardı lakin tablet ihtiyacım var bu yüzden gece arabamla giderken yol videosu resmi manzara resmi ve selfie granlenme olmasın yeterli gece performansı nasıl örnek resim paylaşırmısınız

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    Gece foto paylaşmamiza gerek bile yok bana göre şuan en iyisi 👍
    Yine de buna bakabilirsin Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• Telefon konuşma kayıtları nerede depolanıyor.

Konuşurken kayıt açıyorum sonra kayıt saklandı mesajı geliyor ama kaydı bulamıyorum. Aynı sorunu yaşayan varmı acaba?

• Arkadaşlar server kaydı mı yoksa direnç kaydı mı daha sağlıklı ? artıları eksileri nelerdir. 2 ay sonra almayı düşünüyorum ben de araştırma aşamasındayım. Şu an mi10t pro kullanıyorum. Telefon hala canavar gibi fakat türkiye garantili aldığıma açıkçası biraz pişman oldum pek bir olayını göremedim. Ama önsipariş ile aldığım için fiyatı çok ucuzdu çıkışında 6k ya almıştım 256 lığını :) şimdi 21-22 k 14t pro baktığım zaman f/p kralı cihaz. hele şu 120 watt şarj beni benden aldı bu adamlar tam deli

• Merhaba herkese
    14 t pro alma niyetindeyim yurtdışı olarak imei kopyalayarak kullanmak istiyorum. Bana bu konuda özet bir bilgi veren olursa çok sevinirim. Yazılımla kayıt ve direnç kaydı arasında ne fark var? Her ikisi de şuan yapılabiliyor mu bu cihaza ?
    Bir de Facebook ta satış yapılan gruplar varmış link verebilecek var mı?

• piyasada kaliteli kılıf bulamadığımdan dolayı. aliexpreste şahane bir kılıf buldum arkadaşlar. almak isteyenler olursa, şiddetle tavsiye ederim. 1 adet alırsanız gümrük vergisi gönderi ücreti derken 360tl geliyordu. almışken 2 adet aldım toplam 550tl geldi. klıf telefonu çok premium gösterdi. aşağıda almak isteyenler olursa, link bırakıyorum sepete eklerken 14t mi yoksa 14t pro mu şeçeneğine dikkat edin yanlış ürün gelmesin.

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konualiexpress.
    Manyetik Koruyucu Kapak için Xiaomi 14T Pro Zırh Funda için Mi 14T Mi14T Pro Şeffaf Mat Darbeye Dayanıklı telefon kılıfı - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005007924218408.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.20553d12QmNguA&gatewayAdapt=glo2tur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirhünel1982 -- 28 Aralık 2024; 3:9:5 >

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    server kaydında cihaz donanimsal mudahale görmüyor , sadece 1 sim kart kayıt oluyor,

direnc kaydinda 2 simde kayit olabilir ama cihaz komple sökülüp işlemcinin oralardaki direnclerden biri yada bir kaçı degisim oluyor,

en sorunsuzu tabiki server kayit ama pahali 75 100dolar civari

digeri teknik servisin insafına kalmış ,

bu cihaz trseki fiyatink hak etmez o kesin , kötümü degil ama 45 lil cihaz degil

Gerçekten güzel fotoğraf Karesi ayrı güzel yeşil renk siyah renk taksi tabelasında ki orjinalin gördüğüm aynısı rengi teşekkür ederim emeğiniz için

• Selamlar herkese. 14T alma niyetindeyim. Telefon bir süredir 21 bin TL küsurlardaydı ancak az önce baktığımda 2 bin lira zamlanmış. Sizce bu yükseliş devam eder mi yoksa tekrardan 21 bin bandına düşer mi?

• 4889 4 kullanıcısına yanıt
    yükseliş yeni yılda katlanarak devam eder makul seviyelere inmişken yakalayan aldı bazen abartıyoruz bu düşüş trendini dahada düşer düşüncesiyle hareket edenler zararlı çıktı.

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Direnç kaydı yakın zamanda tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır artık herkes server kaydı yaptırıyor yaklaşık olarak minumum 2800₺ külfet getirsede kullanıcının içi ferah güncelleme ve sıfırlama sorunsuz en önemlisi cihazın içi açılmıyor herhangi donanımsal müdahale olmuyor bu bağlamda TR garantili cihazdan hiç bir farkı kalmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 28 Aralık 2024; 10:49:23 >
  • Yeni yılda hatlar açılınca server fiyatları da düşecektir. Hatları kapalı olanlar saldırdığı için uçuk fiyat şu anda.

• Arkadaşlar merhaba. Cihazım 14t Pro. Cihazda bildiğiniz gibi 50w kablosuz şarj özelliği var. 50w elimde bulunmadığı için 10w Polo Smart marka kablosuz şarjını denedim ama nedense herhangi bir tepki vermedi. Acaba protokolü mü farklı diye düşündüm. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Aklıma takılan bir durum var. Bu cihazda 2 adet fiziksel sim yuvası ve 1 adet de e-sim özelliği var. Bu fiziksel simlerin 4'er aylık süreleri bittikten sonra e-sim işe yaramıyor mu? Çünkü Iphone'larda 1 fiziksel sim ve 1 e-sim vardı. Onlarda da 4+4 oluyordu. Bu cihazda neden 4+4+4 olmuyor onu anlamlandıramadım.

Bu arada bir anda serverlar kapandı, server kaydı yapamıyoruz gibi muhabbetler oluyor mu? Bu işin ticaretini yapan arkadaşlara sormak istemiyorum. Çünkü cevapları direk evet acele edin olacaktır diye düşünüyorum.

• Bu sorunun cevabını en güzel siz açıklarsınız

• teknoemin kullanıcısına yanıt
    Qi standardının değişik bir protokolü yok cihazda, standart el sıkışma sonrası verdiği amper düşene kadar voltaj arttırıyor. Kılıflı kullanıyorsanız kılıfı çıkarın, şarj cihazınızın verim oranı düşük olabilir. Daha kaliteli bir cihaz almanızı önerebilirim. Evimde ikea nın, aracımda da audi phone box ta gelen standart qi pad ile kullanıyorum.

Bu arada cihaz 3 simli değil 2 simli, esim ve 2. Sim yuvasının imei kodu aynı.

• Şu vaad edilen Haypıros iki ne zaman gelecek bunlara? Resmi TR cihazına? Çok meraklısı değilim de böyle sözü tutulmayan şeylere ayar oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 28 Aralık 2024; 22:17:14 >
  • asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Ne kadar geç o kadar iyi oluyor ama bende merak ediyorum..24+ ve ultra larda son yazılımda sıkıntılar varmış donma ve kasma gibi şikayetler var.

Bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.