Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: grolof , grolof , Wallla Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.192
Cevap
143
Favori
230.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anlıyorum. Kılıfsız da denedim. Ne yazık ki yine tepki alamadım. Evet cihaz üst kalite bir şey değil. Dediğiniz gibi farklı cihazlarda deneyeceğim.

Sim konusunda e-sim tecrübem olmadığı için onda da imei mi yoksa yeni bir standart mı kullanıldığı konusunda fikrim olmadığı için netleştiremedim kafamda. O halde 13t pro'nun dirençsiz/yazılım ile kırılması gibi bunu da bekleyeceğiz.

• Server kaydinda neden tek SİM i kaydedilebiliyor ? Bana 2 hat lazım oldugundan direnç yaptırdım mecburen...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teknoemin kullanıcısına yanıt
    şarj protokolü ile ilgili soruya arkadaşımız cevap vermiş e-sim fiziksel sim slotuna bağlıdır 4+4 olur 4+4+4 imkansız öyle bir şey olsa samsung dual simli modellerde çift fiziki çift e-sim var 4+4+4+4 olması gerekir gibi düşünen arkadaşlar olabiliyor e-sim sim2 slotundan alıyor imei yani hiçbir şekilde 4+4 den fazla kullanım hakkı yok iphone da çift fiziki veya 1 fiziki 1 e-sim şeklinde android cihazlarda e-sim kullanımı daha esnektir..

xiaomi cpid server kapanması gibi durum yaşanmadı yaklaşık bir ay oldu başlayalı nonstop devam ediyor server kapanması muhabbeti samsung v4 sunucusu için geçerli..

• wellwet W kullanıcısına yanıt
    bu cihazda direnç kaydı için sıkıntı yok çift sim kullanmak isteyen mecburen haklı olarak direnç kaydına yöneliyor yeterki işlemi yapan usta işinin ehli olsun şuanda 14 ultra hyperos 2.0 sıkıntılı 14 t serisi hyperos 2.0 aldı dirençli olanlar..

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    yanıtladım üstadım arkadaşımız e-sim konusunda yanlış bilgiler edinmiş..

• merhaba arkadaşlar

değişik bir sorunla basbasayim

samsung gw6 saatim vr 14t pro ile anlsmakta sorun yaşıyor

sorun söyle saatten arama yapınca sesi telefonun ahizesinden duyuyorum, saate sesi otomatik vermiyor, herturlu izin kaldirma sifirlama denedim olmuyor, telefondan arama yaptiktan sonra saati secersem ses saatten geliyor,

bununla ilgili sikinti yasayan oldumu, arama uygulamalari dahil denedim sikinti telefonun romunda ama çözüm bulamadım

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Valla eline emeğine sağlık beni mahçup bırakmadın

• asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Neden bilmiyorum ama tr cihazlar için stable beta kanal güncellemesi iptal edilmiş. Yetişirse super xiaoai özellikli stable sürüm gelecekmiş. Ai bildirim özellikleri vs içeriyor dediler içeriğine hakim değilim.

Türkiye destek takımı bu durumu da globale sorun diyor, neden maaş aldıklarını idrak edemedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba;

Sahibinden uygulamasında en üst satırın görüntülenmesinde sorun yaşayan var mı?

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belkide bir ilk, toplulukla telefonun Kamera testi.
    Hardware Plusyoutube
    Xiaomi 14T ve 14T Pro ile Kuzguncuk Fotoğraf Gezisi | Xiaomi Fan'larla Foto Trip
    https://www.youtube.com/watch?si=ZY3zBUUCjTpJl1D3&v=YnQApAEVVIE&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 29 Aralık 2024; 10:53:2 >

• Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt

reklam kokan hareketler :)

kullanmasak leica yazıyor diye dslr ları çöpe atacaz :D sanki full f, makinede çekim yapıyoz telefon işte mercimek sensörlü, herşey yapay zeka, full otomasyon edit. bana göre tek artı noktası deklanşör time o konuda son dönemde kullandıklarımın içinde en iyisi

• Kısa ve öz soru. 45k verip 512 gb 14t pro alınır mı? Alıp pişman olan var mı?

• husnuyildiran kullanıcısına yanıt
    ben o paraya almam alana mani olmam , 2 tane yurt disi al biri bozulursa digeri senindir

• husnuyildiran kullanıcısına yanıt

amazonda 40k hatta 39599

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilzi -- 29 Aralık 2024; 15:29:37 >
  • Hyperos 2.0 güncellemesini bekliyorum eğer umduğum gibi olmazsa 14tpro elden çıkaracağım samsung veya apple a devam. Ne leica imış yahu önceki telefon s20 fe buna göre efsane telefon.

• Server ile çift sim kullanım mümkün mü?

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Yata yata dolanıyorlardır maaşlı aradaşlar.

Bir cümleye bile cevap veremeyecekler demekki.

Neyse sağlık olsun. Bekliyoruz. AI MAI beni bozar.

• hakanlevent kullanıcısına yanıt

Benzer sorunu bende yaşadımi Sinir olup klasik saatlere geçtim. Az önce şarj edip deneyecektim. Bir sonuca ulaşınca yazarım.

• hakanlevent kullanıcısına yanıt

Valla 20 senelik amatör fotoğrafçıyım, K20d 'min eline su sökebilecek telefon daha görmedim. Artık yaşlandık, Çıkart çek işte. Mis :D ehehehe

• asyagrafik kullanıcısına yanıt
    ooo pentax ccd efsanedir

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.