Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.912
Cevap
45
Favori
212.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum ne doygunluğu, telefon bariz olarak ayrıntıları daha iyi yakalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayaman2

Dostum ne doygunluğu, telefon bariz olarak ayrıntıları daha iyi yakalıyor.
    Dostum valla indirip tek tek karşılaştırdım, ayrıntıda daha iyi olduğunu görmedim hiç. Mi9 yazılım olarak tam oturmamasına rağmen böyle, mate 20 pro zaten Şuankinden iyi olma şansı yok. Benim gördüğüm tek fark doygunluk ve çok az kontrast farkı, bunun dışında kaçırdığım bişey varsa örnek koyarsan konuşuruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    Dostum Mi 9 alacağın için falan mı bu kadar övüyorsun anlamıyorum ama Xiaomi'nin kendi yazılımıyla çekilen fotoğrafların çoğu Mate 20 Pro'nun gerisinde. Karşılaştırırken bazı şeyleri dikkate almadığın aşikar. Ben fotoğrafın gerçekçi olmasını isterim her zaman. Ve Mi 9'da daha yapay fotoğraflar görüyorum. GCam'li inceleme gelirse ona da bakarız.
  • evofone müşteri hizmetlerini aradım az önce, mi 9 resmi olarak ne zaman satışa sunulacak diye sordum,
    bir değişiklik olmazsa bu ay sonu gibi planlandığı bilgisini aldım.
  • erayaman2 kullanıcısına yanıt
    Ben mi9u övmüyorum, Şuanki haliyle bende beğenmiyorum renkleri, benim için netlik önemli telefonu alsam bile Gcam kullanacağım için renklere takılmıyorum. Mate 20 pro daha ayrıntılı dediğin için hangi fotoğraflarda böyle onu merak ettim sadece.

Selfie ile çekilmiş tüm fotoğraflarda yüzdeki ayrıntılar çok daha net belli oluyor Mate 20 Pro'da. Arka kamerayla çektiği fotoğraflarda belli olmuyor çok zoom yapmadığı için. Ama DxOMark'ın Mi 9 incelemesine bakarsan orada bile gayet belli oluyor hangi kameranın daha ayrıntılı çektiği. Zaten ingilizcen varsa yazılanları da okuyabilirsin incelemede.
  • Sahibinden de biri 4610 tl global satmaya başlamış bu fiyata garantisi hiç olmayan bi cihaz alınır mı düşündürüyor cihaz ne kadar da iyi olsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erayaman2 kullanıcısına yanıt
    Neyse hocam uzatmaya gerek yok aynı gemideyiz sonuçta Dediğim gibi Gcam'dan umutluyum yukardada paylaştığım fotoğraftada görüldüğü üzere kendi kamerasından çok daha iyi işler çıkarıyor.
    ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

Ben bir iddiada bulundum hocam, tutar tutmaz göreceğiz. Deneyimlerle yola çıktım yoksa bildiğim bir şey yok.

Mi8 in çıktığı süreci takip ettim Mayıs ayında tanıtılmıştı dolar fırlamadan önce bile 4k altında zor bulunuyordu. Üstelik rakipleri de çok güçlüyken f/p olarak. Şimdi beklentileri yüksek tutmamın sebebi de aynı, bir balon oluşacak ve 8-9 ay sonra yeni model söylentileri konuşulmaya başlandığında gerçek fiyatına inecek nasıl mi8 3k ya indiyse.

Ekstrem durumlar olursa 6k olur yoksa 5k gibi tanıtılır diye düşünüyorum.

Evet dostum gerçekten öyle. Özellikle adamın sol yanağına baktığımda beni rahatsız eden bir görüntü var. Sanki orası da bokeh efektine uğramış gibi. Arkaplanla karışmış gibi bir görüntü veriyor ve çok rahatsız edici bence. GCam umarım sıkıntısız yüklenebilir telefona.
  • karizmajosef kullanıcısına yanıt
    5500 6000 civarına da explorer edition koymuşlar ama 3400'e 8/128 koyan da var kayıtsız. Fiyatlar çok dengesiz. Bence ay sonuna doğru alınabilir olacaktır. Hem rom vs. de tam oturmuş olur o zamana.
  • ingenierocivil İ kullanıcısına yanıt
    Mi8 128gb tanıtıldıktan 1.5ay sonra 3199 dan satışa çıkmıştı hepsiburada'da. Ozamanki dolar kuruna baktım 5.05. 4 binden fazla çıkarsa şahsen almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 5 Mart 2019; 11:59:42 >
    S10 Plus almak isterseniz 5000 TL'ye alabiliyorsunuz şu an elinizdeki tüm fırsatları kullanarak. O yüzden 4000'in üstünde yapmamaları gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayaman2

S10 Plus almak isterseniz 5000 TL'ye alabiliyorsunuz şu an elinizdeki tüm fırsatları kullanarak. O yüzden 4000'in üstünde yapmamaları gerekiyor.
    5 bine nasıl alıyoruz tam olarak?

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bir gelişme var mı? Çin den getirtme durumum vardı bekletiyorum şu an.

• gekren kullanıcısına yanıt
    Şimdi kontrol ettim sizin için ama cevap gelmemiş. Siz bekletmeyin getirin ben her halukarda sizden alırım, zaten İngilizce kullanıyorum. Tabi kutu kapalı olduğu sürece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 5 Mart 2019; 12:19:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheFormul kullanıcısına yanıt
    100-150 TL'ye olabildiğince temiz bir s3 mini alıyorsunuz. O 1100 TL falan ediyor Samsung için. 1000 TL oradan düştü etti 6500. Yanında Galaxy Buds + 750 TL hediye çeki veriliyor bunları da satarsanız 5000 TL civarına geliyor.
  • TheFormul kullanıcısına yanıt
    S10/S10 Plus konusunda daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz Mi 9 konusunda daha fazla konuşmasak daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Mi8 128gb tanıtıldıktan 1.5ay sonra 3199 dan satışa çıkmıştı hepsiburada'da. Ozamanki dolar kuruna baktım 5.05. 4 binden fazla çıkarsa şahsen almam.
    3199 olduğunu hatırlamıyorum kaçırmış olabilirim. Zamanla görürüz tabi düşük olsa güzel olur

• Her sene bir cihaz çıkarmaları gerçekten diger cihazları değer kaybına uğratıyor. Mi9 çıktı şimdi mi8 alacagi guncellemedende oldu... Tek dilegim mi8 e saglam bir guncelleme vererek eksiklerini tamamlamalari sonrasinda kapaticam zaten guncellemesinide yuklemesinide

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.