Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben global stabil romdayım bende bu ayar var eu romda yok sanırım bide eu romda yüz tanıma herkesi açıyo füryası var denermisiniz doğrumu o?
    ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil yardım arkdaşlar hattım türk telekom 4.5 aynı yerde mi 9 global 6/64 18 alıyor hattı j7 prime babamın telefona takıyorum 40 mbit hız alıyor bu fark neden kaynaklı yardım edermisiniz? Telefonum global stabil bl kilit açık bile değil daha süresi var çin desen çin değil kafam çok karıştı

Edit: mi 9 tekrar 40 oldu kafam karıştı valla bu işten

Edit 2: acaba fast.comdamı sorun varki tt speedtest sonucu

J7 speed test TT hattımı geri taktım

Bunlarda turkcell j7 ve mi9 sonuçlarım speedtest

sonuç: Arkadaşlar sizce sorun var mı benim kafam çok karıştı band 20 eksiği falanmı var yoksa anlık sunucu problemi falanmı yaşadım içim rahat etmedi bir türlü bilgili kişiler yardım edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0rpheous -- 12 Mayıs 2019; 2:7:26 >

• caneryendi C kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar aldığım hiç bir telefonu garantiye göndermedim. Ama ekranı cok kırdım. Hiç bir garantide ekran kırılmasını karşılamıyor. Aldığım cihaz sonuçta yasal olarak garantili. Üstüne birde ekran kırılmasına 1 yıl garantili, üstelik fiyatı daha uygun.bana daha mantıklı geldi.

• M0rpheous kullanıcısına yanıt
    Hocam pratikte işe yaramayacak şeyler için bu kadar yorulmayın. İnternet hızı sürekli değişir. 10 cm hareket ettiğinizde hız 2 katına bile çıkabilir. Geçen gün benim (TT) 121mbps aldığım yerde Turkcell'li arkadaşım 39 mbps alıyordu.

Yani internet hızı aşırı yavaş değilse -ki olmaz zaten- bu tip şeyleri kafaya takmaya gerek yok. Kırsalda yavaşlarsa da 3G'ye geçersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erayaman2 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı yerde mi 8 lite türk telekom arkadaşım 40 mbit aldı ben mi 9 türk telekom 1 mbit aldım bu mümkünmü?
    Speedtestten ziyade play store dan bir uygulama indirin örneğin 100mb eğer gerçekten 1mbps ise yaklaşık 10 dakikada indirmesi lazım, 2 telefondada aynı anda başlatıp deneyin ozaman daha sağlıklı bir test olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 12 Mayıs 2019; 3:56:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın. En iyisini yapmışsınız...

Mi6 dan sonra Mi8 ondan sonra da Mi9 aynı hissi yaşatmıştır bana. Mi6 cidden dengesiz ve ağır bir telefon, Mi8 in ağırlık boyut oranı dengeli, Mi9 unki ise çok çok iyi, bu yüzden hafif geldi size bir anda hem de Mi6 dan geçince, zamanla alışacaksınız, ben çok memnunum.

Hangi romu ve hangi sürümü kullanıyorsunuz? Bahsettiğiniz kilit ekranında kalma var Mi9 da...
    Çok sağolun hocam Biraz Borç, harç girdik bu işe bu sefer ama, hayırlısı olsun artık.

Cihazda 10.2.15.0 (PFAEUXM) Romu çıktı hocam. Güncellemeye var dedi ama, Cihaza daha simkartimi takmadığım için ugrasmadim, belli direk Eu rom kurarım dedim yine. Bu rom Avrupa romu mu, ona da bakmadim hocam. Eu Yazınca Global değil sanırım ama.

Hocam Ağırlık olarak Tüy gibi geliyor Mi6dan sonra dediginiz gibi, ama bu seferde tokluk hissi gitmis gibi geldi. Belki dediginiz gibi önce Mi8 sonra Mi9 kullansam bu hissiyatim değişirdi ama, şuan sanki oyuncak telefon hissiyati var

• quote:

Orijinalden alıntı: M0rpheous

Hocam ben global stabil romdayım bende bu ayar var eu romda yok sanırım bide eu romda yüz tanıma herkesi açıyo füryası var denermisiniz doğrumu o?
    Eu romda vardır diye düşündüm bende hocam, bendr cihazda yüklü gelen romda bu ayar yok. Güncel olmadığı için rom, o yuzden yok demekki; Sağolsun Hicks hocamda bahsetmiş.

Mi6 da Başkasının açması gibi bir sorun yaşamadım Eu romda hocam, fakat zaten yüzde yüz güvenilir değil tabi yüz tanıma da. Eu rom kurarsam denerim hocam.

Hocam böyle bir fark, cihazin Sd 855 Chipsetli olmasından bile kaynaklanabilir. Mi9 hangi modemi kullanıyor araştırmadim, teknik bilgi sahibi arkadaşlar daha iyi yardımcı olur bu konuda ama. Kullanılan Modem için daha operatörler teknik olarak yüzde yüz uyumlu olmayabilir. Malum, Mi9 dan başka SD 855li pek bir cihaz yok henüz Türkiye de. Samsung Exynos kullanıyor, Huawei de kirin kullandığı için.

Belki sizin yaşadınız hızin daha düşük olması durumu da bununla alakalı olabilir, Band 20den ziyade.

Yoksa band orada Band 20 ile bağlanıyor olsa cihaz, 40 Mbit hızı almazdı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın. En iyisini yapmışsınız...

Mi6 dan sonra Mi8 ondan sonra da Mi9 aynı hissi yaşatmıştır bana. Mi6 cidden dengesiz ve ağır bir telefon, Mi8 in ağırlık boyut oranı dengeli, Mi9 unki ise çok çok iyi, bu yüzden hafif geldi size bir anda hem de Mi6 dan geçince, zamanla alışacaksınız, ben çok memnunum.

Hangi romu ve hangi sürümü kullanıyorsunuz? Bahsettiğiniz kilit ekranında kalma var Mi9 da...
    Hocam birde Cihazin üzerinde gelen 10.2.15.0 (PFAEUXM) romda, Gece Yüz tanıma çalışmıyor. Acaba bu durum sonraki güncellemelerde düzeltildi mi, yoksa gece hiç mi çalışmıyor yüz tanıma? Ekranin parlaklığıni, ekran ilk uyandığında arttırmış olsa çalışacak çünkü; elle yüzde 50 parlakliga cekince ekranı, çalışıyor.

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılımla alakalı bir şey değil o. Yüz tanıma sensörle çalışmadığı için gece çalışmaması normal.

• İyi günler arkadaşlar. Polonya'dan Mi9 alıp ülkeye döneceğim fakat çok fazla rom ve gsm bandı konuşulmuş. Maalesef araştırmak için yeterli vaktim yok. Özetle burdan aldığım cihazı Türkiye'de kullanmak için bir engel var mı hat veya rom açısından?
  • Vuh kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam direk alın gelin siz, band 20 eksik olan Çin versiyon cihazları

• quote:

Orijinalden alıntı: erayaman2

Hocam yazılımla alakalı bir şey değil o. Yüz tanıma sensörle çalışmadığı için gece çalışmaması normal.
    Hocam Hicks hocam, Cihazi aldığında Işıksız ortamda da, Gec de olsa ekran kilidini açtığını söylemisti Cihazin. Mi8 in avantaji ise rahatça açması diye belirtmişti. Yani güncel romda olsa ekran kilidini açamıyor yani hocam Yüz tanıma.

Bu arada, 3 arka kameranin çalıştığı bir Gcam gördünüz mu hocam? Benim gördüklerimde ayarlardan ya Ultra Geniş açı Kamerayi, ya da Tele Kamerayi seçmeniz gerekiyor.

• Merhaba arkadaslar, aliexpress indirimleri ile 6gb ram 128gb depolamali, mavi renk global mi9 u 2700 TL civarina alabiliyorum. Imkanim oldugu halde kayit yaptirmayacagim. Her ne kadar mi8 de imei isi cozulmemis olsada mi9 icin bekleyecegim. En kotu 8 ay kullanir yurtdisinda ikinci el olarak satarim diye dusunuyorum. Mi5 ten gecis yapacagim, bu fiyata olumlu/olumsuz/eksik ozelliklerine ragmen tavsiye ediyor musunuz?
  • webumut kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • mserifoglu kullanıcısına yanıt
    Hocam Aliexpress'ten alamıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Ya gümrükte el koyuluyor, ya da geri gönderiliyor.

• erayaman2 kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla Yurtdışında yaşıyorsa alabilir bazi ülkelere serbest Bulgaristan gibi

• Biliyorum hocam, suan yurtdisindayim bulundugum ulkeye sorunsuz olarak geliyor.

@webumut

Tam isabet... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mserifoglu -- 12 Mayıs 2019; 18:46:56 >
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Düşük ışıkta zorlanıyor karanlıkta açtığını görmedim. Ekran ışığını arttırmak ise hiç aklıma gelmedi ama karanlıkta çalışmaması normal IR sensor yok Mi9 da. GCam 3 kamer için özelden gönderdiğimi dener misiniz?

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.