Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kamera için güncelleme gelecek merak etmeyin miui forumda okumuştum. şu cihazı da az daha gömün lütfen az oldu bu. kamera p20 lite kamerası felan deyin mi8 lite kamerası daha iyi deyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Global romdaki bildirm ikonu bildirim sesleri ndeki sorunlardan dolayı haftalık güncelleme alan developer rom a geçiş yaptım. Sorunlar giderilmiş tavsiye ederim.

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webumut -- 13 Mayıs 2019; 8:45:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mserifoglu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Bulgaristan'da benim de tanıdıklar var cihaz sorunsuz ulaşıyorsa oraya alabilirim fakat aliexpress'de baktığımda 27$ kargo ücreti görünüyor onu da ödediniz mi acaba? 492$ gibi bir ücret çıkıyor toplamda.
  • ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

Makro çekim denemesi yapmıştım. Bir lalenin içi. Bence başarılı.

• bunyamin tosun B kullanıcısına yanıt
    Ben bunları kullanıyorum tavsiye ederim.

www.hepsiburada.com
    KNY Xiaomi Mi 9 Full Yapışan 5D Cam Ekran Koruyucu Siyah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/kny-xiaomi-mi-9-full-yapisan-5d-cam-ekran-koruyucu-siyah-p-HBV00000IHH0H?magaza=cepted%EF%BF%BDnyam

• Arakdaşlar, mi 9 batarya performansı nasıl?

• saitates kullanıcısına yanıt
    Minimum 24 saat kullanımda 6 saat ekran süresi verir.

• ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

• googlenes G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, siz muhtemelen DHL gibi ozel kargo firmalariyla gonderim yapan saticilari goruyorsunuz. Bu zamana kadar aliexpress,bangood gibi sitelerden bir cok telefon aldim. Hepsi de kargo ucreti olmadan veya 1-2$ kargo ucreti ile 10-15 gun icinde ve sorunsuz geldi.

Ornegin mart sonunda yaptigi aliexpress in acilis indirimlerinde mi9 se 6gb 128gb global versionu aldim. Dun gece de mi9 se 6gb 128gb global versiyonunu siparis ettim. Ornek olmasi acisindan benim satin aldigim saticinin linki asagidadir. Fakat donem donem farkli saticilarda da uygun fiyatlar olabiliyor. O yuzden sik sik takip etmek gerekiyor.

aliexpress.com
    US $416.99 |Global Version Xiaomi Mi 9 Mi9 Snapdragon 855 6GB RAM 128GB ROM 6.39" AMOLED Display Smartphone 48MP Triple Camera Smartphone-in Cellphones from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/Global-Version-Xiaomi-Mi-9-Mi9-Snapdragon-855-6GB-RAM-128GB-ROM-6-39-AMOLED-Display/32981188265.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.36f54c4dsYCkeg

Telefon linkte ki saticidan 15$ + 2$ indirimle 448$ a geldi.

• Arkadaşlar benim cihazda hep NPC açıkmış. Dün kapattım. Bugün de batarya testi yapayım dedim. Şu an gerçekten çok iyi gidiyor. Günün sonunda değerleri paylaşacağım.

• Mi 9 da poco başlatıcı kurduğumuzda, uygulama çekmecesinde yukarda sheetler var ( bilim,haber, teknolojı vs.) fakat uygulamaları kendi buralara atıyor. Biz secemiyor muyuz

• mserifoglu kullanıcısına yanıt
    Telefon geliyo mu yurtdışından

• saitates kullanıcısına yanıt
    3300 az gibi görünüyor ama incelemelerde 7 hatta 8 saat aldığını söyleyen var.

Tabi bu sizin nasıl kullandığınıza bağlı. Ha bire pubg tarzı oyun oynar telefon elinizden düşmezse 5 saatte ekran süresi alınabilir. Tahminim 6 dan aşağı düşmez normal kulkanımda. Normal kullanıcıyı bir gün idare eder heralde.

Samsung Note 4 ile günde 3 kere şarj ettiğimi bilirim. Sıfır batarya ile 2 kere şart. Xiaomi batarya konısunda gayet iyi bence.

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Turkiye ye gelmiyor hocam, arkadasin sordugu Bulgaristan icindi.
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 4 saat video izledim.
    Ekran kapalıyken Bluetoothlu kulaklıkla 2 saat,
    kulaklıksız 3 saat civarında müzik dinledim.
    Bir gün içinde yapılabilecek her şeyi yaptım. Sosyal medya kullanmadığım için Google Chrome'da epey vakit geçirdim.
    Full Wi-Fi açıktı.
    Pil tasarrufunu %20'ye geldiğinde dahi açmadım.
    Parlaklık ortalama %55-60 civarındaydı.

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayaman2 -- 13 Mayıs 2019; 23:35:26 >

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Gözle görülür bir fark yok hocam. Şarj süresi uzadı diyebilirim. Güncelleme durumuna göre global e dönebilirim de.

• erayaman2 kullanıcısına yanıt
    Hocam gayet iyi süreler bunlar. Sizde hangi sürüm mevcut acaba? Bende global beta vardı, ekran süresi 4-5 saat veriyordu. Oyun oynamadım sadece müzik ve sosyal ağlarda böyle bir sonuç çıktı. Daha sonra global stabile geçtim yine aynı şeyleri yaptım 5,5-6 saate çıktı. Bana göre sadece sosyal ağlar ve müzik kullanımında güç tüketiminin bu kadar fazla olması iyi değil. Demek ki oyun falan oynasak iyice düşecek saatler.
  • Aegean-Man kullanıcısına yanıt
    Hocam ben full fifa mobile oynayarak bile 5,5 saat ekran süresi almıştım. Ayarlardan nfc gibi çok fazla şarj yiyen özellikleri kontrol edin.

Global Stable'dayım bu arada

• erayaman2 kullanıcısına yanıt
    Nfc kapalı, karanlık modda kullanıyorum, aod açık, dışarıda mobil veri evde wifi full açık, tema farklı ve günde 1 saate yakın bluetooth kulaklıkla müzik dinliyorum. Ekstra başka bir ayar var mı bilmiyorum.
  • Batarya için yapılması gerekenler
    1.Wlan taramayı kesinlikle kapatın şarjı içiyor resmen
    2. *#*#4636#*#* tuşlayın ve Telefon bilgileri 1 ve 2den LTE&WCDMA yı seçin böylelikle telefon sadece 4G ve 3G çekecek
    3. Eğer sim2 yi kullanmıyorsanız Yelefon bilgileri2 içinden mobil radyo gücünü kapatın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.