Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hicks

Düşük ışıkta zorlanıyor karanlıkta açtığını görmedim. Ekran ışığını arttırmak ise hiç aklıma gelmedi ama karanlıkta çalışmaması normal IR sensor yok Mi9 da. GCam 3 kamer için özelden gönderdiğimi dener misiniz?
    Peki hocam, siz cihazi ilk aldiginizda konuşmuştuk. Ben karanlıkta da acıyor diye anlamışım o zaman.

Ir sensör yok hocam, ama ekran parlakligi sayesinde yüz tanıyor karanlıkta da, Dün denedim. Yüzde 50 parlaklik bile yetti. Yani yazılım ile bir ayar çekilse, karanlıkta da çalışacak yani.

Çok sağolun hocam bakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 6 dan sonra mi 9 a geçilir mi ne dersiniz? 2900 tl gibi bir fiyata.
    Imei atma işlemi sıkıntılı mıdır?

• Echoés kullanıcısına yanıt
    2900 iyi fiyat. Sanırım direkt çinden. Bence geçilir. İmei atılmıyor. Atılacağını da sanmıyorum.

• M0rpheous kullanıcısına yanıt
    Eu romdayım. Herkese açma gibi bir durum yok. Fotoğraf tan açmıyor ancak ayna yansımasından kilidi açıyor.

• Huawei p10 plustan mi9 geçtim.fotograf çekmeyi çok severim ama mi9 beklediğim gibi çıkmadı yeni gelen makro modu bile iyi değil odaklama sorunu var.gece modu huawenin yanından bile geçmez.mi9 gibi amiral gemiye yakıştıramadım.huawei gibi 2017 cihazı bile her türlü iyi çekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

Eu romdayım. Herkese açma gibi bir durum yok. Fotoğraf tan açmıyor ancak ayna yansımasından kilidi açıyor.
    Hocam Bende akşam geçeceğim Eu Beta ya kısmetse. Siz 9.5.9 a mi gectiniz? Global roma göre artısi - eksisi ve yeni bir özelliği var mi hocam? (Gapps uygulamalarının olmayisi haricinde)

Birde Batarya performansini deneyebildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: byvanellus

Huawei p10 plustan mi9 geçtim.fotograf çekmeyi çok severim ama mi9 beklediğim gibi çıkmadı yeni gelen makro modu bile iyi değil odaklama sorunu var.gece modu huawenin yanından bile geçmez.mi9 gibi amiral gemiye yakıştıramadım.huawei gibi 2017 cihazı bile her türlü iyi çekiyor.
    Ilk intiba olarak Bırakın P10 Plus i, Gcam li Mi6 ile yine Gcamli Mi9 u oda ışığı çekimlerinde karşılaştirinca ahım şahım bir fark göremedim ben ve çok şaşırdım. Malum, Mi6 nin kamerasi hiç beğenilmiyordu, fakat Google Camera sayesinde bayagi toparlıyordu çekimler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

Mi 6 dan sonra mi 9 a geçilir mi ne dersiniz? 2900 tl gibi bir fiyata.
    Imei atma işlemi sıkıntılı mıdır?
    Hocam ben daha cihazi kullanmaya başlayamadım adam akıllı, kismetse bu akşam kurulumu adam akıllı yapacağım.

Eğer Mi6dan memmun iseniz, ilk intiba olarak Mi9a geçmeye gerek yok gibi geliyor. Fakat cihazi kullandikca bu görüşüm değişebilir gibi.

Şuanda İmei islemleri halledilen Mi9 Se var ki, bana göre çok mantıklı bir cihaz.

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Hatta 3310 dan bile kötü diyebiliriz Bu kadar da gömmeyin yahu. Dxomark dan videoda 1.lik fotoğraftan 3.lük almış bir cihazdan bahsediyoruz. Hız olarak yanına yaklaşan cihaz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Hocam ben daha cihazi kullanmaya başlayamadım adam akıllı, kismetse bu akşam kurulumu adam akıllı yapacağım.

Eğer Mi6dan memmun iseniz, ilk intiba olarak Mi9a geçmeye gerek yok gibi geliyor. Fakat cihazi kullandikca bu görüşüm değişebilir gibi.

Şuanda İmei islemleri halledilen Mi9 Se var ki, bana göre çok mantıklı bir cihaz.

Alıntıları Göster
    mi6 konusunda çok yardımın dokundu, almayı düşünüyorum. alırsam tavsiyelerini isterim hocam.

@gekren arabistandayım. 1600 Riyal civarında 64gb versiyonu.https://saudi.souq.com/sa-en/xiaomi-mi-9-dual-sim-64gb-6gb-ram-4g-lte-blue-international-version-46217009/i/

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten o kadar gömülebilir bir yanı yok cihazın. Sadece düşük ışık performansı kötü. Ve oradan buradan çıkan reklamları kaldırmaları lazım artık. Cihaz yağ gibi akıyor gerçekten. Piyasadaki en hızlı cihaz. Kamerası da yüksek ışıkta çok gerçek renkler veriyor. Renkleri parlatmadığı için çektiğiniz fotoğrafı filtrelerle daha da güzel hale getirebiliyorsunuz.

• Hız konusunda lafım yok sadece kamerası üzdü beni.bugün dışarıda makro bile çekemedim umarımki güncellemeler ile düzelir.pişman olmak istemiyorum.uzun yıllar kullanmak istiyorum

• byvanellus B kullanıcısına yanıt
    Makro neden çekemediniz?

• erayaman2 kullanıcısına yanıt
    Odaklamada sorunu yaşadım bi türlü netleyemedi çok şaşırdım. ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

• byvanellus B kullanıcısına yanıt
    Makro moduna aldınız değil mi?

Eğer makro moduyla çektiyseniz çektiğiniz şey ile arada en fazla 10 cm olması gerekiyor. Siz çok çok uzaktan çekmişsiniz.

• Gcam night sight hiç bir düzenleme yapılmadı basçek

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

• erayaman2 kullanıcısına yanıt
    Evet makro moduna aldım.dibine kadar geldim defalarca yaklaştım uzaklaştım hep bulanıktı. Orta seviye eşimin mate 20 lite ile çektim bunu. ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

• quote:

Orijinalden alıntı: byvanellus

Evet makro moduna aldım.dibine kadar geldim defalarca yaklaştım uzaklaştım hep bulanıktı. Orta seviye eşimin mate 20 lite ile çektim bunu.
    hocam günahınızı alıcaktım az daha :) birde ben deneyeyim dedim bende netleyemedim 4-5 cm den
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.