Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.212
Cevap
615
Favori
1.224.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Narki

Arkadaşlar cihazı bugün teslim alacağım. Merak ettiğim konu box ta play hesabı oluştururken telefondaki gmail hesabımızı kurabiliyor muyuz? yani hem telefonda hem tv boxta aynı hesap olabiliyor mu yoksa farklı bir hesap mı açmak gerek?
    Oluyor hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim.
  • Merhaba, uzun zamandır cihazı takipteydim. Amazon Fire Stick ile arasında da kalıyordum. Bugün Hepsiburada'da 454 TL'ye indiğini görünce daha fazla beklemekten vazgeçip aldım.

Önceliğim Iptv, Netflix , Bein Connect ve Turkcell TV+ için kullanmak. Umarım beklentilerimi karşılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkelleci

Merhaba, uzun zamandır cihazı takipteydim. Amazon Fire Stick ile arasında da kalıyordum. Bugün Hepsiburada'da 454 TL'ye indiğini görünce daha fazla beklemekten vazgeçip aldım.

Önceliğim Iptv, Netflix , Bein Connect ve Turkcell TV+ için kullanmak. Umarım beklentilerimi karşılar.
    Çok güzel bir fiyata yakalamışsınız. Hayırlı olsun. Mi box s den 5.1 ses almak için hdmı girişi olan bir avr lazım. Ben z5500 kullanıyordum, optik den giriş yaptım, yine de 5.1 olmuyor du, şimdi Sony avr var, hdmı üzerinden bağlı mi box s, ses 5.1.

Donma sorunu yaşayan arkadaşlar, mi box s i kumanda da dahil asla kapatmayın. Ben aylardır kapatmadan kullanıyorum ve mi box s den aşırı derecede memnunum.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Yüklü uygulamalar içinde herhangi bir internet tarayıcısı yok.google chrome yüklenir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Yüklü uygulamalar içinde herhangi bir internet tarayıcısı yok.google chrome yüklenir mi?
    Apk olarak yüklenebilir ama verimli kullanmak için klavye ve mause şart, ben yüklemedim, ihtiyaç duymadım, belki yükleyen biri varsa daha iyi yardımcı olabilir.
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Hocam benim size tavsiyem puffin browser gayet iyi

• Ürün wi-fi ile verimlimi acaba donma takılma oluyormu çok illah ethernet kablo çevirici almak şartmı

• frantic035 F kullanıcısına yanıt
    Nasıl yükleyebilirim? Usb belleğe apk dosyasını mı indirip tv kutusuna kurmam lazım.detaylı anlatır mısın?

Hocam Google play Store'da var puffin browser oradan kurabilirsiniz

• ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    2.4 ghz de problem yaşayabilirsin. Heleki cihaza blutooth ile kulaklık ya da hoparlör bağlarsan büyük ihtimal sorun yaşarsın. Ac modemin varsa stabil çalıştığını söylüyorlar. Bende ac modem var ama açıkçası uzun süreli denemedim.

Netflix'te olmayan dizileri izlemek için tarayıcı şart.dizi sitelerinden izlemek için en güzel tarayıcı puffin mı?

Benim tavsiyem de Chromecast özelliği, şahsen kendim telefondan açıp aktarıyorum. Cihazın özellikleri belli, tarayıcı yoruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Netflix'te olmayan dizileri izlemek için tarayıcı şart.dizi sitelerinden izlemek için en güzel tarayıcı puffin mı?
    şart değil hocam.
    kodi kur turkvod ile izle dizileri. (dizi siteleri içinde gömülü reklamsız.)
    yada quasar eklentisini kur. indirirken izleme özelliği mevcut.
    altyazısı çıkmış dizi filmleri izle.
    Hocam kodi+turkvod eklentisi benim size tavsiyem

• josh-r J kullanıcısına yanıt
    Kodi'yi google marketten yükledim ama turkvod 'u nereden yükleyeceğim biraz detaylı yazar mısın?

Kodi'yi google marketten yükledim ama turkvod'u nereden yükleyeceğim biraz detaylı yazar mısınız ?

Hocamhttp://repo.turkvod.net/ bı adresten zip dosyasını indirerek kurabilirsiniz

• Arkadaşlar merhaba.Hepsiburada kampanyasin me box s aldım.dün kurarken 540 MB güncelleme gelmiş kurdum onuda.Netflix ilk açılırken uzun sürüyor ilgisi varmı güncelleme ile acaba?Birde ürün yavaş gibi ayarlardan yapmam gereken birşey varmı ?

• cellistdogu C kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı yeniden başlat yaptınız mı

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.