Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.212
Cevap
615
Favori
1.224.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zulu123

Bahsettiğiniz sorunlar sanki cihazdan değil yerel ağınızla ilgili sorunlar gibi görünüyor. Her modem/router kablosuz üzerinden iyi bir bağlantı sağlayamayabiliyor. Bende SoL ZTE router ve TP-Link VR2600 modem/router var. Her ikisinde de hem yerel dosyalar hem de internet üzerinden akış sorunsuz. Cihazda sıkıntı olsa buralar yıkılırdı zaten.
    Belki de haklısın bende de TT'netin en son verdiği modemi var.15 metre uzaklıkta (arada 3 oda 3 duvar var) bulunan bilgisayarıma TP link dongel ile sorunsuz (24 mbps) yıllardır kullanıyorum. Bu cihazı kullandığım salonun modeme uzaklığı ise 5 metre, arada sadece bir duvar var. Sıkıntı modem de olabilir mi? Bilmiyorum...ancak cat6 kablo alıp ethernet üzerinden bağlanmayı denemeyi düşündüm ancak keyfim kaçtığı için bir kere daha geri dönüş yapmadım cihaza ve iade ettim bugün.
    Sağlık olsun. Şimdi 100 liraya ANYCAST alıp ufak ufak cep telefonumdan tv'ye bağlancam artık. Herkese iyi keyifler...

• Ben de aldım mi box s ancak Netflix ve youtube yüksek çözünürlük alamadım. Telefonumda 24 mb hız alırken bu üründe alamadım. Modem ile Tv arasında 1 oda var. Ozellikle bluetooth kulaklık bağlayınca facia. Modemin 2.4 ghz bandını destekliyor yalnızca. Muhtemelen o yüzden. Modem ayarlarını falan değiştirdim nafile. Ertesi gün iade ettim ve amazon fire stick 4k aldım. Aynı modem aynı uzaklık ile amazon fire stick de hiçbir sıkıntı yok. Pc ve telefondan hangi hızı aldıysam aynısını aldım. Netflix youtube kodi stremio harika. Bluetooth kulaklık ile en ufak bir sıkıntı yok.
    Henüz almayan ve karar aşamasında olan ve modemi 5 ghz bandını desteklemeyen arkadaşlara fikir olması açısından yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takipmesafesi -- 15 Mayıs 2019; 17:5:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takipmesafesi

Ben de aldım mi box s ancak Netflix ve youtube yüksek çözünürlük alamadım. Telefonumda 24 mb hız alırken bu üründe alamadım. Modem ile Tv arasında 1 oda var. Ozellikle bluetooth kulaklık bağlayınca facia. Modemin 2.4 ghz bandını destekliyor yalnızca. Muhtemelen o yüzden. Modem ayarlarını falan değiştirdim nafile. Ertesi gün iade ettim ve amazon fire stick 4k aldım. Aynı modem aynı uzaklık ile amazon fire stick de hiçbir sıkıntı yok. Pc ve telefondan hangi hızı aldıysam aynısını aldım. Netflix youtube kodi stremio harika. Bluetooth kulaklık ile en ufak bir sıkıntı yok.
    Henüz almayan ve karar aşamasında olan ve modemi 5 ghz bandını desteklemeyen arkadaşlara fikir olması açısından yazdım.
    Wifi 2.4 ile birlikte 5'i de destekliyor diyor özelliklerinde. 11ac teknolojisi de var wifi özelliğinde. FİRE STİCK 4K ile MİBOX'ın özellikleri tamamen aynı, sunduğu teknoloji aynı. Birkaç fark var, mesela bluetooth özelliği fire stick in daha iyi.
    Bence bu fiyatlardaki ürünlerde wifi üzerinden iyi bir sonuç almak zor (apple ürünleri dışında) gibi ethernet üzerinden denemek kalıyor geriye sadece ama kablo ile bağlandıktan sonra ürünün bir anlamı pek kalmıyor. Bilgisayarını , laptopunu tv'ye hdmi kablo ile bağla daha ekonomik iş yapmış olursunuz.
    Daha önce de dediğim gibi keyfekeder bir ürün. Kucağında laptop ile komut verip tv'ye bağlanmak yerine, elinde çikolota tadında bir kumanda ile bu işi yapıyor, daha bir zevk alıyorsunuz. Hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremhan77 -- 16 Mayıs 2019; 10:36:1 >

• Modemimde 5 ghz bant olmadığı için Mi box s wifi bağlantıda çok sorun çıkardı ancak fire stick 4k da en ufak bir problem yok. Youtube 4k görüntüleri takılmadan açıyor ileri sardığımda da hemen cevap veriyor aynı şekilde Netflix de de. Bluetooth kulaklık ve wife bağlantıda hiçbir sorun yok ama mi box çok sorunluydu. Keşke sorunsuz olsaydı xiaomi ürünlerini severek kullanıyorum telefonum dahil.

• Arkadaşlar apk ile yüklediğiniz uygulamaların ana ekrana kısayolunu nasıl yapıyorsunuz?

• Merhaba, bu cihazdan şifresiz ulusal kanalları da seyretmek istiyorum. Bunun için bu kanalların Android TV market uygulamalarını indirip çalıştıran var mı acaba? Ya da Vodafone sanırım çok uygun fiyata TV için temel paket veriyor, acaba uygulaması çalışıyor mu deneyimleyen arkadaşların yorumlarını almak isterim. Sizler başka ne önerirsiniz bu durum için?

• erkutyucel E kullanıcısına yanıt
    TV app repo isimli bir uygulama ile yapabilirsiniz. Youtube'da Scroll kanalında bu konularda çok faydalı videolar var. Bir bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam hayırlı olsun, birşey sormak istiyorum türkcell tv plus yada tivibu kurup tek kumanda ile rahatça kanal dolaşıp izlenebiliyormu. almama sebep olan bir konu tivibu yada türkcell tv ikisinden biri düzgün çalışsın yeter.
  • arkadaşlar mibox s alsam türkcell tv plus yada tivibu kurup kullanabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takipmesafesi

Modemimde 5 ghz bant olmadığı için Mi box s wifi bağlantıda çok sorun çıkardı ancak fire stick 4k da en ufak bir problem yok. Youtube 4k görüntüleri takılmadan açıyor ileri sardığımda da hemen cevap veriyor aynı şekilde Netflix de de. Bluetooth kulaklık ve wife bağlantıda hiçbir sorun yok ama mi box çok sorunluydu. Keşke sorunsuz olsaydı xiaomi ürünlerini severek kullanıyorum telefonum dahil.
    5 ghz bant olmayan tplink modemle aylardır kullanıyorum bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

arkadaşlar mibox s alsam türkcell tv plus yada tivibu kurup kullanabilirmiyim.
    tv+ çok rahat kullanılıyor.
    tivibu bilmiyorum.
  • 2 gündür BluTV uygulaması çalışmıyor bende, öncesi sorunsuzdu. Kaldırıp yeniden kurdum, cihazı yeniden başlattım, verileri, belleği sıfırladım yine aynı. Giriş ekranında, BluTV yazısında öyle donup kalıyor. Netflix, Puhu, Youtube gibi platformlarda bir sorun yok. Sadece bu.
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    peki yasalmı yoksa hani böyle kaçak köçek bir yerlerde apk bulup kurup mu kullandınız ve stabilmi hani yavaşlama takılma vs varmı ? bende alacağım bu yüzden soruyorum.
  • quote:

peki yasalmı yoksa hani böyle kaçak köçek bir yerlerde apk bulup kurup mu kullandınız ve stabilmi hani yavaşlama takılma vs varmı ? bende alacağım bu yüzden soruyorum.
    Üye olacaksınız tabiki.
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    onda sorun yok tabi tabi alıcam üyelik kullanıcam . ama türkcel mi tvbox de kullanmak yasak falan diyip kaldırabilirmi yani resmimi onu anlamaya çalışyıorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem650 -- 17 Mayıs 2019; 17:11:3 >
  • quote:

onda sorun yok tabi tabi alıcam üyelik kullanıcam . ama türkcel mi tvbox de kullanmak yasak falan diyip kaldırabilirmi yani resmimi onu anlamaya çalışyıorum
    sorun yok eğer üyelik paketin birden fazla cihaza kurmana izin veriyorsa cihaz açısından sorun yok.
    Mesela ben tv+ ı kutusuyla salonda kullanıyorum.
    Ayrıca başka bir odada da mi box a tv4 uygulaması kurdum sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkelleci

TV app repo isimli bir uygulama ile yapabilirsiniz. Youtube'da Scroll kanalında bu konularda çok faydalı videolar var. Bir bakmanızı tavsiye ederim.
    Çok teşekkürler. Şimdi tam istediğim gibi oldu. Ana ekranda tüm gerekli içeriklerin kısayolu var artık.

• 8.1 oreo guncelledi dün alır almaz . 1 günlük cihaz. Sürekli wifi kesiliyor. Modem 2.4 GHz netmaster Kablonet. Çözen var mı bu sorunu ? İade edicem yoksa.

• Merhaba hocam mi box s i alalı 2 hafta oldu öncelikle google play den puffin browser ı indiriyoruz sonra aptoide tv programını puffin browser dan indiriyoruz aptoide tv de birçok program mevcut google play de olmayan ordan redbox tv yi indirip yerel ve ulusal tv kanallarını izliyoruz bein sports da dahil maçları iziliyebilirsiniz

• azrailo A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, cihazın siparişini verdim, gelince dediğinizi yapmaya çalışacağım. En kotu ihtimal Turkcell TV plus çalışıyormuş sanırım ona abone olacağım. TV mutfakta kullanılıyor, daha çok sabah haberlerini seyretmek istiyorum o sebeple fazla bir şey ödemek istemiyorum açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.