Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.212
Cevap
615
Favori
1.224.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef hayır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Kodi'yi google marketten yükledim ama turkvod'u nereden yükleyeceğim biraz detaylı yazar mısınız ?
    @frantic035 ın yazdığı gibi
    repo.turkvod.net
    Index of /
    http://repo.turkvod.net
    adresindeki zipi indirip usb belleğe atarak add on yükelme adımlarını uygulayarak yükleyebilirsiniz.
    youtube da bir çok videolu anlatım mevcut. yanlış repoyu kaynak olarak ekleme kısımı ile yüklenmiyor son zamanlarda hata veriyor onun için indirdiğiniz zip ile yükleme adımıyla yapın.

• Merhabalar, 42 sayfanın 42'sini de ince ince okudum,
    Ürünü almadan önce de araştırdım ancak insan alma hevesiyle sorunlara değil youtubedaki incelemelere bakıp geçiyor, kısacası ürünü 3 gün önce aldım,
    LG 47 LM640S tv'mde kullanıyorum ancak;
    Ürünü kullanmaya başladığım anda otomatik gelen güncellemeyi direkt olarak indirdm.
    Ürünü sorunsuz diye addedecekten oğluma Youtube'dan videolar açtım, sıkıntı o anda başladı,
    Video da 1sn donup siyah ekran verip sonra devam ediyor,
    Aynısı netflix de de oluyor, hatta Netflix'de video açmadan daha önizleme ekranında ekran 1 sn. kararıp geri geliyor, internet hızımda problem olmadığını düşünmekteyim. Yaptığım testlerde 22-28 Mbit arası sonuçlar almaktayım.
    Ürünü günün her saati denedim, market harici uygulamalar yüklemedim, Usb Bellek takmadım.
    Ürünü hepsiburada'dan aldım, iade edip etmeme veyahut ürün değişimi talep edip etmeme arasında gidip geliyorum. donma kasma sıkıntılarından bahsedenlere rastladım forumd ancak bu şekilde değildi.
    Yorum ve görüşleriniz benim için çok önemli, şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ROV3R

Merhabalar, 42 sayfanın 42'sini de ince ince okudum,
    Ürünü almadan önce de araştırdım ancak insan alma hevesiyle sorunlara değil youtubedaki incelemelere bakıp geçiyor, kısacası ürünü 3 gün önce aldım,
    LG 47 LM640S tv'mde kullanıyorum ancak;
    Ürünü kullanmaya başladığım anda otomatik gelen güncellemeyi direkt olarak indirdm.
    Ürünü sorunsuz diye addedecekten oğluma Youtube'dan videolar açtım, sıkıntı o anda başladı,
    Video da 1sn donup siyah ekran verip sonra devam ediyor,
    Aynısı netflix de de oluyor, hatta Netflix'de video açmadan daha önizleme ekranında ekran 1 sn. kararıp geri geliyor, internet hızımda problem olmadığını düşünmekteyim. Yaptığım testlerde 22-28 Mbit arası sonuçlar almaktayım.
    Ürünü günün her saati denedim, market harici uygulamalar yüklemedim, Usb Bellek takmadım.
    Ürünü hepsiburada'dan aldım, iade edip etmeme veyahut ürün değişimi talep edip etmeme arasında gidip geliyorum. donma kasma sıkıntılarından bahsedenlere rastladım forumd ancak bu şekilde değildi.
    Yorum ve görüşleriniz benim için çok önemli, şimdiden teşekkür ederim.
    Hocam kutuyu uyku moduna veya kapatma tuşuna basmayın tekrar açılınca donma ve kopma sorunları yaşıyor cihazı yeniden başlatıp tekrar deneyin..

• Its Payne kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim, mi box ı taktığım priz anahtarlı ve başka birşey takılı değil ordan açıp kapatıyorum 2 gündür bi takılma donma olmadı çok şükür. teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Its Payne

Hocam kutuyu uyku moduna veya kapatma tuşuna basmayın tekrar açılınca donma ve kopma sorunları yaşıyor cihazı yeniden başlatıp tekrar deneyin..

Alıntıları Göster
    üstad selamlar..

aynı sorun bende de var cihazı güç düğmesinden kapatıp tekrar açtığımda donmalar yaşanıyor? Çözümü power tuşundan kapatmak değil de direk fişten çekmek mi gerçekten? yani cihazı her seferinde herkes adaptörden mi çıkartıp tekrar takıyor?
  • Narki kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki ayarları yaparak denediniz mi. Bu seçenek sorunu çözmesi lazım
    Ayarlar - Hdmi cec kontrol içerisine girip en üstteki seçeneği ( cec Switch) aktif edin. Sorun düzelecektir..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahcan

Aşağıdaki ayarları yaparak denediniz mi. Bu seçenek sorunu çözmesi lazım
    Ayarlar - Hdmi cec kontrol içerisine girip en üstteki seçeneği ( cec Switch) aktif edin. Sorun düzelecektir..
    akşam deneyeceğim teşekkür ederim
  • Narki kullanıcısına yanıt
    Deneyip yazarsanız diğer arkadaşlarda bilgilenmiş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahcan

Deneyip yazarsanız diğer arkadaşlarda bilgilenmiş olur.
    Evet dediğiniz şekilde yapınca düzeldi çok teşekkür ederim

• Merhaba arkadaşlar, cihazı araştırıyorum ancak almadan önce sormak istediğim bir şey var. Eklediğim fotoğrafta görüldüğü üzere HDMI girişi olmayan Sunny marka bir tvye sahibim. Tvnin üzerinde uydu alıcısı var. Sorum şu: uydu alıcısının üzerindeki HDMI girişlerini kullanarak mi boxu kullanabilir miyim? Uydu alıcısı üzerindeki bu bahsettiğim HDMI girişlerine bilgisayar bağlantısı yapabiliyorum ses ve görüntü sıkıntısız oluyor. Mi boxu da buraya bağlayarak ses ve görüntü sıkıntısı olmadan kullanabilir miyim yoksa bu cihazın illaki direkt olarak televizyona mı bağlanması gerekiyor?
    • Xiaomi Mi Box S • Ana Konu •

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar11tr -- 7 Mayıs 2019; 0:8:13 >

• Arkadaşlar bir sorum daha olacak .netlix ve YouTube dışında film izlemek için hangi uygulama olması lazım ? Film sitelerine nasıl giriliyor? Yardımcı olurmusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: cellistdogu

Arkadaşlar bir sorum daha olacak .netlix ve YouTube dışında film izlemek için hangi uygulama olması lazım ? Film sitelerine nasıl giriliyor? Yardımcı olurmusunuz?
    kodi kullanabilirsin hocam
    https://forum.donanimhaber.com/kodi-kurulum-ve-ayarlari-ana-konu--89718549-41#135721759
  • Terrarium var. Altyazılı yabancı dizi ve filmler için.

• -Ürünü 2 gün önce aldım. İlk aldığım gün cihaz bende hayal kırıklığı yaratır gibi oldu.
    (Dedim "ben zaten hdmı kablo ile bilgisayarımı TV'ye bağlayıp kullanıyorum ne gerek vardı da parayı kıyıp aldın bu meleti".)

- Bir tek kablo sorununu ortadan kaldırıyordu.
    (ancak sıkça bahsedilen wifi sorunlarının çokluğu kaliteli akış ve görüntü adına etherneti zorunlu kılıyor gibi)

-Bir de cep telefonumun görüntüsünü ekrana yansıtma özelliği de ürünü almamda etkili oldu ancak telefonu redmi box'a bağlayınca hayal kırıklığı yaşadım. Görüntü kalitesi bariz fark ediyordu. Bir ara ürün kilitlendi
    (dedim bana kitlediler mi bu ürünü yoksa)

- Ekran falan gitti. Fişi çektim, tekrar kendine geldi ürün
    (bu arızayı sık sık yapacak mı göreceğiz. Şimdilik bir kez ürünün ekranı dondu)

-Hayal kırıklığı sonrası cayma hakkımı kullanıp ürünü iade etmek istiyordum. Dedim şu ürünün özellikleri biraz araştırıp, karıştırayım. KODİ (alternatifimi SPMC uygulaması da var) uygulamasını yükledim. Birçok sinema ve tv, futbol kanalı mevcut. Gerçi bunu pc'mi bilgisayarıma hdmı kablo ile bağlayınca da yapıyordum. Youtube, Facebook video, Puhu tv, Blutv, Netflix (ki bunların zamanla gelişeceği çok malum)

-Bluetooth kulaklığımı, mause (fare) bağladım. Nedendir bilmiyorum bluetooth klavyeyi tanımadı ama. Birden fazla ürün (cep telefonu, kulaklık, fare, klavye) olunca sıkıntı oldu galiba.

- Lafın özeti ürünü iade etmekten esas olarak beni caydıran dün itibariyle CHROME uygulamasının yüklemem oldu. Bluetooth mause ile imleci kontrol edip kumanda ile browser üzerine yazıyorum.
    (Cihazda Android web browser da varmış onu da şimdi buradan öğrendim ancak CHROME un yerine tutacağını zannetmiyorum)

Youtube'de bulunan bir videoda vatandaşın biri yüklemiş. Ben de videoyu izLeyip CHROME kurdum. Normal bilgisayar kullanır gibi TV'den internete giriyorum. Sinema sitelerindeki filmler çözünürlük olarak KODİ'nin birçok eklentisinden daha kaliteli görüntü veriyor diyebilirim. Şimdi tamamen SMART TV'im oldu. Kablo derdi ortadan kalktı ve bir tek kumanda ile (kumandası da bitter çikolata gibi bir şey) oturduğum yerden hem tv hem de bilgisayar olarak kullanıyorum ekranımı.

Derseniz ki "evimde bilgisayar/laptop var, hdmı kablo ile tv'ye bağlanıp bunları yaparım, o kadar para vermeye gerek yok". Saygı duyarım.

Şu da var kablo derdini ortadan kaldıran, elde bir tek kibar, şık (çikolata gibi yiyesi geliyor insanın) ve 3-4 tuşu olan kumanda ile tüm ortamı kontrol eden bir ürün.
    TAMAMEN KEYİF İŞİ BİR ÜRÜN.

• Cihaza apk yükleme yöntemiyle program kurabilen var mı ? Ben yükleyemedim nedense güncellemeyle alakası olabilir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda yazdığım mesajımı silmeyip üzerine birşeyler eklemek istiyorum. Yukarıdaki mesajımda cihazla ilgili tereddütlerimin olduğunu yazmıştım. Beni yanıltmadı. İlk aldığım gün youtube, kodi den film izleyebiliyordum ancak bugün cihaz sıkıntı yaptı iyici. 480 progressive filmi dahi izleyemedim. İnternet bağlantım da aynı, 24 mbps hızla bilgisayar üzerinden filmi yıllardır takılmadan izleyebiliyorum, 1080 p de kasma yapıyordu sadece. Bu cihaz ise 480 p videoları dahi bugün oynatmadı. İyice bunalttı cihaz. Netflix den başka işe yaramaz diyenler vardı. Haklılar galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keremhan77

Yukarıda yazdığım mesajımı silmeyip üzerine birşeyler eklemek istiyorum. Yukarıdaki mesajımda cihazla ilgili tereddütlerimin olduğunu yazmıştım. Beni yanıltmadı. İlk aldığım gün youtube, kodi den film izleyebiliyordum ancak bugün cihaz sıkıntı yaptı iyici. 480 progressive filmi dahi izleyemedim. İnternet bağlantım da aynı, 24 mbps hızla bilgisayar üzerinden filmi yıllardır takılmadan izleyebiliyorum, 1080 p de kasma yapıyordu sadece. Bu cihaz ise 480 p videoları dahi bugün oynatmadı. İyice bunalttı cihaz. Netflix den başka işe yaramaz diyenler vardı. Haklılar galiba.
    usb ethetnet adaptör ile kablolu olarak kullanın interneti.
    film ve dizi izlemek için de stremio kurun.
  • Keremhan77 K kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz sorunlar sanki cihazdan değil yerel ağınızla ilgili sorunlar gibi görünüyor. Her modem/router kablosuz üzerinden iyi bir bağlantı sağlayamayabiliyor. Bende SoL ZTE router ve TP-Link VR2600 modem/router var. Her ikisinde de hem yerel dosyalar hem de internet üzerinden akış sorunsuz. Cihazda sıkıntı olsa buralar yıkılırdı zaten.
  • Keremhan77 K kullanıcısına yanıt
    Dostum internet veya modem ile alakali olabilir.
    cihazda 4kfilmler zaten sak diye acmasi biyana i7 laptopun kastigi canli yayin 4k maclari hic takilmadan izliyorum.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.