Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15.212
Cevap
615
Favori
1.224.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam wifi frekansını değiştirmeyi dener misin? Frekans değiştiği zaman sorunun çözülebiliyor. Eğer o şekilde çözülmez ise , Tıkla bu şekilde bir çözüm bulabilirsin.

• Merhaba arkadaşlar bende bir kaç gün oldu mi box s alalı ama kablosus mouse takılıyor hareket ederken ayarıca birşeyler yazamıyorum harfleri tıklamıyor varmı bunun bir ayarı acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azrailo A kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar dediğiniz şekilde aptoide tv yükledim fakat redbox tv yi yüklemeye geçince yükle diyorum en sonun gelince yüklenemedi diyip atıyor.. apk sını da indirdim aynı şekilde oluyor bir yerde yanlışmı yapıyorum ya da yapmam gereken birşey mi var ?
  • Tv plus uygulaması çok yavaş çalışmıyor mu sizce?
  • iCankat İ kullanıcısına yanıt
    okadar arastirdim okadar cozum aradimki su yazismayi gordugume bile com sevindim, sorun hala devam ediyormu ayni sikinti bendede var naptiysam hicbir bellege yazma erisimi alamiyorum cildiricam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saisfil -- 24 Mayıs 2019; 3:56:53 >
  • • Xiaomi Mi Box S • Ana Konu •

Benim cihazda 4k seçeneği yok bi ayarı mı var acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtulus35

Benim cihazda 4k seçeneği yok bi ayarı mı var acaba.
    televizyonun tüm hdmi girişleri 4k destekli olmayabilir, kullanım kılavuzunda yazar hangi girişlerin desteklediğini.
  • saisfil S kullanıcısına yanıt
    hocam geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama bölümünü pasifse aktif, aktifse pasif yapıp tekrar dener misiniz?
    bende de usb tanımama problemi vardı bu şekilde çözdüm. aynı sorun değil ama belki bir faydası olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: benjanim

8.1 oreo guncelledi dün alır almaz . 1 günlük cihaz. Sürekli wifi kesiliyor. Modem 2.4 GHz netmaster Kablonet. Çözen var mı bu sorunu ? İade edicem yoksa.
    Sizin bu mesajınız benim yukarıda yazdığım mesajı teyit ediyor... Yani birçok kişi bağlantı hızın veya modeminde sıkıntı olduğunu söylese de cihazın modem desteği 11ac teknolojisi olarak gözüküyor ancak zannetmiyorum bu hızı desteklediğini. Çünkü bendeki modem TTNet'in müşterilerine verdiği son güncel cihaz. Evimde bulunan masaüstü bilgisayarıma ARADA 3 ADET YTONG MALZEME DUVAR varken internet hızında hiç bir bağlantı hız düşüklüğü olmadan TP Link dongel ile 24 mbit/sn hızda bağlanıyorum.

Yani cihazın wifi teknolojisi TP Link dongelin işini yapamıyor. Cihazın wifi desteklemesi zayıf ancak BU DURUM CİHAZI MUNDAR YAPMAZ SADECE VASAT KILAR. Eeee geriye ne kaldı ki ben bu ürünü kablosuz bir ürün olması nedeniyle almıştım ancak durum bu olduğu anlaşılınca İADE ETTİM. Ethernet hub'a 100 TL civarı bayılıp bir de kablolu olarak denemek lazım zira kablolu olarak bağlananların sorun yaşamadıklarını söylüyor.

• Arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba? Bu cihazın sürekli wifi kopma problemi var. 15 dkkada bir internet kopuyor tekrar geliyor. Modem ayarlarından kanalı 6 vs yaptım mhz değiştirdim yok. Başka bu şekilde sorun yaşayan varsa nasıl çözdüğü hakkında bilgi verirse sevinirim. Olmazsa cihazı iade edicem çok can sıkıcı bir durum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • criminal039 C kullanıcısına yanıt
    Benim deneyimim şu şekilde oldu, bu cihazı takacağım yerde cep telefonumdan wifi ağına bağlandığımda internette gezinme ile ilgili bir olumsuzluk yaşamıyordum, mi box'ı taktığımda ise aynı hızı alamadım. Sonuç olarak biri mobil deneyim diğeri ise sürekli multimedya indiren bir kutu.
    Sonrasında TP link bir menzil artırıcı alıp da onun 5ghz ağına bağlanınca cihaz her anlamada uçmaya başladı. Yani bazen sinyal seviyesi çok az olmasa da arada mesafe olunca download hızı baya bir düşüyor, bu güçlendirici indirme hızını büyük ölçüde korudu. Ben çok memnunum.
  • bu tür cihazları 2.4 de bağlamamak lazım. şuan 5ghz çok çok iyi sinyal az da olsa iyi hızlarda kullanabiliuyorsun.
  • arkadaşlar, tivibu yada türkcell tv plus için almayı düşünüyorum sizce alsam iş görürmü pişmanlık duyanınız varmı aranızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

arkadaşlar, tivibu yada türkcell tv plus için almayı düşünüyorum sizce alsam iş görürmü pişmanlık duyanınız varmı aranızda
    Cihaz çok güzel ama Turkcell TV+ uygulaması biraz hantal. Bir de bazen uygulamayı kapatsanız da ses gelmeye devam ediyor, ya da sesler üst üste biniyor kısa süre.
    Bir de yukarıdaki yazışmalarda var, internet sinyal ve hızınızın düzgün olması gerekiyor özellikle de TV+ gibi uygulamalarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 31 Mayıs 2019; 13:16:37 >
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    tivibu uygulamasını kullanamıyorsunuz, ama turkcell tv sorunsuz çalışıyor. evde ki uydu alıcıyı kaldırdım ve bir senedir bu şekilde seyrediyorum. hiçbir sorun yaşamadım.
  • Hocam rahat bir kullanımı varmı yani durma takılma vs

• Ücretsiz bir tv uygulaması var mı kullandığınız ? iptv yi alana kadar ulusal kanalları vs izleyebileceğim ?
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Takılma felan yok, stabil sorunsuz çalışıyor. bir yıldan uzun zaman oldu kullanıyorum.
  • poison06 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim cihaz youtube bağlanıyor sıkıntı yok ama google playe bağlanmıyor neden olabilir acaba ?
  • yemin ederim çıldıracam ya her şeye giriyor , play storeye girmiyor internet bağlantısı yok diyor.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.