Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: koboy_901 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.212
Cevap
615
Favori
1.224.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayarlar/uygulamalar/ playstore a girin ön bellek ve belleği temizleyin belki ise yarar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metingns33 M kullanıcısına yanıt
    fabrika ayarına sıfırladın mı, aynı modemden olmak şartıyla farklı bir cihaz (telefon,tablet vb) playstore bağlanıyor mu?
  • Yok hocam tüm dünya genelindeymiş sıkıntı teşekkür ederim ilgilendiğiniz için geçti şuan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba
    iPhone telefonu tv ye yansıtmak ve kumanda olarak kullanmak için bir uygulama önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mİ Box ile iphone telefonunu televizyona yansıtabilirmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARTEGENA

Mİ Box ile iphone telefonunu televizyona yansıtabilirmiyiz.
    Apple/IOS eko sisteminden Androide uygunluk beklemeyin. Apple ın kendi kutuları var herkes bilir. Adı da Apple TV. Sadece Apple tv ile iPhone telefon görüntüsünü tv ye aktarabilirsiniz.
    Apple ayrı bir eko sistemdir. Bir androd cihazla Apple cihazı bluetooth ile bile konuşturamazsınız, cihazdan cihaza dosya bile aktaramazsınız. Yardımcı bir pc ile ancak mümkün olabilir.

• Merhaba
    Arkadaşlar mi box s e güncelleme gelmiyecek mi. 5 Ocak güvenlik güncellemesini kullanıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erkutyucel E kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜR EDERİM
  • İnternet web sitelerine nasıl giriliyor. Uygulamamı indirmek gerekiyor ?
  • kablowebtv yüklenebiliyor mu bu cihaza?
  • arkadaşlar benim sorunum cihazın 1 gün sonra takılmaya başlaması. Okadar çok takılmaya başlıyorki hiç birşey yapılamıyor. Cihazın fişini çekip tekrar takıyorum kullanıyorum daha sonra kapama tuşuna basıyorum. Sanırım uyku modu gibi birşeye geçiyor. Ertesi gün gelip kullanmak istediğim zaman başlıyor takılmaya. Fişini çekene kadar aynı şekilde. Bu sorunla karşılaşan oldu mu?
  • XII.Nicksiz kullanıcısına yanıt
    Güç tuşuna basılı tutunca restart seçeneği geliyor. Arada bir bunu kullanın. Kablo sök taka gerek yok. Cihaz uzun süre açık kalınca şişiyor kesinlikle.

Benim de en çok rahatsız olduğum konu, Kodi de uygulamadan atmalar olması. Dizinin ortasında ana menüye dönüyor.

ayarlar - hdmi cec sekmesine gelin ordaki üç seçeneğide aktif edin sorun kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

ayarlar - hdmi cec sekmesine gelin ordaki üç seçeneğide aktif edin sorun kalmaz.
    selamlar teşekkür ederim bu ayarları yapınca sorun düzeldi.
    rica ederim, aynı sorunla bende çok uğraşmıştım. forumdan nikini hatırlamadıgım bir arkadasın cevabıyla kurtulmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 15 Haziran 2019; 22:42:41 >
  • poison06 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bu şekilde kurtuldum.

• @orhanyor . :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwtr -- 17 Haziran 2019; 14:38:28 >
  • Arkadaşlar en güncel en son çıkmış halini en uyguna nerden alabiliriz ? yurtdışı yurtiçi dahil.
  • mrb arkadaşlar bu cihaza aynı anda 2 bluetooth kulaklık bağlanıyormu denedim ikiside bağlı görünüyor ama birinden ses geliyor öneriniz varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Arkadaşlar en güncel en son çıkmış halini en uyguna nerden alabiliriz ? yurtdışı yurtiçi dahil.
    Yurt disindan ucuz gibi gorunsede gumruk vergisiyle fiyati yukseliyor

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.