Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.158
Cevap
49
Favori
183.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran goruntusu aldiginizda gozukmemesinin nedeni sorunun donanimsal olmasi.
    Gonderirseniz Ekran degisimi gerekir.
    Killanici hatasi mi yoksa garantili mi degisir bilemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

BL ve TWRP dediğiniz şey nedir arkadaşlar?

• Arkadaşlar mi max 2 kullanıcısıyım ahize sesi cok az geliyor. Hoparlör ve kulaklık normal ama ahize çok kısık bu problemle karşılaşan varmı. Nasıl duzelte bilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar mi 5s konusuna da yazmistim, bugun esime telefon alacagim. Kendisi fotograf kismini cok kullaniyor. Kamera konusunda (ozellikle selfie) mi max 2 gecer not alirmi yoksa mi 5s e mi yonlenmeliyim?

Bir yandan buyuk ekran ve 64 gb depolama cezbediyor ama diger yandan kamera esimin olmazsa olmazi. Sizin fikriniz neler, 1 2 saate kadar siparis vermek istiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

Arkadaslar mi 5s konusuna da yazmistim, bugun esime telefon alacagim. Kendisi fotograf kismini cok kullaniyor. Kamera konusunda (ozellikle selfie) mi max 2 gecer not alirmi yoksa mi 5s e mi yonlenmeliyim?

Bir yandan buyuk ekran ve 64 gb depolama cezbediyor ama diger yandan kamera esimin olmazsa olmazi. Sizin fikriniz neler, 1 2 saate kadar siparis vermek istiyorum..

Kameraya önem veriyorsanız mi5s daha iyi olacaktır.

• mı max 2 almayı dunusunuyorum hattım vodafone acaba band 20 desteği varmı ???

• didici D kullanıcısına yanıt
    Gec cevap için kusura bakmayın. Son uygulamaları göster tuşuna basınca sol üst tarafta ekranı bol tuşu çıkıyor .oradan yapıyorsunuz. Erdi beyin imui 9 incelemesini izlemenizi tavsiye ederim.

• gentleman_ kullanıcısına yanıt
    BL Bootloader kilidinin kısaltması. Bazı firmalar dışardan rom yüklenmesin yada başka işlemler yapılmasın diye, kitliyor.

TWRP custom rom yada modları yüklemeniz için gereken custom bir arayüz. Root etmek için genelde gerekir.

Kısaca bu şekilde, daha detaylı bilgi için googlea bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Telefondan almak istiyordum.vazgeçtim.nedeni 1.kamera vasat demekki.2,Radyo yok.geriye ne kaldı?

• Merhabalar, babam içinde bende Mi Max 2 aldım.

Kamerası hoşuma gitmedi gece çekimleri kötüydü.

Ama telefon yağ gibi akıyor. Miui 9 yükledim.

Çok hoş. +9 olayını da yaptım telefonlar düzeldi.

Büyük olması ve şuana kadar takılmaması babamında çok hoşuna gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammet0707

Bu Telefondan almak istiyordum.vazgeçtim.nedeni 1.kamera vasat demekki.2,Radyo yok.geriye ne kaldı?

5300mAh batarya, stereo hoparlör, usb type-c + quick charge, 2160p@30fps + 720p@120fps video kaydı vs vs. Fiyatını fazlasıyla hak eden bir cihaz kısacası. Siz kamera konusunda iyi performans bekliyorsanız daha yüksek meblağlar içeren yada aynı fiyat segmentinde kamerası iyi fakat bir çok özellikten feragat etmiş bir cihaz alabilirsiniz tabi.
  • muhammet0707 M kullanıcısına yanıt
    Radyo var

• 2yumurta1sucuk 2 kullanıcısına yanıt
    Google'dan da bakmıştım, bir de burada sorayım dedim. Yanıt için teşekkürler. Anlaşılan benim gibi çok karıştırmayan, geldiği şekilde sadece güncelleme alarak kullananlar için çok gerekli değil.

Bu telefon hoşuma gitti siparişimi verdim, gelmesini bekliyorum. Büyük ihtimalle altı gün içinde elimde olur.

Elimde GM Discovery var, bu rom olayını araştırıken buna yapayım bar dedim ama güncel şeyler bulamadım.
  • Merhaba ben de cihazı alarak aranıza katıldım bir şey danışmak istiyorum. Hafıza kartı kullandığım için sim kartı slot 2ye taktım. Dışarda internette gözle görülür bir yavaşlık var genel olarak çekmiyor gibi. Bir de 2dir sim kart etkinleştirmek için yurtdışına mesaj gönderilmelidir vb birseyler diyip 0,83 tl kesiyor hattan neden olabilecekleri hakkında bilgisi olan var mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ka_za

Merhaba ben de cihazı alarak aranıza katıldım bir şey danışmak istiyorum. Hafıza kartı kullandığım için sim kartı slot 2ye taktım. Dışarda internette gözle görülür bir yavaşlık var genel olarak çekmiyor gibi. Bir de 2dir sim kart etkinleştirmek için yurtdışına mesaj gönderilmelidir vb birseyler diyip 0,83 tl kesiyor hattan neden olabilecekleri hakkında bilgisi olan var mıydı?

Sizde virus filan var bence.

• mı max 2 almayı dunusunuyorum hattım vodafone acaba band 20 desteği varmı ???

Kimse bilmiyor ??

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: ka_za

Merhaba ben de cihazı alarak aranıza katıldım bir şey danışmak istiyorum. Hafıza kartı kullandığım için sim kartı slot 2ye taktım. Dışarda internette gözle görülür bir yavaşlık var genel olarak çekmiyor gibi. Bir de 2dir sim kart etkinleştirmek için yurtdışına mesaj gönderilmelidir vb birseyler diyip 0,83 tl kesiyor hattan neden olabilecekleri hakkında bilgisi olan var mıydı?

Sizde virus filan var bence.

Hocam naptın 2 gün oldu daha alalı başka yazanlar da var da internette net bir çözüm bulamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende ve baska bir arkadasimda oyle bir sey olmadi. Taktik calisti yani.

Bendeki global versiyon sarj aletide avrupa tipi

• Mi Max 2 aldık Kipa'dan 1.279 TL ye içinde kulaklık ve priz dönüştürücü çıkmadı normal midir?

Çok güzel telefon.

• Ment kullanıcısına yanıt
    Kulaklık çıkan duymadım zaten, ben hb den aldım şarj aleti zaten normal bizim priz için uyumlu olandan çıktı, dönüştürücüye gerek kalmadı yani, ama bir yerde(muhtemelen ilk sayfalarda) senle aynı soruyu soran olmuştu, yani bazıları parayla satmak için dönüştürücü vermiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.