Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2S #Ana Konu# (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
12
Favori
59.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Version: 8.9.13 (MIUI10) Global Beta Geldi

en.miui.com
    404 Not Found
    http://en.miui.com/download-343.html

indirme adresi;

http://bigota.d.miui.com/8.9.13/miui_MIMIX2SGlobal_8.9.13_4590eb1e00_9.0.zip

• ender E kullanıcısına yanıt
    Bu arayüz sıkıntısı kesin çözülmüş mü bir bilgi varmı bu konuda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar son güncelleme ile ses kalitesi bende cok kötü oldu. Karşi tarafın sesi cok derinden ve boguk gelmeeye basladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 14 Eylül 2018; 12:49:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son guncelleme sonrasi fm acilmiyor. umsarim ren yakin zamanda beta versiyon biter tam suurm cikar.
  • MIUI10 kararlı rom geldi
  • Global kararlı 10.0.2.0 (Android 8)

http://bigota.d.miui.com/V10.0.2.0.ODGMIFH/miui_MIMIX2SGlobal_V10.0.2.0.ODGMIFH_ddc8dcd78e_8.0.zip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu indirip yuklesek diger updateler gibi veri kaybi vb gibi bir sorun olmadan hayata devam edebilir miyiz?

edit: birde 8.9.13 (MIUI10) android 9 idi bu 8 nasil oldu bu is anlamadim tam olarak. riske girip yuklemeyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juba09 -- 17 Eylül 2018; 21:47:14 >
  • MIUI global kararli rom geldi arkadaslar. Ben yukeldim su an icin iyi batarya performasini ve video cekerken ki ses kalitesini merak ediyorum ve bunlari gozlemlicem. Sizinde yorumlariniz nasil merak esiyorum

Xiaomi Mi Mix 2S  #Ana Konu#

• Ben de dün yükledim. Bataryada iyileşme var gibi geldi. Diğer geliştirmeleri görmek için biraz daha kullanmak lazım ama şimdilik memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu siteden
    www.mi.com
    Product Authentication
    https://www.mi.com/en/verify/#/en/tab/imei
    cihazınızı kontrol edebilirsiniz. Global mi diye ?
  • çin tatili öncesi son güncelleme yarın gelecek ondan sonra 9 Ekime Kadar tatile giriyorlar sanırım

Düzeltme - Tayland bölgesine geçişte yüz kilidinin kaybolması durumu (POCO F1 / Pocophone F1)
    Düzeltme - Pilin yüzde gösterge yeri değiştirildi ve ağ tipi göstergesiyle yakın hale geldi (Tüm aygıtlar)
    Düzeltme - Sızıntı uygulaması otomatik olarak tüm cihazlara yüklenmesi (Tüm aygıtlar)
    Düzeltme - Ekran bildirim panelinin dönüşü ilk olarak saat PM / AM gösterir (Tüm cihazlar)
    Düzeltme - Donanım testinde arka kamera hatası (Tüm cihazlar)
    Düzeltme - Bazı uygulama simgeleri bildirim panelinde gösterilmiyor (Redmi Note 5 (Global) / Redmi Note 5 Pro (Hindistan))
    Düzeltme - whatsapp Bildirimi yeni mesaj bilgileri ile örtüşme sorunu (Tüm cihazlar)
    Düzeltme - Ses çubuğundaki metinlerin Rusçaya çevrilmesi(Tüm aygıtlar)
    Düzeltme - Ses düzeyi panelindeki bazı karakterlerin Rusçaya çevrilmesi (Tüm aygıtlar)
    Düzeltme - Mi mağazası çalışmıyor sorunu (Tüm aygıtlar)
    Düzeltme - Ses düzeyi panelindeki anormal görüntülerin düzeltilmesi (Tüm aygıtlar)
    Düzeltme - "Özel Mesajlaşma Ayarları" metin boyutunun en düşük XS e düşürülmesi (Tüm aygıtlar)

• Anti-RollBack Kontrolu için :
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-cihazlarda-anti-rollback-kontrolue-konu-guencellendi.29345/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 20 Eylül 2018; 11:15:32 >
  • Çin tatili önce son Global Açık Beta Miui10 Versiyonudur, 9 Ekime Kadar Güncelleme Yok
    Version: 8.9.20 (MIUI10) Size: 1.7G Yayınlandı,

http://bigota.d.miui.com/8.9.20/miui_MIMIX2SGlobal_8.9.20_8f2e175c08_9.0.zip
  • Arkadaşlar, sıfır mi mix 2s, siyah 64 gb, kapalı kutu, kayıtsız, global versiyon, ne kadar eder acaba? Bir fikriniz var mı.

• 8.9.20 sürümünde farkettiğim birşey video kalitesi seçenekleri eksilmiş Xiaomi Mi Mix 2S  #Ana Konu#

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liquido02

8.9.20 sürümünde farkettiğim birşey video kalitesi seçenekleri eksilmiş
    120fps geri kaldırdılar... bir acıklama yok ama sanırım
  • Arkadaşlar merhaba, temmuzun 2 sinde yurtdı?ından mi mix 2s siparişi vermiştim, o zaman dolar kuru sabitti, henüz kriz vurmamıştı, 2500 tl ye anlamıştım, tabii kriz nedeniyle askıya uğradı telefon işi, dün haber geldi 2800 tl ye teslim ediyorlar, global versiyon, 6/64 siyah renk. Ben umudumu yitirdiğim için redmi note 5 pro almıştım tabii. Şimdi ne yapsam sizce, mi mix 2s i teslim aldıktan sonra açıp kullansam mı, yoksa redmi note 5 pro ile mi devam etsem. Çok hevesim vardı mi mix 2s için ama, böyle olumsuz bir durum yaşayınca soğumuştum açıkcası, kafam çok karışık, nedir sizin düşünceniz.

• Liquido02 kullanıcısına yanıt
    Bende menu bu sekilde.

Xiaomi Mi Mix 2S  #Ana Konu#

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Arkadaşlar merhaba, temmuzun 2 sinde yurtdı?ından mi mix 2s siparişi vermiştim, o zaman dolar kuru sabitti, henüz kriz vurmamıştı, 2500 tl ye anlamıştım, tabii kriz nedeniyle askıya uğradı telefon işi, dün haber geldi 2800 tl ye teslim ediyorlar, global versiyon, 6/64 siyah renk. Ben umudumu yitirdiğim için redmi note 5 pro almıştım tabii. Şimdi ne yapsam sizce, mi mix 2s i teslim aldıktan sonra açıp kullansam mı, yoksa redmi note 5 pro ile mi devam etsem. Çok hevesim vardı mi mix 2s için ama, böyle olumsuz bir durum yaşayınca soğumuştum açıkcası, kafam çok karışık, nedir sizin düşünceniz.
    Arkadaşlar nedir düşünceniz bu konu hakkında.
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Bence iyi fiyat, burada 3500 civarına satıyor telefoncular. Ben de 2S almayı düşünüyorum fakat kararsızım biraz. Mi 8 mi alsam diyorum onun yerine. Çentiğe takılmıyorum, fakat çene kısmının da o kadar kalın olması hoş gelmiyor. Mix serisi daha cazip geliyor tasarım olarak. Ama bir de ön kamera olayı var. Fotoğraf çok çekmiyorum, fakat yüz tanıma kullanmak istiyorum. Mi A1'de MIUI 10 ile yüz tanıma kullanıyorum, çok karanlık olmadığı sürece hafif ışıkta bile tanıyor, çok hoşuma gitti.

Mix 2S kullanıcıları, yüz tanıma nasıl cihazda?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.