Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2S #Ana Konu# (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
12
Favori
59.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de aynı uygulamadan kendilerine bildirdim ama servisinize söyleyin tarzı birşey yazdılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Liquido02 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bana da o şekilde mesaj geldi

elimde redmi note5 de var aynı şekilde KVK garantili onda öyle bir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 27 Eylül 2018; 20:8:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sefaMseven kullanıcısına yanıt
    Ben kendilerinede mail attım ama bir dönüş alamadım.

• Yaklaşık bir buçuk ay önce Cepport tan Kvk garantili olarak aldığım cihazı keyifle kullanıyorum. Miui 10 güncellemesini de yaptım. Güncellemeden sonra batarya performansı daha da arttı. Hızı da gayet iyi seviyede. Ekran hareketleri ile birlikte iPhone X tadında kullanıyorum. Eşimde iPhone X kullanıyor. Kamerası ondan çok daha iyi. Aynı görüntüleri her iki cihazda da çekiyoruz. Eşim her seferinde mix 2s e hayran kalıyor. Kullandıkça daha da seviyorum cihazı. Şu ana kadar çok memnunum bence piyasadaki en iyi cihazlardan biri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahiro M kullanıcısına yanıt
    Hocam benim miuı 10 dan sonra 8 saat aldıgım ekran süresi 6 buçuk civarına düştü. Düzenlenmesi gereken ayarlar falan mı var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 27 Eylül 2018; 22:3:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Hocam miuı 10 size oto olarakmı geldi yoksa siz rom felanmı attınız naptınız?

Ben 2 aydır kullanıyorum ama hiç güncelleme gelmedi cihaza hala miuı 9 da telefon otomatik olarak miuı 10 dagıtılacakmı bir bilginiz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapGood -- 30 Eylül 2018; 21:36:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapGood

Hocam miuı 10 size oto olarakmı geldi yoksa siz rom felanmı attınız naptınız?

Ben 2 aydır kullanıyorum ama hiç güncelleme gelmedi cihaza hala miuı 9 da telefon otomatik olarak miuı 10 dagıtılacakmı bir bilginiz varmı?
    Ben kvk garantili, direk global rom üretimli olandan aldım. Root, rom işlerine girmedim hiç. 1 kez miui9 da güncelleme geldi. Geçenlerde de miui 10 otomatik geldi güncellemeler kısmına. Mıuı10 dağıtılacak sanırım ama Çin'de tatile girilmişti sanırım aksaklık olmus olabilir sonuçta herkese aynı anda gönderilmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Hocam banada bir kere telefonu aldigimda geldi size geldiyse banada miuı 10 güncellemesinin gelmesi yakındır heralde 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: RapGood

Hocam banada bir kere telefonu aldigimda geldi size geldiyse banada miuı 10 güncellemesinin gelmesi yakındır heralde 😀
    Miui10 globalı telefonununuz üzerinden aşağıdaki linkten indirip güncelleyebilirsiniz.

en.miui.com
    MIUI ROM for Mi MIX 2S - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
    http://en.miui.com/download-343.html

• ender E kullanıcısına yanıt
    hocam en üsttekini indirip kurmaya calıssam telefon brick midir nedir öyle bişiler oluyomuş yanlış olursa o olay olmaz dimi bu konulara hakim degilim.
  • Konu stop etti iyimi. Neden bu mix serisi popüler olamıyor anlamıyorum.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    1. Seriden sonra mix serisi benim açımdan öldü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

1. Seriden sonra mix serisi benim açımdan öldü :)
    Gerçekten mix 1 bambaşka bir telefon. Fakat mi 8 yerine neden insanlar mix 2s i tercih etmiyor anlayamıyorum. Donanım aynı, fazlası var eksiği yok, tasarım her ne kadar göreceli olsa da mix 2s özgün bir tasarıma sahip, ama gel gör ki esamesi okunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Gerçekten mix 1 bambaşka bir telefon. Fakat mi 8 yerine neden insanlar mix 2s i tercih etmiyor anlayamıyorum. Donanım aynı, fazlası var eksiği yok, tasarım her ne kadar göreceli olsa da mix 2s özgün bir tasarıma sahip, ama gel gör ki esamesi okunmuyor.

Alıntıları Göster
    Mi Mix den çokmu kötü ki Mi Mix2s ? neden Mi Mix bambaşka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Mi Mix den çokmu kötü ki Mi Mix2s ? neden Mi Mix bambaşka ?

Alıntıları Göster
    Yok hocam, tabiki donanım, kamera, kullanım konforu vs. mix 2s çok önde, mix 1 öncü bir telefondu, daha agrasif bir yapısı vardı.

64 gb garantisiz, sıfır, mix2s buldum 2700 tl ye, alınır mı sizce ? nasıl fiyat ? kapalı kutu, kayıtsız.
  • Arkadaşlar varsın başkaları kullanmasın. Ayrıcalıklı olalım işte fena mı:)
    Hazır yazmışken bizim cihaza uygun kaliteli kılıf bulabileceğim bir yer var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahiro

Arkadaşlar varsın başkaları kullanmasın. Ayrıcalıklı olalım işte fena mı:)
    Hazır yazmışken bizim cihaza uygun kaliteli kılıf bulabileceğim bir yer var mıdır?
    AliExpress en güzeli

• Bugün Kapalı Beta Olarak Miui10 8.10.9 Güncellemesi geldi

MIUI 10 8.10.9 GlobalROM Changelog

Kilit ekranı, Durum çubuğu, Notificationshade
    Optimizasyon - Bildirim çubuğu kısayol geçişi düzenleme sayfasını optimize edin, doğrudan açma / kapama kısayol geçişini destekleyin (09-26)
    Fix - Kılıf modu kilit ekranı arabirimi sorununu gösterme (09-28)
    Düzeltme - Yanlış parmak izi hala başarılı bir şekilde kilitlenebilir (09-28)
    Düzeltme - Çağrı sırasında parmak izinin kilidi açılamıyor (09-28) Yeni - SOS acil durum yardım işlevinin ayarlanması(09) -25)
    Yeni - yüksek riskli fonksiyon açma hatırlatıcısı ve hızlı kapanma kılavuzu (09-26)
    Yeni - [Mi Service] girişi, size Xiaomi servis ve yardım sağlamaya hazır (09-26)
    Düzeltme - Uygulama ekran görüntüsü bölünmüş ekran modunda boş gösteriliyor (09-26)
  • Türk telekom sorununu çözebilen var mı? Model ismi kayıtlı değil diye 4.5g paketler gözükmüyor ayrıca haftalık verdiği hediyelerde cihaz 4g gözükmediği için çok kötü veriyor. Kendilerini aradım bugün durumu anlattım cihazı sisteminize ekleyin diyorum bana dediği imei uygulamaya yansımıyor . Oysa anlamadığı cihaz sistemde olmadığı için hiçbir şey gözükmüyor. Ama anlatamıyoruz.

• TurkTelekom sorunu malesef aynen devam... Bızım Telefonları TurkTelekom tanımamakta ısrarcı :)

Arkadaşlar Global Beta Sürümü Herkese Geldi.. Link Aşağıda;

en.miui.com
    MIUI ROM for Mi MIX 2S - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
    http://en.miui.com/download-343.html

http://bigota.d.miui.com/8.10.11/miui_MIMIX2SGlobal_8.10.11_1fa84413a2_9.0.zip

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.