Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2S #Ana Konu# (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
12
Favori
59.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpesifikBrush

Bence iyi fiyat, burada 3500 civarına satıyor telefoncular. Ben de 2S almayı düşünüyorum fakat kararsızım biraz. Mi 8 mi alsam diyorum onun yerine. Çentiğe takılmıyorum, fakat çene kısmının da o kadar kalın olması hoş gelmiyor. Mix serisi daha cazip geliyor tasarım olarak. Ama bir de ön kamera olayı var. Fotoğraf çok çekmiyorum, fakat yüz tanıma kullanmak istiyorum. Mi A1'de MIUI 10 ile yüz tanıma kullanıyorum, çok karanlık olmadığı sürece hafif ışıkta bile tanıyor, çok hoşuma gitti.

Mix 2S kullanıcıları, yüz tanıma nasıl cihazda?
    Hocam bir inceleme videosunda denk gelmiştim, kameranın alt kısımda olması yüz tanımanın daha hızlı çalışmasında olumlu etkisi varmış. Mi 8 bana nedense hiç güzel gelmiyor, ısınamadım bii türlü şu mi8 e, mi mix 2s tasarım ve ergonomi olarak çok çok önde bence, sadece mi 8 kadar popüler bir model değil, bana göre de böyle olması daha iyi tabii.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Telefonumı ters çevirip deniyorum, hakkaten iyi çalışıyor. Olumlu etkisi olduğunu söyleyemem, fakat hiç fena değil. Kablosuz şarj olayı da artı benim için, hep kullanmak istemişimdir. Kararımı verdim sanırım :D

Mix 3 düşünüyordum aslında da, kamera büyük ihtimal kızaklı olacak. Kılıf olayı sıkıntı olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Telefonumı ters çevirip deniyorum, hakkaten iyi çalışıyor. Olumlu etkisi olduğunu söyleyemem, fakat hiç fena değil. Kablosuz şarj olayı da artı benim için, hep kullanmak istemişimdir. Kararımı verdim sanırım :D

Mix 3 düşünüyordum aslında da, kamera büyük ihtimal kızaklı olacak. Kılıf olayı sıkıntı olur diye düşünüyorum.
    Mix 3 ün hem gelmesi uzun sürer, hem ilk geldiğinde fiyatı çooook yüksek olur.
  • quote:

Bence iyi fiyat, burada 3500 civarına satıyor telefoncular. Ben de 2S almayı düşünüyorum fakat kararsızım biraz. Mi 8 mi alsam diyorum onun yerine. Çentiğe takılmıyorum, fakat çene kısmının da o kadar kalın olması hoş gelmiyor. Mix serisi daha cazip geliyor tasarım olarak. Ama bir de ön kamera olayı var. Fotoğraf çok çekmiyorum, fakat yüz tanıma kullanmak istiyorum. Mi A1'de MIUI 10 ile yüz tanıma kullanıyorum, çok karanlık olmadığı sürece hafif ışıkta bile tanıyor, çok hoşuma gitti.

Mix 2S kullanıcıları, yüz tanıma nasıl cihazda?
    Yüz tanıma bende baya hızlı çalışıyor karanlıkta bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım olarak Mix2s cidden çok iyi telefon... son versiyon ile bataryasıda ciddi manada iyileşti gibi bugun ikinci gün bataryam şu saat itibari ile %45 lerde...
    ama birde pocophone f1 denemek isterdim açıkcası...
  • Şarj olarak gerçekten çok iyi duruma geldi benimde. Dün %44 seviyesi kaldığında 5 saat ekran kullanımı aldım

• Arkadaşlar ben telefonu ala 1.5 2 ay olucak hiç güncelleme gelmedi global kararlı sürüm yazıyor bana neden güncelleme gelmiyor hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapGood -- 24 Eylül 2018; 23:17:11 >
  • 10.0.2.0 Kararlı Sürüm versiyonu olması gerek

en.miui.com
    404 Not Found
    http://en.miui.com/download-343.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Tasarım olarak Mix2s cidden çok iyi telefon... son versiyon ile bataryasıda ciddi manada iyileşti gibi bugun ikinci gün bataryam şu saat itibari ile %45 lerde...
    ama birde pocophone f1 denemek isterdim açıkcası...
    Hocam pocophone u yakından gördüm de öyle pek merak edilecek, yada mix 2s den geçilecek bir telefon değil. En büyük artısı fiyatı, başka bir esprisi yok telefonun.

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Hocam pocophone u yakından gördüm de öyle pek merak edilecek, yada mix 2s den geçilecek bir telefon değil. En büyük artısı fiyatı, başka bir esprisi yok telefonun.

Alıntıları Göster
    fiyatıda pek turkıyede ucuz değil anlamadım ki ? Mix 2s den daha pahalı rakam koymuşlar sahibinden.com da...
  • quote:

fiyatıda pek turkıyede ucuz değil anlamadım ki ? Mix 2s den daha pahalı rakam koymuşlar sahibinden.com da...

Alıntıları Göster
    Nedense mix serisi çıktı çıkalı ne teknoloji kanalları, ne elden getirip satanlar çok üzerine düşmüyor mix serisinin, varsa yoksa mi serisi, çok ilginç gerçekten. Ben mi 8 i de inceleme fırsatı buldum ama telefonun hiçbir albenisi yok, neden bu kadar sevildi anlayamadım, halbuki mix 2s şahane bir tasarıma sahip, donanıma sahip ama esamesi okunmuyor, kadıköy de mi 8 kaynıyor telefoncularda, birinde de mix 2s yok.

• quote:

Nedense mix serisi çıktı çıkalı ne teknoloji kanalları, ne elden getirip satanlar çok üzerine düşmüyor mix serisinin, varsa yoksa mi serisi, çok ilginç gerçekten. Ben mi 8 i de inceleme fırsatı buldum ama telefonun hiçbir albenisi yok, neden bu kadar sevildi anlayamadım, halbuki mix 2s şahane bir tasarıma sahip, donanıma sahip ama esamesi okunmuyor, kadıköy de mi 8 kaynıyor telefoncularda, birinde de mix 2s yok.

Alıntıları Göster
    evet malesef bunu bende anlamış değilim resmen cihaz kör doğdu, mi5 ile aynı zamanlarda çıkan mi5s e olduğu gibi.. ama cidden mix 2s şahane bir telefon... keşke bu boyutta bir telefona 4100Mah batarya koysalardı.. aynı boyuttakı poco ya bile 4100mah koymuşlar... 4100Mah ile telefon muhtemelen 3 gün şarj süresi verirdi.. son guncelleme ile bile 2 günümü rahat kurtarıyor...

• quote:

evet malesef bunu bende anlamış değilim resmen cihaz kör doğdu, mi5 ile aynı zamanlarda çıkan mi5s e olduğu gibi.. ama cidden mix 2s şahane bir telefon... keşke bu boyutta bir telefona 4100Mah batarya koysalardı.. aynı boyuttakı poco ya bile 4100mah koymuşlar... 4100Mah ile telefon muhtemelen 3 gün şarj süresi verirdi.. son guncelleme ile bile 2 günümü rahat kurtarıyor...

Alıntıları Göster
    Ben mi mix 1 kullanırken de durum aynıydı hocam, mix 2 de de aynı oldu, mix 2s de de aynı. Mix serisinin kaderi bu. Valla ben hâlâ unutamıyorum mix 1 i, keşke satmayıp bir kenara koysaymışım.

• quote:

Ben mi mix 1 kullanırken de durum aynıydı hocam, mix 2 de de aynı oldu, mix 2s de de aynı. Mix serisinin kaderi bu. Valla ben hâlâ unutamıyorum mix 1 i, keşke satmayıp bir kenara koysaymışım.

Alıntıları Göster
    bakalım Mi Mix3 nasıl olacak ? Ama şuda var Xiaomi çok fazla telefon modeli çıkartmaya başladı nerdeyse Samsunglaştı iyice neyin ne olduğunu ben bile karıştırıyorum artık.. Halbuki 3-4 model belirle kendine her yıl onları update et geç... bu nedir abi mi8 mi8lite mi8se mi8lth vs..vs

• quote:

bakalım Mi Mix3 nasıl olacak ? Ama şuda var Xiaomi çok fazla telefon modeli çıkartmaya başladı nerdeyse Samsunglaştı iyice neyin ne olduğunu ben bile karıştırıyorum artık.. Halbuki 3-4 model belirle kendine her yıl onları update et geç... bu nedir abi mi8 mi8lite mi8se mi8lth vs..vs

Alıntıları Göster
    Evet sonuna kadar haklısınız, bu kadar çesit ileride biz kullanıcıların çok başını ağrıtacak, güncelleme işi sarpa saracak, bu kadar çok modeli nasıl tek tek optimize edip, kontrol edip güncelleme verecekler...

• ender E kullanıcısına yanıt
    Hocam bu güncelleme olayını otomatik vermiyolarmı? Bizim elle kurmamızmı gerek telefona.

• MIUI 9'dan, OTA güncellemesi gelince 1 hafta önce MIUI 10.0.2.0 sürümüne geçtim. Şarj daha hızlı bitiyor. Performans anlamında bi artı göremedim. Hatta aksine uygulama geçişlerinde vs ufak takılmalar basladı. Şarj yüzde 10 un altına inince takılmalar daha da artıyor. Umarım düzeltirler.
  • şöyle bir durumla karsılasan varmı 1 mesaj gelmesine ragmen whatsapp da surekli 2 yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormak

şöyle bir durumla karsılasan varmı 1 mesaj gelmesine ragmen whatsapp da surekli 2 yazıyor
    Hocam aynı sorun mi8 de de var, sorun mıuı 10 un bir hatası, yakında güncelleme ile düzeltirler sanırım.

• KVK garantili olarak satılan cihazlardan alıp Türk Telekom online işlemlerde cihazı tanımlı olarak gözüken varmı acaba ?

online işlemler de telefon marka ve modeli çıkmıyor 4g paket alinmiyor bu nedenle

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.