Şimdi Ara

Xiaomi Mi smart scale 2 (Akıllı tartı) Almayı düşünenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar , Xiaomi Mi smart scale 2 (Akıllı tartı) Almayı düşünenler varsa kısaca açıklamada bulunayım ,

Mi Fit uygulaması sayesinde akıllı telefonlar üzerinden takip edilebilen Mi Smart Scale 2 Akıllı Baskül, kilo ile birlikte vücut kitle endeksi, yağ oranı kas ve kemik yoğunluğu gibi değişkenleri de hesaplar. Tüm verileri Mi Fit aracılığıyla kayıt altına Xiaomi Mi Smart Scale 2 düzenli kilo takibi yapanlar ve zayıflamaya çalışanlar için oldukça kullanışlı ,

Ayrıca Yağ oranı ölçme özelliği sayesinde Spor salonlarında yapılan Ölçüm işlemini Artık dilediğiniz zamanda evde yapabiliyorsunuz.

Benim en çok hoşuma giden özelliği ise Kilonuzu günlük ölçerken grafik ile haftalık , aylık ve yıllık olarak kilo değişimlerinizi görebiliyorsunuz.

Hassas ölçümleri de yapabildiğiniz bu tartı 50gr-150kg arası ölçüm yapabiliyor. Piyasada 150 TL gibi satılan tartı bence işinize çok yarar.

Konuyla ilgili kısa bir videoda hazırladım , izleyebilirsiniz.

TEKNO WORMyoutube
    Xiaomi Mi Akıllı Tartı 2 - Smart scale 2 ile kilonuz kontrol altında
    https://www.youtube.com/watch?v=NbKQujFICFk&feature=youtu.be

Kısaca ürün Özellikleri;

Bluetooth: V4.0
    Materyal: ABS, Cam
    Ekran: LED
    Fonksiyonlar:
    Kilo Ölçümü
    Vücut Yağ Oranı
    Kas Yoğunluğu
    Vasküler Yağ Seviyesi
    Bazal Metabolizma
    Kemik Kütlesi
    Boyut: 30 x 30cm
    Ağırlık: 1.63kg

• 2.versiyonunu yeni aldım, cihazı eşleştirip telefon ekranında kilomu görüyorum ama ertesi gün tekrar tartıldığımda ekrana kilom yansımıyor, bluetooth açık ve mi fit uygulaması da açık olmasına rağmen kilom canlı canlı ekranda gözükmüyor neden olabilir bilginiz var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.