Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.682
Cevap
184
Favori
496.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seyirtürk ü kodi ye kurmalıyım yoksa kendi appini mi indireyim ?

Fire TV Stick için
  • Xiaomi stick için kodi ye turkvod ve seyirtürk ü kurabildim sonunda gayet düzgün ve hızlı çalışıyor ,kurulum için nette güncel bilgiler var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi TV Stickte mouse toggle calistiramadim. Mi TV Stick'te telefonsuz mouse aktif etmenin bir yolunu bilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Seyirtürk ü kodi ye kurmalıyım yoksa kendi appini mi indireyim ?

Fire TV Stick için
    Her ikisi de olur. Bu biraz da zevk meselesi.

Kendi app sini kurmak ve kullanmak daha pratik.

Ses sitemi kullananlar için KODI ses sertifikalarını sorgulamadığı için daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Android Tv box larda, PC lerdeki gibi BIOS pili bulunmuyor.

Bütün and. tv box larda her açılışta ağ üzerinden saat aktif hale getiriliyor.

Bu cihazda da ağ üzerinden sağlanan saati aktif et seçeneğini seçmek gerekiyor.
    Hospost ta da saat ayarı yapılabiliyor. Yada bu sorun üçüncü taraf uygulamlarla çözülür.
    Enteresan bir şekilde saat ayarı "ağ üzerinden sağlanan saati kullan" seçili olmasına rağmen Hotspot kullanınca cihaz yeniden açıldığında (gücü kestikten sonra) saati otomatik olarak ayarlamıyor. 2 farklı telefonun Hotspot'u ile denedik (biri Vodafone, biri TT hatlı) ve sonuç aynı oldu. Mesajımda bahsettiğim gibi Hotspot ile kullanabilmek için gücü kestikten sonraki her açılışta saat ayarlarını önce manuel olarak ayarlayıp sonra tekrar "ağ üzerinden sağlanan saati kullan" yapınca ancak cihaz internet bağlantısını sağlıyor. Evdeki modemin Wifi ile bağlanınca böyle bir sorun olmuyor. Gerçi mesajımda bahsettiğim gibi RT-205 modemin Wifi sinyalini cihaz görmedi bile. Ancak modem değiştirince çalıştı.

• Selamlar,

- Kumanda icin app var mi? Firestick gibi

- disaridan izin verip kurdugum appler sistemde gozukmuyor. Neden olabilir? Silme ekraninda varlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pinokkyo kullanıcısına yanıt
    Deneyecegim disaridan app kurdugunuzda app bolumunde gozukuyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alvarez kullanıcısına yanıt
    Dışardan kurmaya gerek yok hocam. TV stick google play store'dan aratın çıkar.
  • Hayir mesela taraftar tv apk, aptoide gibi google playde yer almayan appleri kurmak istiyorum. kuruyorum aciliyor ancak cikinca uygulamalar bolumunde cikmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim bilmediğim başka bir yöntemi yoksa eğer Google Play'de olmayan hiçbir uygulama ana sayfada gözükmez. All Apps bölümünde gözükür.
  • İçeri odaya bir TV almak gerekti, ben de kullanmadığım 32" monitörüme mi stick aldım. Sadece Netflix ve Youtube için kullanacağım ve 1080p fazlasıyla ihtiyaç karşıladığı için gayet memnunum. Ancak şimdi monitörü duvara asacağım ve hem elektrik kablosu hem de stickin kablosu sarksın istemiyorum. Display port ya da mini display porttan enerji alabileceğim bir dönüştürücü şekli var mıdır? Bütün işi monitörün arkasında çözmek ve muhtemel kablo kirliliklerini ortadan kaldırmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sardaukar

İçeri odaya bir TV almak gerekti, ben de kullanmadığım 32" monitörüme mi stick aldım. Sadece Netflix ve Youtube için kullanacağım ve 1080p fazlasıyla ihtiyaç karşıladığı için gayet memnunum. Ancak şimdi monitörü duvara asacağım ve hem elektrik kablosu hem de stickin kablosu sarksın istemiyorum. Display port ya da mini display porttan enerji alabileceğim bir dönüştürücü şekli var mıdır? Bütün işi monitörün arkasında çözmek ve muhtemel kablo kirliliklerini ortadan kaldırmak istiyorum.
    mi stick FHD nin enerji tüketimi çok düşük.
    HDMI üzerinde de güç alabiliyor.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    malesef almadı, şimdilik kullanmadığım bir 10000mah'lik powerbank sakladım tv arkasına ama uğraşmak istemediğimden kalıcı ve az kablolu bir çözüm arıyorum
    google playden NEBULA MANAGER yükleyin. Bu managerda ana ekranda gözükmeyen programları gösterebiliyorsunuz. Kullanımı için youtube a bakabilirsiniz.
  • Öncelikle iyi günler. Odamda bulunan monitör için bir tane TV box almak istiyorum. Uygun fiyatlı olduğu için bu ürün dikkatimi çekti. Ama ürünle ilgili kafamda bazı soru işaretleri var. Bu yüzden dolayı aranızda kullanan kişilere birkaç sorum olacak.

1-) Anladığım kadarı ile ürünün bir Jak girişi yok.
    Varsa da bunun hakkında bir bilgi bulamadım. Ürüne aranızda Bluetooth kulaklık veya hoparlör bağlayan oldu mu ? Olduysa performansı nasıl idi kopmalar var mıydı ?

2-) Ürünü ses desteği olmayan herhangi bir monitöre bağlayan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carrey kullanıcısına yanıt
    Ben Bluetooth kulaklık bağladım sıkıntısız çalışıyordu

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.