Bildirim
Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yanlış yazdım. HDMI değil de USB den güç alınabiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Sardaukar
malesef almadı, şimdilik kullanmadığım bir 10000mah'lik powerbank sakladım tv arkasına ama uğraşmak istemediğimden kalıcı ve az kablolu bir çözüm arıyorum
5V gerilim 500 M.A akım alınabiliyor. Anakartların çoğunda USB biriminde koruma vardır ve siz fazla akım çekmeye kalkarsanız kendini korumaya alabilir fakat yanma ihtimali de anakarta bağlı olarak mevcut. Mi Stick in güç tüketimi düşük.
Bu tür bir çoklayıcı işgörür.
https://phoneyue.en.alibaba.com/product/60747162325-805777550/5Pin_Mini_USB_OTG_Cable_Mini_B_Male_to_USB_A_Female_Data_Sync_Cord_USB_A_Male_Power_Supply_Lead_Line_for_Mobile_Phone_Tablet.html
-
-
Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Chrome yok zaten inmiyor. Aptoide uzerinden firetv indirdim ama uyumsuz mouse cikmiyor search verip secemiyorsun yani.
mutlaka yolu vardir ama mouse kullanimi sart
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Armut piş ağzına düş yapıyoruz. Choreme de yüklenebilir, Puffin de başka bir tarayıcı da.
miki üstad açıkça anlatıyor.
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/145441097
Herhangibir tarayıcıdan apk olarak yüklemek gerekir.
Ya da PC den bir USB ile de connect play yüklenebilir. -
Selamlar, hızlıca geçmiş sayfalara baktim ama göremedim, mi stick e bein connect yüklenebiliyor mu acaba ? Smart TV de sorun yaşıyorum,çözülmezse sorun bundan alip ucuz yollu işi cozeyim diyorum...
Yukleniyo ama bi mouse uygulamasi da yuklemeniz lazim. Cunku uygulama arayuzu icin kumanda yetersiz kaliyor. Veya almayi dusunenler icin asagidaki kumandayla tamamen mi tv stick ekranina hakim olabilirsiniz. aliexpress.comUS $8.73 35% OFF|G10BTS Bluetooth kablosuz hava fare jiroskop akıllı uzaktan kumanda G10 Xiaomi akıllı TV Mibox yangın sopa Android TV kutusu|Uzaktan Kumandalar| - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005001264900415.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorky -- 13 Eylül 2020; 23:42:18 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Mi stick 4k dan ses çıkmayınca tivoo 4k siparişi geçtim. -
Hocam bu kumanda ile stick eleştirmesi nasıl yapılır?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bluetoothla baglayarak cesitli tus kombinasyonlariyla sanirim. Asagidaki videoda anlatiyor. Ama maalesef rusca. TV Box & Mini PCyoutubeG10S BT AIR MOUSE BLUETOOTH 5.0 / БЛЮТУЗ ВОЗДУШНАЯ МЫШЬ С ФУНКЦИЕЙ ИК ОБУЧЕНИЯ КНОПКИ ПИТАНИЯ ОБЗОРhttps://www.youtube.com/watch?v=ZQkbEq5eHzQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorky -- 14 Eylül 2020; 8:31:49 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Benim bir sorum olacak, benım tv Philips ama Android TV değil. Cihazı hdmi ye taktım fakat sinyal yok dedi, hiçbir sekılde menuye girmedi, sorun nedir sizce
Guc kablosu bagli hocam degil mi? Kucuk beyaz isik yaniyor mu?
Yanıyor hocam. TV im akıllı ama Android değil
Tv onemli degil. Hdmi 1 2 kacsa cikmasi lazim hocam.
Hocam, hdmi cıkıyor ama sinyal yok diyor
Cihazı kumandadan açıyor musun? Veya kumandaya pil taktın mı?
Yunus hocam, pil taktım, cihazı görüyor, beyaz bir Led ışık yanıyor cihaz üzerinde
İyi bir karar. Hayırlı olsun.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X