Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.682
Cevap
184
Favori
496.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aletle aynı telefondaki play olsun olmasın uygulama apk indirip tarayıcıyı teldeki gibi kullana biliyor muyuz?
  • BATE41 kullanıcısına yanıt
    Kumanda yetersiz kaliyor. Mouse uygulamalari veya gyrolu mouse ozellikli bir bluetooth kumanda gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar merhaba mi tv stick aldim. Tv usb’sinden enerji aliyor ancak wifi sorunlu. 1.5 mbit veriyor evde 100mbit internet var. Kodem ile arasinda neredeyse 3 metre var oldukca yakin ancak 2.4g dahi cekmiyor hicbir islem yapamiyorum. Modemin yanindaki tv’de sorunsuz. Oneriniz var mi? Hayalkirikligi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemor

Bu fiyatlara nereden alıyorsun hocam ?

Alıntıları Göster
    N11den
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnspnky

Arkadaslar merhaba mi tv stick aldim. Tv usb’sinden enerji aliyor ancak wifi sorunlu. 1.5 mbit veriyor evde 100mbit internet var. Kodem ile arasinda neredeyse 3 metre var oldukca yakin ancak 2.4g dahi cekmiyor hicbir islem yapamiyorum. Modemin yanindaki tv’de sorunsuz. Oneriniz var mi? Hayalkirikligi oldu
    Modemin Dual band olması önemli.

Ethernetli usb çoklayıcı ile sorun çözülür, performans artar.

Düşük fiyatlı ve MiBox S te kullananlar var.
    Stick te kullanmak için micro USB yi normal USB ye çeviren bir kablo kullanmak gerekir.
    monofiyat
    MF Product Shift 0493 Dönüştürücü Hub Usb 3.0 Hub Gri
    https://www.monofiyat.com/mf-product-jettpower-0493-donusturucu-hub-usb-3-0-hub-gumus-p-10849

Fiyatları biraz yüksek Ugreen den başka TP-link te olur.

Stickte çevre birimleri kısıtlı olduğu için bu şekilde bir düzen kurulunca WIFI-BT sinyal çakışma, sesli kumandadaki ses kalitesi sorunları aşılabilir ve ayrıca istenilen başka bir kumandanın donglu takılabilir.
    Bir akış cihazına göre daha esnek kullanım olur.

• Chrome ve Firefox yükledim.

Ancak mouse cursoru olmadığı için kullanamıyorum.

Uzaktan kumanda web sayfasında yukarı aşağı gezinmeye izin veriyor ancak mesela adres satırına giremediğim için herhangi bir site açamıyorum, adres satırı bir türlü aktif olmuyor. Chrome'da giriş ekranında rastgele bir şeylere tıklıyorum, açıyor, örneğin ebay sitesini getiriyor.

Amacım online dizi-film izlemek.

Puffin browser indirdim, sık kullandığım siteye girmeyi denediğimde "500 Error" hatası veriyor, "VPN veya Server ile IP adresi ile giriş yapmayınız" yazısını görüntüleyip sayfayı açmıyor.

Express VPN yüklü geliyor cihazda ancak aktif değil.

MiTV Stick ile online film/dizi imkanımız var mı, yolu ve yöntemi nedir?
  • oklawa kullanıcısına yanıt
    stremio uygulamasını yükleyin. cihaza chrome yükleyin ilk olarak. chrome ile "stremio apk" aratın. APKPURE sitesinden indirin yada stremio nun kendi sitesinden... youtube ta araştırın, tüm dünyadaki film diziler online ayağınıza gelsin.
  • mahoretti kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

İki gündür aramadığım şey kalmadı, bu uygulama tam ihtiyacımı görecek.

İlk olarak "The Boys" izlemek istedim, Add-On eklemem gerekti, Pirate-Bay eklentisini yükledim. Altyazı olarak da Türkçe seçtim (her dizi veya film de türkçe seçeneği bulamayabilirim), font boyunu ayarladım.

Şıkır şıkır çalışıyor.

Şu an bu cihaz bir anlam kazandı.
  • AC@DC kullanıcısına yanıt
    Ekstra bir indirimin varsa bilemem de n11 mi box s fiyati 450 TL civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: lemor

Ekstra bir indirimin varsa bilemem de n11 mi box s fiyati 450 TL civarı
    bonus kampanyası ve hediye çeki il miboxı 360a aldım.
  • ben de aldım trendyoldan bugün elime ulaştı ama kumandanin mouse gibi kullanilmamasi şok etti beni. sene olmuş 2020 hala sol sağ aşağı yukarıyla kumanda kullanıcaz. onun dışında şimdilik iyi gibi herşey.

• mahoretti kullanıcısına yanıt
    Chrome nasıl yüklediniz acaba?
    Bende desteklenmeyen uygulana diyor

• Ne bir tarayıcı yükleyebildim ne bir arama motoruna girebildim ne tel.de bğendiğim slçuksport, connectplay gibi uygulamaları gibi apkları yükleyebildim.
    Hatta yansıtmayı bile yapamadım. Sözde çok övülen chromecast var. Hiçbir şekilde telefonumdan yansıtmada arayınca bulamıyor aleti. Az biraz izledim birşeyler, reklam geliyor kapatamıyorsun. Bluetoothla bir dosya atamıyorsun internet arama zaten yukarıda bahsettiğim gibi işlev dışı.

İlk defa Xiomiden aldığım bir aletten bu kadar mutsuzum. Çok kısıtlı bir alet. Kullanımı Bu derece zor olmamalıydı. Şuanda kadar aldığım için pişmanım. Youtube ve netflix hariç (ikisini de tvde izlemek için almadım) bir işe yarayacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BATE41 -- 26 Eylül 2020; 16:44:3 >
  • Puffin tv browser kurdum internete girebiliyorum
    Air screen programıyla da iPhone u tv ye yansıttım

• Arkadaşlar sıkıntısın wifiye girdiğim cihaz ne yaparsam yapayım %100 doğru olan şifremi hatalı diye kabul etmiyor ve nete giremiyorum

Ne modemin ne de başka birşeyin ayarını değiştirmemiştim. Ne yaptıysam yapayım şifremi kabul etmiyor .

Başına gelen var mıdır?

• Şifrede nokta var mı?

• Bu cihaza mause klavye vs nasıl bağlanır?
  • MeTeN kullanıcısına yanıt
    apkpure sitesinden örnek olarak versiyonu V83.0.4103.106 ve sürümü "armeabi-v7a" olan APK dosyasını indirebilirsiniz. APKX ve APKS dosyaları olmaz. APK olmalı...
  • BATE41 kullanıcısına yanıt
    İlk önce bu alete bir BLUETOOTH klavye/mouse lazım. Ne için lazım derseniz, Netflix Prime video veya youtube için değil de sonradan yüklenen bazı programlar için lazım. İçinde reklamlar çıkıyor programlarda onları kapatmak için mesela... Yada bazı programlar mobil için yapılıyor TV için değil ama android uzayında buraya da yüklenebildiğinden bazı seçimler kumandadan değil de mouse ile olmalı. Genel sorun bu yoksa siz dışardan bişey yüklemeseniz mouse/klavye ihtiyacınız yok. Ama androidin olayıda bu özgürlük...

Ben mi Box s kullanıyorum. Arkadaşıma da Stick modelini aldık. Bende bluetooth lu klavye vardı. Arkadaşıma da 50 TL lik wireless ufak klavyelerden aldık ama çalıştıramadık çünkü klavye bluetooth değil usb ile çalışması gereken yere takılması gerekiyormuş sonradan farkettik. Değiştirdik kendi aramzda sorun çözüldü. Stick ile bluetooth klavye sorunsuz bağlandı. Ben de usb aparatı miBox a taktım, sıkıntı yok.

Google Drive içine bir klasör oluşturdum önceden gerekli yükleme apk dosyaları için.
    Arkadaşıma bu programları yüklemem gerekti İlk olarak "x-plore file manager" yükledim google play den. Bu program ile google drive hesabına erişebiliyorsunuz ve oradaki dosyaları rahatlıkla sisteminize kuruyorsunuz. Mibox ta usb ile çözüyorduk bu işleri bunda mecburen bu şekilde...

Android TV Remote Control uygulaması yine google Play de var ve mouse şeklinde olmasa da kumandasız olarak telefonunuzda cihaza müdahale edebiliyorsunuz.

• Yeni gelen güncellemeyi (678 MB) indiriyor ama kurarken hata veriyor yüklemiyor. Sizde de bu sorunu yaşayan var mı?
    Son sürümü yükleyemedim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.