Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.682
Cevap
184
Favori
496.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TV+ android tv uygulamasinda tv yayini kaldirdi diye biliyorum. Siz izleyebiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorky -- 1 Ekim 2020; 23:20:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pinokkyo kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten mi box s almadım tv stick aldım. Stick için işlevsel, kullanımı kolaylaştıran veya cihazdan yararlanacağım hizmetleri artıran neler var onları öğrenmek istiyorum.

• gorky G kullanıcısına yanıt
    Hocam tv+ çok iyi bir uygulama ama ücretli

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    O zaman biraz sabır ve çaba gerekiyor hocam. Çünkü en önemli nokta mi TV stick 'te hem usb girişi yok hem de kapasite çok düşük

• shad0w S kullanıcısına yanıt
    Browserdan dizi izleyebiliyor muyuz ?

• hiç denemedim hocam. netflix üyeliğim varken gerek görmedim. bu cihazın gücünün yeteceğini sanmıyorum o işe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biraz cahilce olacak ama cihazda yüklü gelen playstore var değil mi?
    play.google.com
    1.1.1.1: Faster & Safer Internet - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudflare.onedotonedotonedotone
    birde linkini verdiğim vpn i kurmayı dener misiniz ona göre cihazı satın alacağım. Verdiğim vpn Cloud un mutihiz hızlı ve bedava vpn i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 2 Ekim 2020; 14:11:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinokkyo

O zaman biraz sabır ve çaba gerekiyor hocam. Çünkü en önemli nokta mi TV stick 'te hem usb girişi yok hem de kapasite çok düşük
    Hocam ben bunları bilerek aldım zaten. Benim istediğim bu cihazı kullanırken olmazsa olmaz diyeceğiniz uygulamalar neler onu öğrenmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Arkadaşlar biraz cahilce olacak ama cihazda yüklü gelen playstore var değil mi?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudflare.onedotonedotonedotone birde linkini verdiğim vpn i kurmayı dener misiniz ona göre cihazı satın alacağım. Verdiğim vpn Cloud un mutihiz hızlı ve bedava vpn i.

Arkadaşlar bi ilgilenir misiniz

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    Hocam demek ki aynı kafadanız. Bu konu aslında tamamen sizin ihtiyaçlarınızla alakalı bir şey. Benim önceliğim 1- Netflix 2- Amazon Prime (ki bu ikisi zaten cihaza gömülü bir şekilde geliyor. 3- Youtube (bu da cihaz içine gömülü geliyor ancak premium üyesi değilseniz reklamlar sizi sinir hastası yapabilir.) 4- Bein Connect (tabi bunun için de üyelik şart.)

Youtube sizin de önemliyse ve premium üyesi değilseniz cihaza Smart YouTube TV kurun reklamsız youtube keyfini çıkarın.

Bu 4 uygulama bana yetiyor da artıyor bile. İleride başka bir uygulamaya ihtiyaç duyarsam o zaman bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorky

Hocam bein connectin android tv uygulamasi cikti ama 4 ekran uyeliginiz yoksa bir anlami yok. Dolayisiyla onu google playden indirip yuklemenizin bir ankami yok. Bein connectin android (cep) uygulamasinin apksini indirip yuklemeniz lazim. Arayuz dokunmatik ekran dusunulerek olusturuldugu icin kumanda yetersiz kaliyor. Android Box Remote uygulamasiyla cep telefonunuzu mouse gibi kullanip maclari izleyebilirsiniz. Gayet stabil calisiyor.
    Choremecast ile Bein Connect i telefondan ekrana yansıtmayı deneyin. Telefon kapatılsa da gösterim devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Arkadaşlar ilk sayfayı okudum ama bir rehber göremedim. Mi tv stick için olmazsa olmaz kurmam gereken programlar nelerdir? Netflix ve Prime yanında sürekli kullandığım Stremio kuracağım, telefondan remote programı önerilmiş onu kuracağım. Başka neler önerirsiniz? Sanırım bazı programların apklarını bulmam için bir browser kurmam gerek.

Stremio
    Remote
    Browser
    ?
    En önemlisi browser.
    Puffin, Choreme, firefox gibi tarayıcılar kurulabiliyor.
    Hangi uygulamaları kullanacağız sizin zevkinize kalmış.

Videoyu bulması kolay olsun diye 1. mesaja ekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HerShaf

Browserdan dizi izleyebiliyor muyuz ?
    İzlenebiliyor. Fakat Film ve dizi programlarından izlemek daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinokkyo

Hocam demek ki aynı kafadanız. Bu konu aslında tamamen sizin ihtiyaçlarınızla alakalı bir şey. Benim önceliğim 1- Netflix 2- Amazon Prime (ki bu ikisi zaten cihaza gömülü bir şekilde geliyor. 3- Youtube (bu da cihaz içine gömülü geliyor ancak premium üyesi değilseniz reklamlar sizi sinir hastası yapabilir.) 4- Bein Connect (tabi bunun için de üyelik şart.)

Youtube sizin de önemliyse ve premium üyesi değilseniz cihaza Smart YouTube TV kurun reklamsız youtube keyfini çıkarın.

Bu 4 uygulama bana yetiyor da artıyor bile. İleride başka bir uygulamaya ihtiyaç duyarsam o zaman bakarım.
    Cihaza bir browser kurmak gerekiyor.
    Tarayıcı olmadan olmaz.
  • Beyler bu cihazda hiç vpn kullanmayı denediniz mi? Denediyseniz hangi vpn?

• Video/ses senkron sorunu.

Cihazı sevdim, ancak YouTube veya streamio ile birşeyler izlerken ses çok geriden gelmeye başlıyor.

Örneğin streamio'dan Lalaland izledim, başta sorun yoktu, sonlara doğru çığırından çıktı.

YouTube çalma listelerinde de aynı sorunu yaşatıyor.

EDİT:
    Stick 1080p modeli, smart olmayan fullhd Samsung televizyona hdmi ile bağlı, televizyonun usb portundan besleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oklawa -- 4 Ekim 2020; 1:3:0 >
  • Cihazı bugün aldım fakat bazı problemler var, birincisi bağlantı hızı düşük, 50mb hızım var hız ölçümü yapınca 15mb çıkıyor evdeki diğer cihazlarda sorun yok. İkinci olarak online dizi film izleyecek bir program storede bulamadım. (Stremio harici).

• Biz de 1 hafta denedik cihazı fakat hem prime da hem de netflixde olan takılmalar can sıktı. Pek tavsiye etmiyorum(Tüm cihaz ve app güncellemeleri tam ve cihaz adaptörden güç alıyorken)..

• weneorn kullanıcısına yanıt

Bir kaç yıldır chromecast 3. Nesil kullanıyorum. Xiaomi Mi TV stick alayim dedim ve dün aldım ama maalesef chromecast deki hızı seriligi bu cihazda göremedim. Chromecast in bundan farkı örneğin iptv veya dizi film applarin cep tele kurulu olması gerekliliği. Tv de görüntü başladımi tel yine boşta kalıyor yine cebinizi ayriyetten kullanıyorsunuz ekran yansıtma değil yani. Kısacası fuzuli para verdim bu alete :)

• Beyler bu cihaza uyumlu bir ethernet Adapter linki verebilir misiniz? Bari İnternet hızını artıralım.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.