< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorky -- 1 Ekim 2020; 23:20:9 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorky -- 1 Ekim 2020; 23:20:9 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 2 Ekim 2020; 14:11:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar bi ilgilenir misiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oklawa -- 4 Ekim 2020; 1:3:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Biz de 1 hafta denedik cihazı fakat hem prime da hem de netflixde olan takılmalar can sıktı. Pek tavsiye etmiyorum(Tüm cihaz ve app güncellemeleri tam ve cihaz adaptörden güç alıyorken).. |
Bir kaç yıldır chromecast 3. Nesil kullanıyorum. Xiaomi Mi TV stick alayim dedim ve dün aldım ama maalesef chromecast deki hızı seriligi bu cihazda göremedim. Chromecast in bundan farkı örneğin iptv veya dizi film applarin cep tele kurulu olması gerekliliği. Tv de görüntü başladımi tel yine boşta kalıyor yine cebinizi ayriyetten kullanıyorsunuz ekran yansıtma değil yani. Kısacası fuzuli para verdim bu alete :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |