Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.682
Cevap
184
Favori
496.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pinokkyo

Hocam uygulamayı hem telefona hem de cihaza ayrı ayrı kurup aşağıdaki görselde yer alan search butonu ile telefon ve cihazı birbiriyle eşleştirmeniz gerekiyor.

Alıntıları Göster

Teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muslucus

Çok teşekkür ederim, nasıl kurabileceğime dair bir kaynak link vs. Varsa paylaşabilirseniz çok memnun olurum

Hocam ben de bu dostumuzun mesajı ile kurmuştum cihaza.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/145783380

• Kısıtlı deneyimimi cihazı düşünen arkadaşlar için paylaşayım

Ürünün menü geçişleri bazen (hep değil bak bazen) minik beklemeler yaratsa da genel olarak akıcı çalışıyor bu yönüyle çok memnun kaldım. Mi Box'tan geçenler belki aradaki farka kafayı takacaktır ama benim gibi ilk defa bu cihazı kullanıyorsanız akıcılığı gayet beğeneceksiniz.

Üründe usb yok apk vb yüklemek zor olur diye düşünüyordum, x-plore uygulamasından server kısmına kendi masaüstündeki apk klasörümü eşitlediğim mega hesabımı bağladım. Klasörüme ne atsam direk bulut hesabına upload olup mi stick üzerinde görünüyor. Bu konuda rahat olabilirsiniz usb'ye ihtiyacınız yok bu tarz bir işlev için.

Uygulama seçeneği oldukça fazla olduğundan kafanızı karıştıracak çok seçenek var ama ürüne sadece stremio bile kursanız parasının hakkını veriyor.

Kumandayla uğraşmak istemiyorsanız yukarıda ss'si verilen programın ücretli sürümünü 2-3 liraya alırsanız airmouse'a dönüşen bir telefon sunuyor ki işinizi çok kolaylaştırıyor.

Isınma sorunu var deniyordu ben nedense kayda değer amanın bu cihaz yanıyor dediğim bir sıcaklık yakalamadım.

Çok kompakt. At cebe götür kankinin tv'sine tak iptv'den maçını izle. Netflix gecesi yap. Koca kutu taşımak zorunda kalmıyorsunuz. Çoğu tv'de usb üzerinden alınan güç yetiyor zaten. Minik ponçik bir alet.

Ürünün bilmiyorum ben mi çözemedim ama kapanmama sorunu var. Kapatma tuşuna basınca modemde bağlı cihazlar kısmında hala duruyor. Bir süre tvde gezindikten sonra geçiş yapınca stick cihazını ekran koruyucu modunda basıyoruz bu olayı sevmedim ama kumanda bluetooth ile çalıştığı için sistemi kapatmıyor olabilir diye düşündüm kendimce. Neyse buradan bir eksi yedi.

TV'si 4k desteklemeyen arkadaşlar için oldukça güzel bir mi box alternatifi, mantıken 4k kullanamıyorsanız mi box s ile arasında minik bir hız farkı kalıyor ona da pek gerek yok diye düşünüyorum. (Üstüne basıyorum 4k desteklemiyor ise gerek yok. 4k destekliyor ise mi box alın zaten)

Ben 250 tl'ye aldım. Şu zamanda 250 liraya netflix ne amazon lisanslı bir cihazı zaten zor buluruz. O yüzden gerekli programları kurduğunuzda sizin için bulunmayacak nimet şu cihaz.

EKLEME: Kodi Türkvod kurmak için güncel repo adresi ve uzantısını bulma ve yükleme kısmını çözemedim. Yardım kabul edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 8 Ekim 2020; 1:58:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Kısıtlı deneyimimi cihazı düşünen arkadaşlar için paylaşayım

Ürünün menü geçişleri bazen (hep değil bak bazen) minik beklemeler yaratsa da genel olarak akıcı çalışıyor bu yönüyle çok memnun kaldım. Mi Box'tan geçenler belki aradaki farka kafayı takacaktır ama benim gibi ilk defa bu cihazı kullanıyorsanız akıcılığı gayet beğeneceksiniz.

Üründe usb yok apk vb yüklemek zor olur diye düşünüyordum, x-plore uygulamasından server kısmına kendi masaüstündeki apk klasörümü eşitlediğim mega hesabımı bağladım. Klasörüme ne atsam direk bulut hesabına upload olup mi stick üzerinde görünüyor. Bu konuda rahat olabilirsiniz usb'ye ihtiyacınız yok bu tarz bir işlev için.

Uygulama seçeneği oldukça fazla olduğundan kafanızı karıştıracak çok seçenek var ama ürüne sadece stremio bile kursanız parasının hakkını veriyor.

Kumandayla uğraşmak istemiyorsanız yukarıda ss'si verilen programın ücretli sürümünü 2-3 liraya alırsanız airmouse'a dönüşen bir telefon sunuyor ki işinizi çok kolaylaştırıyor.

Isınma sorunu var deniyordu ben nedense kayda değer amanın bu cihaz yanıyor dediğim bir sıcaklık yakalamadım.

Çok kompakt. At cebe götür kankinin tv'sine tak iptv'den maçını izle. Netflix gecesi yap. Koca kutu taşımak zorunda kalmıyorsunuz. Çoğu tv'de usb üzerinden alınan güç yetiyor zaten. Minik ponçik bir alet.

Ürünün bilmiyorum ben mi çözemedim ama kapanmama sorunu var. Kapatma tuşuna basınca modemde bağlı cihazlar kısmında hala duruyor. Bir süre tvde gezindikten sonra geçiş yapınca stick cihazını ekran koruyucu modunda basıyoruz bu olayı sevmedim ama kumanda bluetooth ile çalıştığı için sistemi kapatmıyor olabilir diye düşündüm kendimce. Neyse buradan bir eksi yedi.

TV'si 4k desteklemeyen arkadaşlar için oldukça güzel bir mi box alternatifi, mantıken 4k kullanamıyorsanız mi box s ile arasında minik bir hız farkı kalıyor ona da pek gerek yok diye düşünüyorum. (Üstüne basıyorum 4k desteklemiyor ise gerek yok. 4k destekliyor ise mi box alın zaten)

Ben 250 tl'ye aldım. Şu zamanda 250 liraya netflix ne amazon lisanslı bir cihazı zaten zor buluruz. O yüzden gerekli programları kurduğunuzda sizin için bulunmayacak nimet şu cihaz.

EKLEME: Kodi Türkvod kurmak için güncel repo adresi ve uzantısını bulma ve yükleme kısmını çözemedim. Yardım kabul edilir.

Eğer cihazın güç kablosunu tv nin usb sine takarsaniz tv kapanınca cihaz tam olarak kapanıyor. Takılmalar oluyor demişsiniz, cihaz ayarlarından hdmi CEC ayarlarını açarsanız takılma ortadan kalkıyor. Bende box ile bu arasında kaldım ve stick tercih ettim. 4k ya ülkemiz şartlarında hele bu İnternet kapasitesi ile gerek yok bence. Stick in işlemcisi boxdan daha güçlü, box unda rami 2gb bu cihazın 1gb. Haliyle bu tür cihazlarda ramdan daha çok işlemci önemli, bir tercih sebebim de bu oldu. Stremio ve seyirturk adlı uygulamaları kurunca cihaz gerçekten hakkını verdi. Ayrıca cihaza apk atmak için send files to tv adlı program yeterli oluyor. Birde fx file Explorer adlı program gerekli onuda kurunca usb gerek kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 8 Ekim 2020; 10:20:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shad0w

bugün biraz uğraşıp Mi Stick'i adam ettim.

Smart Youtube (reklamsız YT için, apk olarak indirdim)
    Aptoide Tv (uygulamalar indirmek icin, apk olarak indirdim)
    Send Files To Tv (apk'leri Mi Stick'e atmak için, cep telden TV'ye yolluyoruz)
    Seyirturk (Aptoid'den indirdim,Netflixte olmayan filmleri izlemek icin)
    Firefox (Aptoid'den indirdim, MiStick icin kaliteli browser)

not: öğrendiğim kadariyla Youtube Vanced mobil cihazlar için tasarlandigi icin Tv boxlara uyumsuzmuş. Smart Youtube tam uyumluymuş.

not 2: nette bunlari yuklemeyi anlatan Türkçe veya İng kaynak bulamadım, Hintçe bi video buldum dili anlaşılmasa da videodakilerin aynısını yapınca çok kolay:https://www.youtube.com/watch?v=AYrktbBnuG8&feature=youtu.be

teşekkürler mesaj için, dün amazon'dan aldım bugün gelecek bende bunları yükleyeyim. başka uygulama tavsiyesi olan var mı? birde maç izlemek için uygulama var mı hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

teşekkürler mesaj için, dün amazon'dan aldım bugün gelecek bende bunları yükleyeyim. başka uygulama tavsiyesi olan var mı? birde maç izlemek için uygulama var mı hiç

Alıntıları Göster

Stremio yu şiddetle tavsiye ederim. Yalnız programı kurduktan sonra muhahakkak eklentileri de kurmanız gerekiyor.

• b0Ni kullanıcısına yanıt

rica ederim hocam. hayırlı olsun güzel cihaz. o mesajımda koyduğum videoda 1:50'den itibaren adamın yaptıklarının aynısını yapın kolayca yüklersiniz o uygulamaları. maç izleme işini bilmiyorum belki bilen vardır forumda.

Maç izlemek için inatttvpro'yu yükleyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam stremio'yu kullanmak için illa de Mi TV Stick'e uygulama yüklememiz şart mıdır? Ben kullanacağım zaman telefondan direk cihaza yansıtıp öyle izliyorum. Bu uygulamayı cihaza da kurmamın başka bir avantajı var mıdır? Atladığım bir şey var mıdır acaba diye merakımdan soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinokkyo

Hocam stremio'yu kullanmak için illa de Mi TV Stick'e uygulama yüklememiz şart mıdır? Ben kullanacağım zaman telefondan direk cihaza yansıtıp öyle izliyorum. Bu uygulamayı cihaza da kurmamın başka bir avantajı var mıdır? Atladığım bir şey var mıdır acaba diye merakımdan soruyorum.

Sticke yüklenecek tabiki. Eğer telden yansitacaksaniz ki hiç tavsiye etmem laglı olur stick niye alıyorsunuz? Stick adam eden zaten stremio ve seyirturk appları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 8 Ekim 2020; 19:4:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muslucus

Çok teşekkür ederim, nasıl kurabileceğime dair bir kaynak link vs. Varsa paylaşabilirseniz çok memnun olurum

İlk mesajdaki videoyu izleyin.

apk yüklemenin çok farklı yolları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 8 Ekim 2020; 19:51:20 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Mi stick ve mi box arasında çok karasız kaldım. Evdeki modem 5 ghz yi destekliyor ve internet hızı 25 mbps. Youtube, netflix, iptv ve amazon dışında bir uygulama kullanacağımı zannetmiyorum. Sizce bu uygulamalar için mi stick yeterli gelir mi? Mi sticke ethernet bağlayamama, modem ve internet hızım göz önüne alındığında bana dezavantaj sağlar mı?

Birde bu ürünü mi stickte kullanabilir miyim?

https://www.amazon.com.tr/Wireless-%C4%B1%C5%9F%C4%B1kl%C4%B1-Kablosuz-Logitech-Android/dp/B07P66F64K/ref=pd_rhf_gw_p_img_2?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=WD4NVNV6FMER3YGQGZ9S

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sağlıklı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetyildirim97 -- 8 Ekim 2020; 21:9:48 >

• Amazon prime video uygulamasında izlediğim dizide görüntüde donma yok yalnız altyazida takılma ve gecikme oluyor. Filmi durdurup devam edince düzeliyor ancak bir süre sonra yine aynısı oluyor. Bunu yaşayan var mı?
    Cihazı ve uygulamayı guncelledim başka ne yapabilirim?

• Ramses87 R kullanıcısına yanıt

donmayı bilmiyorum da gecikme benim samsung tv'de de oluyor, uygulamadan kaynaklı yani.

Cihazla ilgili sorun olmadığına sevindim, umarım bir güncellemeyle çözerler. Peki prime video uygulamasında izlediğimiz yayının görüntü kalitesini değiştirebiliyor muyuz? Telefon ve webte ayarı buldum ancak TV uygulamasında göremedim.

• arkadaşlar merhaba apk olarak beinconnect uygulamasını insirdim üyeliğimide girdim ama mouse olmadan kullanamıyorum.Cep telefonum apple hangi programla mouse gibi yönlendirebilirim acaba?

• Ramses87 R kullanıcısına yanıt

eskiden vardı diye hatırlıyorum ama baktım şimdi bulamadım bende.

bir şey sormak istiyorum bu stick'in usb'sini tvye taksak oradan beslenip çalışıyor mu? sonradan aklıma geldi tvyi tekrar çıkarmakla uğraşmamak için denemedim

• Arkadaşlar ürünün etinden sütünden faydalanmak için önce
    Aptoide
    Firefox
    Android box remote
    Send Files to TV
    X Plore

Kurmak önemli. Bunlar ilk kurulumda lazım oluyor.

Medya uygulamaları olarak cihazı alıyorsanız netflix ve amazon'u zaten söylemiyorum büyük ihtimal bunlar için aldınız ama ekstra olarak

Kodi ve yanına Türkvod + Seyirtürk eklentisini kurmak şart. Büyük bir arşiv getiriyor. Eklenti işi az karışık gibi dursa da gerekli dosya ve anlatımlar internette mevcut. Kodi şart. Seyirtürk apk olarak da kurulabiliyor.

Watched yine çok güzel bir arşive sahip. Çok iyi bir uygulama.

Stremio kaçınılmaz. Mutlaka olmalı. Eklentilerini unutmayın. Bunların alternatifleri artıyor ama fazlasına pek de gerek olmuyor.

İptv için gördüğüm en kullanışlı arayüz

Tivimate ama birden fazla m3u dosyası için premium abone olmak lazım yıllık 30tl. Buna nette zebellak gibi bol bulunan film dizi arşivi içeren m3u dosyalarından birtanesini ekleyip yukarıdaki multimedya uygulamalarına alternatif oluşturuyoruz çünkü doyumsuz insanlarız

Bunun yanında yukarıda da bahsettim bir mailru ya da mega gibi cloud hesabı oluşturup x plore bulut hesabına kaydederek kendi apk depomuzu oluşturabiliyoruz. Bu sayede yok onu attın yok usb eksikliği yaşadın çekmiyoruz.

Button Mapper ile kumandamıza yeni komutlar ya da uygulamalar atıyoruz çünkü doyumsuz insanlar olarak o kadar program arasından sürekli birini arayıp durmak istemiyoruz.

Downloader programını plugini ile birlikte yüklüyoruz, eskaza stick üzerinden download yapmak istediğimizde sorun yaşamıyoruz.

Cihazla ilgili faydalanmak istediğim her programı deneyip gözlemlediğim şeyler bunlar. İlk sayfada bu tarz bir rehber aradım ama görmemiştim. Almayı düşünenler için ben birkaç program önermiş olayım dedim.

Bu arada cihaza hem şarj verip hem de usb okuma vs için gerekli kablolar elimde daha önceden mevcuttu. Zamanında Windows tableti şarj ederken mouse ya da usb kullanmak için almıştım. Müsait olduğum zamanda stick üzerinde deneyip cihazları görüp görmediğini aktaracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 9 Ekim 2020; 0:44:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Stickk alırken box ile arasında kalmıştım ama stick in tv usb sinden enerji alıp çalışması adaptöre fişe falan gerek kalmaması tv kapanınca stick inde kapanması avantajları çok iyi. Bir daha fiş tak çıkar ugrasmiyorsun. Ayriyetten box un 2gb rami bu aletin 1gb rami olmasına rağmen ben bir donma kasma falan görmedim. Şu ana kadar hersey gayet iyi. Artısı bir yere giderken at cebine git buda bir avantajı

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.