Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.682
Cevap
184
Favori
496.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Stickk alırken box ile arasında kalmıştım ama stick in tv usb sinden enerji alıp çalışması adaptöre fişe falan gerek kalmaması tv kapanınca stick inde kapanması avantajları çok iyi. Bir daha fiş tak çıkar ugrasmiyorsun. Ayriyetten box un 2gb rami bu aletin 1gb rami olmasına rağmen ben bir donma kasma falan görmedim. Şu ana kadar hersey gayet iyi. Artısı bir yere giderken at cebine git buda bir avantajı

Aynen öyle hocam mükemmel bir kolaylık sağlıyor. Box yerine bunu tercih etmem çok yerinde bir karar oldu. Kasma dediğiniz gibi olmuyor. Çok program açarsam arka plan uygulamalarını temizleyip devam ediyorum. Bir de yukarıdaki tavsiye kısmına eklememişim geliştirici modunu aktif edip pencere animasyon hızlarını 1.0x 'den 0.5 e çekerseniz menüleriniz çok daha hızlı geçiş yapacaktır. Dilerseniz kapatıp iyice hızlandırabilirsiniz.

• şimdi usb'yi direk televizyona bağladım ama animasyonda takılı kalıyor bu şekilde menü gelmiyor, tv'nin gücü yetersiz mi kalıyor? tekrar fişe taktım açıldı direk

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

şimdi usb'yi direk televizyona bağladım ama animasyonda takılı kalıyor bu şekilde menü gelmiyor, tv'nin gücü yetersiz mi kalıyor? tekrar fişe taktım açıldı direk

Hocam bazı televizyonların gücü yetmeyebiliyor ama takılı kalmasının güçle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Reset falan lazım. Bi tekrar deneyin olmazsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Aynen öyle hocam mükemmel bir kolaylık sağlıyor. Box yerine bunu tercih etmem çok yerinde bir karar oldu. Kasma dediğiniz gibi olmuyor. Çok program açarsam arka plan uygulamalarını temizleyip devam ediyorum. Bir de yukarıdaki tavsiye kısmına eklememişim geliştirici modunu aktif edip pencere animasyon hızlarını 1.0x 'den 0.5 e çekerseniz menüleriniz çok daha hızlı geçiş yapacaktır. Dilerseniz kapatıp iyice hızlandırabilirsiniz.

Alıntıları Göster

Arka plan uygulamalarını nasıl temizliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Button mapper programına menü tuşuna uzun basınca arka plan uygulamaları penceresini açmayı atadım. Ordan kapıyorum hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Button mapper programına menü tuşuna uzun basınca arka plan uygulamaları penceresini açmayı atadım. Ordan kapıyorum hocam.

Teşekkürler

• arkadaşlar bu inattvpro yu send files ile yükledim ama programların içinde görünmüyor explorer a girince görebiliyorum programı nasıl halledebiliriz

• b0Ni kullanıcısına yanıt

2009 model Sony Tv'de de aynısı oldu, mecburen adaptörle kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: potente

arkadaşlar bu inattvpro yu send files ile yükledim ama programların içinde görünmüyor explorer a girince görebiliyorum programı nasıl halledebiliriz

Onun için bir launcher kurmak gerekiyor ama ismini unuttum

• potente P kullanıcısına yanıt
    Nebula Manager kurmalısınız.

• Sentez* kullanıcısına yanıt

hocam air mouse uygulamasını bahsediyorsunuz galiba, onun ücretli sürümünü bulamadım.

• b0Ni kullanıcısına yanıt

besleniyor hocam yapabilirsiniz.

• Tv usb sinden güç almanın performansa etkisinide araştırmak lazım tabi.

• Frobisher kullanıcısına yanıt
    Android box remote uygulamasında air mouse özelliğine tıklayınca aktif etmek için 3-5 lira bi para istiyo hocam.

• mouse toggle aktif edemedim izni verdim volume- ,volume + ya da bastım olmadı,yapan varmı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Tv usb sinden güç almanın performansa etkisinide araştırmak lazım tabi.

5volt 1 amper sağlıyorsa hiçbir sıkıntısı yok tvden tvye değişir tabi

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    Bu arka plan uygulama seçeneğini bulamıyorum

• blackeyes B kullanıcısına yanıt
    Button mapperda var hocam. Tekrar kontrol edin.

• quote:

Button mapperda var hocam. Tekrar kontrol edin.

Ordan teker teker mi kapatıyoruz hocam

• Ok tuşuna bi kere basınca altta tümünü temizle çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.