Aynen öyle hocam mükemmel bir kolaylık sağlıyor. Box yerine bunu tercih etmem çok yerinde bir karar oldu. Kasma dediğiniz gibi olmuyor. Çok program açarsam arka plan uygulamalarını temizleyip devam ediyorum. Bir de yukarıdaki tavsiye kısmına eklememişim geliştirici modunu aktif edip pencere animasyon hızlarını 1.0x 'den 0.5 e çekerseniz menüleriniz çok daha hızlı geçiş yapacaktır. Dilerseniz kapatıp iyice hızlandırabilirsiniz. |
Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
şimdi usb'yi direk televizyona bağladım ama animasyonda takılı kalıyor bu şekilde menü gelmiyor, tv'nin gücü yetersiz mi kalıyor? tekrar fişe taktım açıldı direk
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0Nişimdi usb'yi direk televizyona bağladım ama animasyonda takılı kalıyor bu şekilde menü gelmiyor, tv'nin gücü yetersiz mi kalıyor? tekrar fişe taktım açıldı direk
Hocam bazı televizyonların gücü yetmeyebiliyor ama takılı kalmasının güçle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Reset falan lazım. Bi tekrar deneyin olmazsa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sentez*Aynen öyle hocam mükemmel bir kolaylık sağlıyor. Box yerine bunu tercih etmem çok yerinde bir karar oldu. Kasma dediğiniz gibi olmuyor. Çok program açarsam arka plan uygulamalarını temizleyip devam ediyorum. Bir de yukarıdaki tavsiye kısmına eklememişim geliştirici modunu aktif edip pencere animasyon hızlarını 1.0x 'den 0.5 e çekerseniz menüleriniz çok daha hızlı geçiş yapacaktır. Dilerseniz kapatıp iyice hızlandırabilirsiniz.
Alıntıları GösterArka plan uygulamalarını nasıl temizliyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Button mapper programına menü tuşuna uzun basınca arka plan uygulamaları penceresini açmayı atadım. Ordan kapıyorum hocam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sentez*
Button mapper programına menü tuşuna uzun basınca arka plan uygulamaları penceresini açmayı atadım. Ordan kapıyorum hocam.Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bu inattvpro yu send files ile yükledim ama programların içinde görünmüyor explorer a girince görebiliyorum programı nasıl halledebiliriz
2009 model Sony Tv'de de aynısı oldu, mecburen adaptörle kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: potente
arkadaşlar bu inattvpro yu send files ile yükledim ama programların içinde görünmüyor explorer a girince görebiliyorum programı nasıl halledebilirizOnun için bir launcher kurmak gerekiyor ama ismini unuttum
Nebula Manager kurmalısınız.
hocam air mouse uygulamasını bahsediyorsunuz galiba, onun ücretli sürümünü bulamadım.
-
besleniyor hocam yapabilirsiniz.
-
Tv usb sinden güç almanın performansa etkisinide araştırmak lazım tabi.
Android box remote uygulamasında air mouse özelliğine tıklayınca aktif etmek için 3-5 lira bi para istiyo hocam.
mouse toggle aktif edemedim izni verdim volume- ,volume + ya da bastım olmadı,yapan varmı arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: Turbetfurzey
Tv usb sinden güç almanın performansa etkisinide araştırmak lazım tabi.5volt 1 amper sağlıyorsa hiçbir sıkıntısı yok tvden tvye değişir tabi
-
Bu arka plan uygulama seçeneğini bulamıyorum
Button mapperda var hocam. Tekrar kontrol edin.
quote:
Orijinalden alıntı: Sentez*
Button mapperda var hocam. Tekrar kontrol edin.Ordan teker teker mi kapatıyoruz hocam
Ok tuşuna bi kere basınca altta tümünü temizle çıkıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X