Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.682
Cevap
184
Favori
496.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizde google play dışı yüklediğiniz apk'lar normal programlar kısmında ve anaekran favorilerde görünüyor mu? İnternette herkes launcher tavsiye etmiş ama bende zaten kendi launcherinde bir işlem gerektirmeden görünüyor. Acaba cihazı alır almaz güncellediğim için mi merak ettim. Son güncellemeyle apklar görünüyor mu sizde de launchersiz?

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    Bazıları görünüyor bazıları görünmez apklarin. Hepsini görmek istiyorsanız launcher lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gorky G kullanıcısına yanıt
    Ne kadar vergi çıktı?

• kemalex1907 kullanıcısına yanıt
    Kupon kullandim. Ben aldimda biraz daha ucuzdu. 6.65 dolara geldi. 16.5TL vergi odedim:(
    Xiaomi Mi TV Stick 1080p   [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorky -- 11 Ekim 2020; 13:42:24 >
  • Cihazi ilk aldigimda Dsmart GO da eski yayına dönmek isteyince uygulamadan atıyordu. Güncel yayını izlediğimde ise yarın saat sonra yayından atmıştı; ama Tv+ ve Bein connect de bu tarz bir sorun yaşamamistim. Bugün denedigimde ise Dsmart GO sorunsuz çalışti ama uzun süreli deneyimleyemedim bu sefer. Play Store a baktım, herhangi bir güncelleme de gelmemiş uygulamaya.

Mi Box da ise sorun yaşamadan kullanıyorum Dsmart GO yu.

Bakalım bugünde blutv üyeliği aldım, şu anda onda da sorun yaşamadım. Mutfak için gayet yeterli bir cihaz olmuş.

Fakat, cihazi açtığımda direk Google Asistan açılıyor, bir kere de Netflix açıldı kendi kendine. Daha önce başına gelen oldu mu arkadaşlar? Cihaz sürekli fişe takılı, kullanmadigim zaman kumandasindan kapatıyorum (beklemeye alıyor).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stremio indireceğim apk olarak sitesinde download kısmına geldiğimde birsürü apk seçeneği var arm,arm64,x86 gibi hangisini indirmeliyiz cihaz için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 11 Ekim 2020; 17:2:7 >
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar öyle bir sorun yaşamadım. Yalnız ben cihaza elektriği tv nin usb sinden alıyorum. Tv yi kapatınca cihazda komple kapanıyor elektrik kesildiği için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Şimdiye kadar öyle bir sorun yaşamadım. Yalnız ben cihaza elektriği tv nin usb sinden alıyorum. Tv yi kapatınca cihazda komple kapanıyor elektrik kesildiği için.

Anladım hocam sağolun. Mutfaktaki Tvnin Usb girişi arizaliymis, Mi Stick in Usb kablosunu takmak için denediğimde farkettim yıllar sonra.

Elimdeki Mi Box da (ilk versiyon) bazen açılmıyor, fişini çekmek zorunda kalıyorum hadi ona alıştım da, Mi Stickde uygulamanin kendi kendine açılmasını görünce iyice şaşırdım artık Xiaomi Mi TV Stick 1080p   [ANA KONU] 

Neyseki Mi Stick de hiç uyanmama sorunu yaşamadım şimdiye kadar. Mi Box i sırf bu yüzden kapatamıyorum bazen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

Stremio indireceğim apk olarak sitesinde download kısmına geldiğimde birsürü apk seçeneği var arm,arm64,x86 gibi hangisini indirmeliyiz cihaz için?

Mert hocamın deposundan indirdim hocam ben. Ama çok detaylı kurcayalamadim henüz, içerisinde kurulacak eklentilerde varmış. Direk uygulamaya girip herhangi bir film-diziye tiklayinca direk Eklentileri yükleyin diye seçenek çıkıyor, oraya tıklayıp kuruyorsunuz.

• Merhaba, benim modemim 5ghz destekliyor ama mi stick cihazım 5ghz ağı göremiyor sadece 2.4 olanı görüyor. 5ghz ağı nasıl gösterebilirim ?

• Bu cihazda MUBI uygulaması kullanılıyor mu acaba?

Edit: Google'dan arayıp gelen olursa kendi soruma kendim cevap vereyim: evet MUBI uygulaması var ve çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 15 Ekim 2020; 19:41:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenersel

Merhaba, benim modemim 5ghz destekliyor ama mi stick cihazım 5ghz ağı göremiyor sadece 2.4 olanı görüyor. 5ghz ağı nasıl gösterebilirim ?

5 ghz wifi kanallarını değiştiririn. Birisinde çalışmazsa diğerinde çalışır.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Bunu modemin arayüzünden yapacağım sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: fenersel

Bunu modemin arayüzünden yapacağım sanırım

Evet. YouTube dan aratın bulursunuz.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Oldu valla çok ama çok teşekkürler🙏 5ghz kanalını 36 yaptım ve gördü. Çekim gücü yine zayıf ama hızım arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenersel -- 11 Ekim 2020; 21:55:32 >
  • fenersel kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç mb hız Paketini kullanıyorsunuz 5ghz çekince download hızınız stickde kaç oldu?

• Fiber100 kullanıyorum, 2.4 GHz 21 gördüm, şu anda 32 Xiaomi Mi TV Stick 1080p   [ANA KONU]

• fenersel kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 2.4ghz modem ve 50mb fiber kullanıcısıyım, ve 40mb yi gördüğüm oluyor sizin modem heralde başka bir odada çünkü hızınız paketinize göre yine çok düşük.

• Çok uzak değil, bilemiyorum 2.4 GHz de netfilx bildiğin karıncalı açıyodu şimdi buna şükür diyorum. Vodafone ve zte modem kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Biz de 1 hafta denedik cihazı fakat hem prime da hem de netflixde olan takılmalar can sıktı. Pek tavsiye etmiyorum(Tüm cihaz ve app güncellemeleri tam ve cihaz adaptörden güç alıyorken)..

Hocam bende cihazi aldim netflixte surekli anlik donmalar oluyor kafayi yemek uzereyim. Bir cozum bulabildiniz mi?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.