Şimdi Ara

Xiaomi Mi Yeelight 2 - 99 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
20.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam benim odam da sanırım 15 metrekare falan. Ledolet kumandalı olanlardan aldım sizin bahsettiğiniz osramla aynı sanırım, ışığı düşük geldi bana da. Bu xiaomiyi düşünüyorum ama kumanda yerine her seferinde telefonu açıp ordan komut vermek uğraştırıcı olur mu onu bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün 1. nesil geldi iadeye yollayacağım şimdi boşuna uğraştık

• head kullanıcısına yanıt

Hocam uğraştırıcı oluyor hevesinizi alana kadar bir kaç kez oynuyorsunuz sonra normal lamba gibi bırakıyorsunuz. Ama öyle çokta bir performans beklmeyin ışık şiddetinden. 9 w led ampülden daha az ışık veriyor.

• bende trendyoldakini aldım fakat yeelight uygulaması ile çalışmıyor. Mi Home uygulamasında da özellikler kısıtlı sadece renk vesaire değiştiriyor. Memnun kalmadığım için iade edip eski nesil yeelight almayı düşünüyorum.

• Arkadaşlar konu içinde bahsedilmiş bu 950 lumen olan alet sadece mi home uygulaması ile çalışıyor yeelight veya apple home a bağlayamazsınız. google home ve alexa ne alemde bilmiyorum ama 3. parti uygulama desteği yok diye biliyorum.

• 950 lümen olanı aldım, trendyol kuponuyla 102ye geldi. Parlaklığı gayet yeterli, google asistan desteği var türkçe sesli komut verebiliyorsunuz. Otomasyon ayarlayabiliyorsunuz 6da aç 12de kapa gibi. Yeelight 1s ekstra ne yapabiliyor ki, hem lümeni düşük hem daha pahalı ilginç bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alienlord

950 lümen olanı aldım, trendyol kuponuyla 102ye geldi. Parlaklığı gayet yeterli, google asistan desteği var türkçe sesli komut verebiliyorsunuz. Otomasyon ayarlayabiliyorsunuz 6da aç 12de kapa gibi. Yeelight 1s ekstra ne yapabiliyor ki, hem lümeni düşük hem daha pahalı ilginç bir durum.

Hocam aldığınız ürünün kodunu yazabilir misiniz? Bir de linkini atabilir misiniz lütfen?

• alienlord kullanıcısına yanıt

Link atarsanız cok sevinirim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alienlord -- 20 Ekim 2020; 17:45:34 >

Hocam 1s Apple ekosistemine dahil siri üzerinden her türlü komutu alıyor

• 950 lümen olan model için birşey keşfettim. Bölgeyi türkiye yaparsanız sadece 3 mod çıkıyor. Ama birleşik krallık yaparsanız 8 mod çıkıyor. Ekstra modlardan biri gün doğumu modu 15 dk içinde parlaklığı yavaş yavaş maksimum yapıyor. Sabahları uyanmak için ideal. Yani kısaca mi homedaki bölgeyi birleşik krallık yapın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alienlord

950 lümen olan model için birşey keşfettim. Bölgeyi türkiye yaparsanız sadece 3 mod çıkıyor. Ama birleşik krallık yaparsanız 8 mod çıkıyor. Ekstra modlardan biri gün doğumu modu 15 dk içinde parlaklığı yavaş yavaş maksimum yapıyor. Sabahları uyanmak için ideal. Yani kısaca mi homedaki bölgeyi birleşik krallık yapın :)

Hocam dediğiniz gibi UK yaptım ama gün doğumu batımı seçenekleri çıkmadı. Siz nerden eriştiniz oraya

• kızıl ay K kullanıcısına yanıt

Hocam 1s modeli 15 gün önce falan 130TL'ye aldım, şimdi 250TL den aşağı yok. Gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.

• tigrisim T kullanıcısına yanıt

Ben de geçen hafta çekle puanla falan 135e aldım ama artık 200lülerden aşağı yok dediğiniz gibi

• Camit C kullanıcısına yanıt

Mi home uygulamasında favoriler bölümünde. Ben bir de cihazın yazılımını güncellemistim, ondan dolayı da olabilir

Xiaomi Mi Yeelight 2 - 99 TL

• Gönderilen ürünün model numarası : mjdp02yl

Alacak olan arkadaşlar buna göre alabilir.

• 1s kullanan arkadaşlar 15 metrekarelik bir odada yeterli aydınlatma sağlar mı sizce? Ledoletin 650 lümenlik renkli ampülünden aldım ama ışığı yetersiz maalesef.

Hocam ben bi tane 1s olanından aldım ama açtıktan sonra yakından dinleyince dınn diye bir ses geliyor az volümlü ama beni rahatsız etti normal mi acaba bu ses bilemiyorum Trendyol üzerinden almıştım iadede sorun yaşanır mı acaba

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.