< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi Yeelight 2 - 99 TL (3. sayfa)
-
-
ithalatçı bir firma. bir zamanlar alcatel tlc değilken alcatel telefonlar getiriyordu. memnun ettikleri de var etmedikleri de. ben alcatel kullanıyorken (2015 öncesi) di bunlar tabi. şuan bulundukları durumu anlaşmalarını bilemem tabi alt yüklenici vs. olabilir.
-
Abiler, ablalar bu ampülü apartman dairesi ampülleri gibi hareket algılayıcı olarak çalıştırabilir miyiz?
Gece lambası mahiyetinde çocuklar kalkınca kullanılmak için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mcake±
Abiler, ablalar bu ampülü apartman dairesi ampülleri gibi hareket algılayıcı olarak çalıştırabilir miyiz?
Gece lambası mahiyetinde çocuklar kalkınca kullanılmak için.hayır
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler bilgilendirme için...
Kargolamışlar 1.nesil gelirse iade edeceğim trendyoldan arkadaşın attığını alacağım 100-40 ile
-
100-40 derken 100 TL'ye mi geliyor? Tam anlamadım. 100 TL'ye geliyorsa Trenyol'dakini alacağım. Hangisini alsam kafam karıştı.
-
Hocam 100-40 kupon indirimi ile 102-103e geliyor ama kuponu 15tlye satıyorlar elinde kupon olanlar için dedim
Hocam kargonuz geldiğinde bizide bilgilendirin, ilk mesajıda ona göre editliyeceğim.
kaçıncı nesil?
-
tabiki hocam bilgilendiririm.
-
Ben trendyol linkinde olanı aldım bugün gelir. Bakalım nasılmış aydınlatması.
-
1.nesil yeelight bu arkadaşlar, 2.nesil olanı beyaz renk. Diğer arkadaşın paylaştığı 950 lümen olan ise yeelight değil yani homekitle siriyle falan çalışmaz.
Trendyoldan hangisini almak lazim v2 olan icin link atma sansiniz var mi
2.nesil olan bu. 1s diye geçiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunu programlayabiliyor muyuz ?
mesela akşam 9a kadar normal gün ışığı yanacak 9dan sonra kırmızı, çocuk odasına gece lambası almayı düşünüyordum böyle bir program seçeneği var ise tek ampulde çözeriz.
-
Hocam ben üstte arkadaşın attığı trendyol linkinde olanı aldım. Yeeligh uygulamasıyla bağlayamadım. Mi home ile bağlandı. Zaten kitapçıktaki quar kodu okutunca mi homeyi yükletiyo onunla yükledim çalıştı google asistanada ekledim. Google asistana lambayı aç kapa kırmızı yap mavi yap filan diyince çalılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 17 Ekim 2020; 7:39:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet hocam aldığınız ürün yeelight değil xiaominin kendi ürünü o yüzden mi home ile bağlanır. Kaç metrekare odaya taktınız acaba ve yeterli aydınlatıyor mu?
Hocam 14 m2 odaya taktım normalde philips 9w led ampül vardı o gayet iyi aydınlatıyordu bu ondan bir tık daha düşük ışık veriyor. Ama yeterli bence. Bu arada osramın şu kumandalı ampüllerinden aldım onların ışık seviyesi baya bi düşük bu onlara göre çok iyi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X