Hocam hazır bulmuşken sizi sorayım lambayı açtığınız zaman bi ses geliyor mu böyle dınnnn diye hafif ama sinir bozucu geldi bana iadeye göndereceğim de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi Yeelight 2 - 99 TL (5. sayfa)
-
-
Daha kargolanmadı hocam. Dün sipariş verdim. O yüzden ben de kodların farkını sordum. Dierği daha iyiyse iptal edip onu geçeyim sipariş
-
Bana bir farkı yok gibi geldi ikisinin de çok tecrübeli değilim daha tecrübeli bir arkadaş cevap verir umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dora yılların ithalatçısıdır. Hatta dora garantili nokia cihazlar xperia x10 samsung s3 ler falan çok gelmişti zamanında bir nevi istanbul garantili dediğimiz firmaydı. Dolar ütünden fiyat listelerini verirdi telefoncular ona göre fiyat çekerdi telefoncularda yukarıda verdiğim modeller zamanında pik yapmıştı sonra her pik yapanın düştüğü gibi o da düştü adı sanı duyulmaz oldu.
-
Merhaba, 1s kullanıyorum, açıkçası ben yeterli olacağını düşünüyorum. Sadece avizenizin etrafı tamamen kaplı bir avize ise, yani sağa sola ve üste ışık gitmesini engelliyorsa sıkıntı yaşayabilirsiniz.
-
Yok hocam avizenin etrafı açık da ışığı ayarlamak ya da kapatıp açmak için sürekli telefonu açmak uğraştırıcı olmuyor mu hocam bu sebeple kumandalı modellere kayıyor aklım?
Ürünü alıp iadeye yolladım 12 gün oldu ama ses seda yok belirttikleri numara zaten direkt meşgule düşüyor e mail adresi vermişler kaç tane mail attım herhangi bir dönüş yok. Şikayet var'a başlık olarak yazdım ona da cevap vermediler lakin gelecek hafta içerisinde iade yapılmazsa ekşi ve burada başlık açmayı düşünüyorum bu nasıl bir rezillik yani.
-
Aslında haklısınız, sürekli telefondan açmak bir süre sonra pratik olmuyor. Anahtardan açıp kapama işlemini yine yapabilirsiniz ama bu sefer de kapattığınızda anahtardan açmak zorunda kalacaksiniz.
Ben sık kullanmadığım bir odaya koyduğum için çok problem olmadi ancak yoğun kullacaksaniz lambader için daha uygun. Alternatif olarak Google home veya alexa speaker edinerek alarak telefon bağımlılığından kurtulabilirsiniz.
Noldu ya 2 haftadir bu konu hep yukarilarda muz ciktida kutudan iade edilemedi mi acaba hâla
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar İFTT kod programıyla yağmur yağdığı zaman otomatik maviye dönebilirmi (philipste var)
Ara sıra telefondan bağlantım kopuyor. Bu durumda ışık hep açık mı kalır? Ayarladığım şekilde mi devam eder? Hep açık kalırsa patlar mı? Evde değilim de.
-
Merhaba arkadaşlar,
Xiaomi Mi Yeelight almak istiyorum ama piyasada çok çeşit var. Hangi nesil? Hangisi en son model? Özellikleri neler?
Bunlara hakim değilim...
Bu konu hakkında nasıl bilgi alabilirim? Nerden bakmam lazım acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X