< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi Yeelight 2 - 99 TL (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: _ERH@N_
Bunun yerine yeni çıkan 950lümen olan bu model tavsiye ederim 100/40 ile gecen gün aldım aydınlatma gücü daha iyihttps://www.trendyol.com/xiaomi/mi-smart-bulb-lite-akilli-led-ampul-950-lumen-2-nesil-p-43320806Hnagi satıcıdan aldınız acaba ?
-
Orkateknoloji aldım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yeelight 2 yazıyor ama resimler 1.nesile ait
-
Dayıı
2 - 99 tl yazmak zprmu
Düzelttim hocam daha anlaşılır olmuştur umarım.
-
1 tane sipariş verdim umarım taklaya gelmeyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam taktığınız oda kaç metrekare ve aydınlatma yeterli mi?
Beni kullandım oda 12m2 oda için fazlası ile yeterli sarı ışık ve beyaz ışık. Baya kuvvetli
mishoptr.com xiaomi nin Türkiye online alışveriş sitesi. xiaomi türkiye facebook sayfası paylaşmıştı birkaç gün önce.
bunların hiç biri xiaominin kendisi deği. parlel ithalatçılar web sitesi açmış işte.
türkiyede distrübütör bile olmayabilir o derece. yoksa 200 dolarlık telefonu 3000 tl ye satmazlardı :D
-
Hocam tüm bilindik teknoloji sayfaları xiaominin türkiye’nin yeni online alışveriş sitesi olarak belirtilen siteyi göstermiş doğru olmasa niye böyle bir işe girişsinler
quote:
Orijinalden alıntı: xmenvirüsHocam webteknoda gördüm haberini. reklam olmasın die ilk mesaja yazmadım.
Haber linki : https://www.webtekno.com/xiaomi-turkiye-resmi-cevrimici-magazasi-mishoptr-com-h100610.html
Webtekno vb. tamam öyle dedi de çok da güvenmemek lazım. Çok iyi orumcu dediklerimiz nanokatalog gibi yerleri fiyatları düşük diye övdü.
-
ben gözü karartıp alacağım da ürün sayfasında ikinci nesil olduğu nerede yazıyor göremedim. birinci nesil gelmesin.
-
xiaomi resmi olarak ülkemize gelmedi zaten. Türkiye distiribütörü evofon vasıtasıyla geldi ve evofon, xiaomi türkiye olarak hizmet veriyor. site de muhtemelen evofon un dolayısıyla xiaomi türkiyenin
Xiaomi Mi Akıllı Led Ampul olarak değişmiş isim, acaba 1. nesil mi?
İyi fiyat ama sitenin güvenilirliği soru işareti bende
-
Evofon un değil doranın site
quote:
Orijinalden alıntı: SomeoneWhoCares
Evofon un değil doranın siteDora kimdir nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X