Bildirim
xiaomi mi4 mü Lenovo vibe x2 mi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
16GB arttırılamayan hafıza büyük sıkıntı. Eğer 16GB hafıza bana az gelmez diyorsan -tahminimce az gelir- Mi4 kesinlikle daha başarılı cihaz. Delta servis de müşteri memnuniyeti düşük bir firma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
powerbankları nasıl sağlamsa telefonlarıda sağlamdır xiaomi'nin ama hafıza yetersiz gibi -
Hafıza yeterli dersen kesinlikle mi4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 7 Ekim 2015; 10:34:36 > -
ben de xiaomi mi4 almayı düşünüyordum 4g yokmuş ...kafam karıştı 4i lte modeli var ama onu da Türkiye de sıfır garantili satan firma yok.. -
Hepsiburadsdan aldım garantili 4gli model olduğunu beyan ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiki Xiaomi alınır. Hafızayı dert ediyorsanız OTG Flash bellek kullanırsınız. -
Bence 800 tl ye lenovayı yı kacırma derim sarjı sıkıntı yapmassan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsiburada da ki 3g li modelmiş arkdaşlar ne diyorsunuz uzun vadede sorun yaratırmı iade sürem devam ediyor iade etmelimiyim -
Arkadaşlar mi aldım. İyi ki de almışım. Şimdilik bir tek kamerayı beğenmedim. Video da çok titriyor. Ayarlardan sanırım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi tabiki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X