Şimdi Ara

xiaomi mi4 mü Lenovo vibe x2 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım.800 tl ye vibe x2 32gb sıfır mı?(lenovo Türkiye garantili) yoksa 900 tl ye delta garantili mi4 16gb mı? acil olarak hangi sebepten hangisini tercih etmeliyim

• 16GB arttırılamayan hafıza büyük sıkıntı. Eğer 16GB hafıza bana az gelmez diyorsan -tahminimce az gelir- Mi4 kesinlikle daha başarılı cihaz. Delta servis de müşteri memnuniyeti düşük bir firma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerbankları nasıl sağlamsa telefonlarıda sağlamdır xiaomi'nin ama hafıza yetersiz gibi
  • Hafıza yeterli dersen kesinlikle mi4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 7 Ekim 2015; 10:34:36 >
  • ben de xiaomi mi4 almayı düşünüyordum 4g yokmuş ...kafam karıştı 4i lte modeli var ama onu da Türkiye de sıfır garantili satan firma yok..
  • Hepsiburadsdan aldım garantili 4gli model olduğunu beyan ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki Xiaomi alınır. Hafızayı dert ediyorsanız OTG Flash bellek kullanırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S4 mü ? G2 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence 800 tl ye lenovayı yı kacırma derim sarjı sıkıntı yapmassan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada da ki 3g li modelmiş arkdaşlar ne diyorsunuz uzun vadede sorun yaratırmı iade sürem devam ediyor iade etmelimiyim
  • Arkadaşlar mi aldım. İyi ki de almışım. Şimdilik bir tek kamerayı beğenmedim. Video da çok titriyor. Ayarlardan sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.